kizlar benim hikayem agustos ayinda tup bebek tedavisine basladim doktorum pr faruk buyru cok sakin biri hic bi sey konusmaz isini yapar 12 folekul olusdu ayin 24 une yumurta toplama islemi oldu 10 tanesi dollendi 5 gun icerisinde sadece 5 embiryo kaldi ve bana 29 unda 5 gunluk aa kaliteli embiryo transferi yapildi (ve benim tek sorunum sag tupum tikali bi kez kist ameliyyati oldum )ve ben ayni gun ucaga bindim 12 gun crinone jel kullandim sabahlar bi kez cardioaspirin bide elevit karin bantlari ilac olaak kullandim 12 cu gununde kan testi yapdirdim 17 cikdi iki gun sona 23 cikdi ve doktorum ilaclari burak adet olucaksin dedi ve burakdigim an cok kan eldi iki tane et parcasi dusdu sona kanamam 4 gun gibi devam etdi sonra 2 gun arayla lekelenmlerim oldu 5 gun sonra yine kanamam basladi halen devam ediyo kizlar boyle bi durumlar karsilasaninizz oldumu normal adet gbi diyil bidaahaki adetin ne zaman acaba bu arada 3 tane dondurulmus embiryom var adetimi bekliyorumki hani transfer olunsun bu arada ben hic bi kan tahlili falan yapdirmadim doktorum hic bir seye gerek olmadigii dedi ama her kes kan testleri yapdiriyo kizlar ikinci transferimde bu ciyi yasamak isdemiyorum hangi testleri yapdirdinz kan tahlilleri falan hepsini yazin bana lutfen o doktoru kesinlikle tavsiye etmiyorum