tüp bebek

ahlal81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
85
0
arkadaşlar çarşamba günü yumurtalarım toplanıyor ama benim boğazım çok ağrıyor parol bari kullanamaz mıyım bu durumda olup kullanan arkadaş var mı

arkadaşlar çarşamba günü yumurtalarım toplanıyor ama benim boğazım çok ağrıyor parol bari kullanamaz mıyım bu durumda olup kullanan arkadaş var mı

canım doktoruna danışsan mutlaka önereceği bir ilaç vardır bende aşılamadan önce migren krizim tutmuştu doktorumu arayıp sormuştum o da bir sakıncası yok demişti acile gidip 1 ağrı kesici iğne olmuştum..ilerleyen zamanda senin açından daha büyük sıkıntı yaraatır şimdiden önlemini al canım ..geçmiş olsun..

Doktorunu mutlaka ara,sormadan birşey içme sakın..

Bende grip olmuştum aradım sordum,ilaç yok dediler,ıhlamur ve bol meyve ye dediler,eğer dayanamayacak gibi olursan acile git durumunu anlat,onlar uygun bi ilaç verirler dediler.

Doktoruna danışmadan ilaç içme ve bu durumu mutlaka ama mulaka doktoruna bildir canım.Bunlar önemli ayrıntılardır.

Hayırlısıyla sağlığıyla mutlu haberi alırsın inşallah canım...

canım daha yumurtaların toplanıp döllenmedıgı ıcın cok fazla sakıncası olmaz ama kişiye göre degışıgır bunun icin doktoruna danış sana tavsiyem adacayını kaynat ılınınca gargara yap ama icme adacayı düşük tehlıkesı yapıyor bogaz enfeksıyonlarına birebirdir dene mutlaka

Canım geçmiş olsun. Eğer ağrın çok fazla ise Parol kullabilirsin. Ben de aynı süreçte doktoruma sormuştum. Parol kullanabileceğimi söylemişti.

merhaba,canım hiç merak etme yumurta toplama işleminden sonra enfeksiyon önlemek için antibiyotik verecekler sana,banada aynısı oldu,hatta bende faranjit vardı,bir taşla iki kuş,hem boğazımı geçirdi,hem diğer görevini yerine getirdi.Ben de senin gibi panikledim,ama meraklanma işallah başarılı geçer,bence ilaç alma,bekle,,,

teşekkür ederim herkese arkadaşlar hiçbir ilaç kullanmadım ama yumurta toplamadan sonra antibiyotik verildi inşaallah geçti...

ahlal81 yumurta toplama nasıl zormu.çalışıyormusun sen.kaç gün dinlenmek gerekiyorki acaba.bende yaptırıcam ama nasıl izin alsam kaç gün izin kullansam bilemiyorum.:1no2:

mrb simaysi sen tüpbebek yaptırdınmı zormu bende yaptıracağımbende ayın 28inde gideceğim bakalım ne zaman başlarız bana bir kaç kan tahlili yaptır dedi yaptırdım bakalım sonuç ne olacak yumurta toplama işlemi ve transver işlemi beni korkutuyor sen yaptırdıysan bana yazarmısın

mrb ecearda sendemi tüpbebek yaptıracaksın allah hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese versin istemeyene veripte rezil etmesin

ecearda önemli olan bir bebeğiyin olması nasıl olsa hamile olunca çalışmayacaksın eşin çalışıyorsa ve size yetiyorsa bebek özlemini bence geciktirme herkesin karnında kucağında artık bizim gibilerin zoruna gider hale geldi neden küçük bir meleğin dünyaya gelmesinki önceliği bebeğe tanı derim canım

ecearda önemli olan bir bebeğiyin olması nasıl olsa hamile olunca çalışmayacaksın eşin çalışıyorsa ve size yetiyorsa bebek özlemini bence geciktirme herkesin karnında kucağında artık bizim gibilerin zoruna gider hale geldi neden küçük bir meleğin dünyaya gelmesinki önceliği bebeğe tanı derim canım

geciktirmek için sormadim ki ben tabiki öncelik o ama çaliştiğim için bu tüp bebek aşamasinda nasil olduğunu sordum.

TABİKİ ZORLUĞU VAR AMA DEĞER BENCE YA.SONUCU GÜZEL OLACAKSA EĞER ONUN İÇİN HERŞEYE VARIM.:emir_bebek:

ecearadacıgım ben iki kez aşılama oldum ve rahim filimi çektirdim aşılamalar neysede rahim filimii beni maffetti artık gözüm çok korkuyor tabiki herşey kabulübüzdür o acıyıda çekeriz bebek için ama yinede zormu öğrenmek istedem herşeye değer boşuna dememişler cennet anaların ayağı altında diye

ayrıca tam bir ay sürüyormuş büpbebek işlemi yumurta gelişimi toplanması ve trasver işlemi ve gebelik hepsi biray içinde olup bitiyormuş birde güzel sonuç alırsak dünyalar bizlerin olur gittiğibiz doktor hepsini anlattı bize

ecearadacıgım ben iki kez aşılama oldum ve rahim filimi çektirdim aşılamalar neysede rahim filimii beni maffetti artık gözüm çok korkuyor tabiki herşey kabulübüzdür o acıyıda çekeriz bebek için ama yinede zormu öğrenmek istedem herşeye değer boşuna dememişler cennet anaların ayağı altında diye

canım bende rahim filmi çekirdim 4 kez aşılama yaptırdım.3,5 yıldır bu tedavinin içindeyim.tabi stres te benimle birlikte olduğu için solumlu bir sonuç alamadım.inşallah bu defa olur.

X