tüp bebek

asiye8837

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
12
0
36
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamaarjadaşlar benim eşimin spermi 700.000 acaba hiç armaz mı bide tüp bebeğin tutma olsılığı ne bizim için bilen varsa bilgilendirsin

tüpbebekte 1 tane bile yeterlidir canım,telaş yapman gereksiz,boşuna stres yapmayın, keçiboynuzu kürünü deneyin artabilirhareketli ileri sayısı önemli canım..

Ne diyon sen ya!!! Alla allaa....700.000TANE SPERM WAR NOLCAK BİZİM HAL DİYON...El insaf...bak şekerim benim kocamda 1 tane olsun diye 7 aydır mücadele veriyoz...1 tane....sadece 1 tane.....1 tane ile 700.000 i kıyasla sonucu kendin bulursun....senağlama

bencede bukadar telaş yapma sonucta 700.000 cıkmş hıc olmamasından ii bu sayı yuksek bnce bu durumda tupbebkte tabıkıde şansın var sen telaş yapma allah buyuk hersey hayrlı olur hakknda umarım guzel haberlrnı beklıyoruz

Canım tabiki şansınız var. Arkadaşların da dediği gibi 1 tane bile sperm yeter. Spermiogramı bir kere yaptırdıysanız 1 ay sonra bir daha yaptırmanızı öneririm. Yakın zamanda kullandığı antibiyotik , küçük de olsa hastalık , sıcağa maruz kalmak bu değerlere sebep olmuş olabilir. Bir kez daha yaptırıp o sonucu da üroloğa göstermeniz lazım. Ama artmasa da tüp bebek şansınız hepimiz kadar var. Çünkü 1 sperm bile yetiyor. Geçmiş olsun canım.. a.s.

Benim bildigim 450.000 ile ikinci denemede tup bebege hamile kalan var.Biz 9-18 milyon arasinda degisiyor.Ben 3 tup bebk denedim.Negatif sonuc.Bu ona bakmiyor anlayacagin

valla çok endişeleniyorum birazda maddi durum ya tutmazsa diye ama artık herşeyi gözden çıkardım sağolun umarım olur

arkadaşlar tüp bebek masrafları ne kadar tutuyor bide en iyi merkez neresi lütfen bilgilendirir misiniz

selamm canım sen çok gençsinn problemin ne ama sana bildiğim kadar bilgi vwreyımm umut tüp bebekk kampanyada herşeyy dahill 4 ytl imişş çamlıca medicana ilaçç hariç 2 750 ytl hospıtalıum hastanesi camlıcadakı 3 600 civarında geçmiş ols allah kaısa zamanda bebiş vers

yaşın genç old için tutma olasılığı yuksektırr ama yumurtada veye çstlamada problemm varsa bilememm çünkü problemlerr herşeyıı degiştırıı hayırlısıı ols zatenn doktorr sana açıklama yapacaktırr

arkadaşım bu tüp bebek tedavisi ne kadar sürüyor bideanotolya hastanesi vrmış iyi mi bilgin var mı herşey dahil ne kadar oluyo

Yasin cok kucuk sansin cok yuksek bence.Ne kadar harcarim tutar mi gibi endiseleri sana sadece zarar verecektir.Bunlardan biranonce kurtulup guvendigin iyi referanslari olan bir yarde basla ve olmazsa pespese ara vermeden devamini getir.Evhamlarindan mumkun oldugunca kurtul derim ben,yastan dolayi sansini cooook yuksek goruyorum ben.Allah soyletiyor heralde.Ama ben yaptigim hatalarim icin seni uyarayim.Zaman cabuk geciyor, daldan dala atlama.Merkezi sec ve sabirla ayni yere devam et.Asla zamana birakma.Bol sans

zaten sürekli durmamı söylüyorlar bekle diyorlar ama kimse benim içimi bilmiyor evlat hasreti ile yanıyorum

arkadaşların dediği gibi tüp bebekte sperm sayısı önemli değil.yeterki sperm olsun.benim eşimde de menide hiç sperm yok.teseyle bulunuyor.

X