• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tüp bebek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

na123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
3
Merhaba bugün tüp bebek transferimin 12. Günü kan verdim ve beta 1124 çıktı

Merhaba
Gözünüz aydın sizin adınıza çok sevindim inşallah kucağınıza da alırsınız sağ salim
Bende 11. Günde kan vermiştim 1567 gelmişti ikiz gebelik oluşmuş

Merhaba
Gözünüz aydın sizin adınıza çok sevindim inşallah kucağınıza da alırsınız sağ salim
Bende 11. Günde kan vermiştim 1567 gelmişti ikiz gebelik oluşmuş
Merhabaa çok sağolun sizinde gözünüz aydınn, bende 1124 görünce ikiz mi dedim şok oldum

15 gün sonra falan belli olur tahminimce
İkinci bebek daha geç görünüyor nedense
Benim bebeklerim çift yumurta ikizi 2. Kese sonradan göründü kalp atışıda hemen duyulmadı

Merhaba bugün tüp bebek transferimin 12. Günü kan verdim ve beta 1124 çıktı
Çift embriyo muydu? Benim ilk transferim tek embriyo 14. Gün 5026. Bölündü falan herhalde ikiz mi diye düşündük tek kese gördük. Şuan çift embriyo transferi 13. Gün 1087. Baktım baya formlara betadan belli olmuyor düşük değerde çift olan da var yüksek değerde tek olanda.

Çift embriyo muydu? Benim ilk transferim tek embriyo 14. Gün 5026. Bölündü falan herhalde ikiz mi diye düşündük tek kese gördük. Şuan çift embriyo transferi 13. Gün 1087. Baktım baya formlara betadan belli olmuyor düşük değerde çift olan da var yüksek değerde tek olanda.
Yok hayır tek embriyo yapıldı

Merhabaa salı günü beta 1124 tü bugün 2887

Benimde 16. Gün 4575 cıktı ikiz mi tuttu acaba diye korkuyorum, eve maalesef tutsn diye doktor cift embiryo koymuştu , ama sizin tek kese 14. Gün 5026 olması şaşırttı o zamanm neye göre oluyo acaba benim tek mi çift mi oldu meraktan öleceği

Benimde 16. Gün 4575 cıktı ikiz mi tuttu acaba diye korkuyorum, eve maalesef tutsn diye doktor cift embiryo koymuştu , ama sizin tek kese 14. Gün 5026 olması şaşırttı o zamanm neye göre oluyo acaba benim tek mi çift mi oldu meraktan öleceği
Ne ile alakalı bilmiyorum ama Benim iki gebeliğimde de beta yüksekti ama tek bebek vardı. Beta ile pek alakası yok bence. 2. Transferimde çift transferdim bende beta da yüksekti ama tek bebek tuttu

Back
X