Tüp bebek

antbryz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2024
30
5
1
24
Merhaba arkadaşlar bilenler bana yardım edebilir mi? Tüp bebek tedavisi yumurta büyütme iğnesi vurulurken ilişki yasağı varmıdır doktorum bana bu konuda bilgi vermermedi?

Her doktora veya tedaviye göre değişebiliyor sanırım bize yasak degildi, opu sonrasi yasakti

Her doktora veya tedaviye göre değişebiliyor sanırım bize yasak degildi, opu sonrasi yasakti
Günaydın birşey daha sorucaktım iğnelerim 7 adet kaldı adetime de 8 gün gibi bir şey var ne yapmalıyım doktorum adetin 2. Günü gel dedi sizin de başınıza geldimi bilginiz var mı iğneler bittiğinde adet olmazsam birşey olurmu?

Günaydın birşey daha sorucaktım iğnelerim 7 adet kaldı adetime de 8 gün gibi bir şey var ne yapmalıyım doktorum adetin 2. Günü gel dedi sizin de başınıza geldimi bilginiz var mı iğneler bittiğinde adet olmazsam birşey olurmu?
Size uygulanan protokol ile bendeki farkli sanirim. Ben adetin 2. gunu ignelere basladim, 13-14. gun de yumurta toplamam oldu. Sonra iğneleri birakiyorsunuz zaten. 5 gun sonra da adet olmustum. Yani yumurtam toplandi oyle adet oldum. Sizin ne zaman yumurta toplanacak?

Şöyle bayram arası giridiği için bana 10 nisan da iğneye başla gonapeptyl adında 10 adet kullanırken âdettin 2. Günü gel adetliyken yarın kullan dedi ve bana yumurta toplancağı günü de vermedi acaba adet görünce bakılıp öyle mi karar veriliyor bilemedim

Size uygulanan protokol ile bendeki farkli sanirim. Ben adetin 2. gunu ignelere basladim, 13-14. gun de yumurta toplamam oldu. Sonra iğneleri birakiyorsunuz zaten. 5 gun sonra da adet olmustum. Yani yumurtam toplandi oyle adet oldum. Sizin ne zaman yumurta toplanacak?
Eşim kemoterapi den dolayı sperm dondurmuştuk onu kullancaz inşallah

Şöyle bayram arası giridiği için bana 10 nisan da iğneye başla gonapeptyl adında 10 adet kullanırken âdettin 2. Günü gel adetliyken yarın kullan dedi ve bana yumurta toplancağı günü de vermedi acaba adet görünce bakılıp öyle mi karar veriliyor bilemedim
Sizinki uzun protokol diye geciyor sanirim
Adetin 21. gunu baslanan tedavi. Benimki o degildi. O yuzden sorunuzun cevabini bilemedim. Hayirlisiyla pozittif sonuc almanizi dilerim 💞

Bizde tedavi boyunca ilişki yasağı vardi
Sizin nasıl bir tedaviniz vardı acaba
Ben iki tedavimde de taze Transfer oldum canım ondan olabilir bilmiyorum sebebini de sormadim ama yasaktı. Birde kullanılan ilaçlar vs bende ağrı sızı çok yaptı ilişki de hiç istemedim

Bizde tedavi boyunca ilişki yasağı vardi

Ben iki tedavimde de taze Transfer oldum canım ondan olabilir bilmiyorum sebebini de sormadim ama yasaktı. Birde kullanılan ilaçlar vs bende ağrı sızı çok yaptı ilişki
Anladım canım tedaviniz bittimi şimdi

Merhaba arkadaşlar bilenler bana yardım edebilir mi? Tüp bebek tedavisi yumurta büyütme iğnesi vurulurken ilişki yasağı varmıdır doktorum bana bu konuda bilgi vermermedi?
Bizde de yasaktı çünkü sperm yumurtanın şeklini bozuyomuş o aşamada

Yaa benim 2. İğnem de böyleyse ilerisini düşünemiyorum ama sonucu iyi olsun yeter ki sizin tutundumu peki

Back
X