• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek

Transferimin 10. Günümdeyim miğde bulantısı ve baş ağrısı oluyor bu şekilde aynı olan varmı.
Hayırlı olsun transferiniz dilerim bebeğiniz size sıkı sıkı tutunmuştur ilaçların etkisi de çok fazla etki yapıyor endişe etmeyin dilerim güzel pozitif haberler alırsınız inşallah

Hayırlı olsun transferiniz dilerim bebeğiniz size sıkı sıkı tutunmuştur ilaçların etkisi de çok fazla etki yapıyor endişe etmeyin dilerim güzel pozitif haberler alırsınız inşallah
İnşallah teşekür ederim 23 nde test vereceğim hayırlı haberler Alicağima inanmıyorum

Evet ben üç defa yaptım biraz zorlu geçti kısmet olmadı mucizemize kavuşamadık 4. Tüp bebeğe önümüzdeki ay adım atacağım inşallah Rabbim bu sefer sağlıklı güzel geçmesini nasip eylesin inşallah 🤲❤️☺️
Amin inşallah olurrr bu seferde bidaha uğraşmak zorunda kalmazsınız bnmki ilk ama gerçek ilk olmasına rağmen çok yorucu oluyor ilaçlar ağır geliyor ben inanıyorum ki bu kadar zorluğa karşı güzel haberler Alacağız

İnşallah pozitife ulaşmışizdir 11. Günüm miğde bulantısı baş ağrısı gitmiyor iştahım kesildi
Transferiniz hayırlı olsun inşallah olumlu sonuç alırsınız sağlıkla tutunur kucağınıza almak nasip olur 🤲
Belirtilere takılmayın ilaçların yan etkileri olabilir her bünyede farklı oluyor yan etki

Hafif kramplar oluyor 2 gündür ara ara sizce neden oluyor pazartesi günü son gün inşallah kötü bişey olmaz ilk defa yaşıyorum tüp Bebek olayini

Back