- 19 Şubat 2025
- 14
- 34
- 3
- 21
- Konu Sahibi caglanur koc
Transferimin 10. Günümdeyim miğde bulantısı ve baş ağrısı oluyor bu şekilde aynı olan varmı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun transferiniz dilerim bebeğiniz size sıkı sıkı tutunmuştur ilaçların etkisi de çok fazla etki yapıyor endişe etmeyin dilerim güzel pozitif haberler alırsınız inşallahTransferimin 10. Günümdeyim miğde bulantısı ve baş ağrısı oluyor bu şekilde aynı olan varmı.
İnşallah teşekür ederim 23 nde test vereceğim hayırlı haberler Alicağima inanmıyorumHayırlı olsun transferiniz dilerim bebeğiniz size sıkı sıkı tutunmuştur ilaçların etkisi de çok fazla etki yapıyor endişe etmeyin dilerim güzel pozitif haberler alırsınız inşallah
nşallah teşekür ederim 23 nde test vereceğim hayırlı haberler Alicağima inanıyorum
Umutsuz olmayın Allahtan ümit kesilmez olur inşallah niye olmasın pozitif düşünün pozitif olsun inşallahİnşallah teşekür ederim 23 nde test vereceğim hayırlı haberler Alicağima inanmıyorum
Evet ben üç defa yaptım biraz zorlu geçti kısmet olmadı mucizemize kavuşamadık 4. Tüp bebeğe önümüzdeki ay adım atacağım inşallah Rabbim bu sefer sağlıklı güzel geçmesini nasip eylesin inşallahSizdemi tüp Bebek bu güzel zamanlar da konuşmaya ihtiyaçmiz oluyor
Amin inşallah olurrr bu seferde bidaha uğraşmak zorunda kalmazsınız bnmki ilk ama gerçek ilk olmasına rağmen çok yorucu oluyor ilaçlar ağır geliyor ben inanıyorum ki bu kadar zorluğa karşı güzel haberler AlacağızEvet ben üç defa yaptım biraz zorlu geçti kısmet olmadı mucizemize kavuşamadık 4. Tüp bebeğe önümüzdeki ay adım atacağım inşallah Rabbim bu sefer sağlıklı güzel geçmesini nasip eylesin inşallah![]()
İnşallah pozitife ulaşmışizdir 11. Günüm miğde bulantısı baş ağrısı gitmiyor iştahım kesildiUmutsuz olmayın Allahtan ümit kesilmez olur inşallah niye olmasın pozitif düşünün pozitif olsun inşallah![]()
Transferiniz hayırlı olsun inşallah olumlu sonuç alırsınız sağlıkla tutunur kucağınıza almak nasip olurİnşallah pozitife ulaşmışizdir 11. Günüm miğde bulantısı baş ağrısı gitmiyor iştahım kesildi
5.gün embriyosu transfer olduysaniz kan testinde sonucunuz çıkarİnşallah pozitife ulaşmışizdir 11. Günüm miğde bulantısı baş ağrısı gitmiyor iştahım kesildi
Amin inşallah olurrr bı ümitle bekliyoruzTransferiniz hayırlı olsun inşallah olumlu sonuç alırsınız sağlıkla tutunur kucağınıza almak nasip olur
Belirtilere takılmayın ilaçların yan etkileri olabilir her bünyede farklı oluyor yan etki
Evett 5m gün Embriyosu taze transfer oldum5.gün embriyosu transfer olduysaniz kan testinde sonucunuz çıkar
Bişey dicem hafif lekelenme oldu korkuyorum ne yapmalıyım sizce5.gün embriyosu transfer olduysaniz kan testinde sonucunuz çıkar
Tutunma kanaması olabilir korkmayın progestan kullaniyorsaniz sorun olmaz doktorunuza danışınBişey dicem hafif lekelenme oldu korkuyorum ne yapmalıyım sizce
Bişey dicem hafif lekelenme oldu korkuyorum ne yapmalıyım sizce
Evet doğruymuş tutunma oluşuyormuş progesten kullaniyorumTutunma kanaması olabilir korkmayın progestan kullaniyorsaniz sorun olmaz doktorunuza danışın