• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri tup bebek

sado38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2025
6
1
1
38
Selam 2 yıldır tüp bebek tedavisi görüyoruz eşim azosperm hastasi geçen sene ameliyat oldu ama canlı hücre cıkmadi benimde amh 0.98 bi tanıdık kişi senin 1 yumurtan kalmış çok düşük anne olma şansın dedi kaç gündür kafayi yiyecek gibiyim hastaneye gittiğimizde sadece yumurta sayisi düşük dediler 0.98 bir yumurta yerine mi geçiyor doktora gittik özele dedi anne olma şansın %25 50 arası ümidimi kestim

0.98 bir yumurta demek degil. Benim de sizinkine cok uzak bir amh degil. Tedavi goruyorum 9 yumurta toplandi :)
Esinizden canli sperm bulundugu takdirde tabii ki olur cocugunuz🌸

0.98 bir yumurta demek degil. Benim de sizinkine cok uzak bir amh degil. Tedavi goruyorum 9 yumurta toplandi :)
Esinizden canli sperm bulundugu takdirde tabii ki olur cocugunuz🌸
inşallah beni tedaviye almıyorlar 2 senedir önce eşime öncelik veriyorlar sperm bulunursa alacaklar tedaviye çok duaya ihtiyacım var yasim 39 tabiki verecek olan Rabbım yorum için çok teşekkür ederim 🌺

Umarim esinizin bir an evvel bulunur. Benim esimde de sorun var bende de. Allah cozumu olmayan dert vermesin yeter ki 🙏🏼 bir yumurta bir sperm yetiyor der hep doktorum 🩷

Selam 2 yıldır tüp bebek tedavisi görüyoruz eşim azosperm hastasi geçen sene ameliyat oldu ama canlı hücre cıkmadi benimde amh 0.98 bi tanıdık kişi senin 1 yumurtan kalmış çok düşük anne olma şansın dedi kaç gündür kafayi yiyecek gibiyim hastaneye gittiğimizde sadece yumurta sayisi düşük dediler 0.98 bir yumurta yerine mi geçiyor doktora gittik özele dedi anne olma şansın %25 50 arası ümidimi kestim

Back