Tüp bebek

oyez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2024
23
12
27
Merhabalar cuma günü yumurt toplama işlemi oldu 57 yumurtam çıktı 46 olgun 29 taneyi döllemişler Pazartesi bakalım kaçı kaliteli çıkıcak benim gibi bu serüvene giren var mı çok heyecanlıyım

Yüzde 50 oranla döllenme olmuş. Yine aynı oranla 10-15 arası embriyo oluşabilir. İyi bir sayı

dondurma işlemi olucak 1 buçuk ay kadar rahim dinlenme olduktan sonra transfer olucak inşallah

Merhabalar cuma günü yumurt toplama işlemi oldu 57 yumurtam çıktı 46 olgun 29 taneyi döllemişler Pazartesi bakalım kaçı kaliteli çıkıcak benim gibi bu serüvene giren var mı çok heyecanlıyım
Merhaba kabizlik oldu mu sizde? Bir de pcos varmı

Merhabalar 4 emriyom dondurulmuş 3. Gün embriyosuydu onlar. Diğerleri çarşamabaya kadar gözlemlenecek yine bakalım kaç tane olucak

Merhabalar 4 emriyom dondurulmuş 3. Gün embriyosuydu onlar. Diğerleri çarşamabaya kadar gözlemlenecek yine bakalım kaç tane olucak
Merhaba sevndim. Bana 5 gün olmasini bekliyoruz dediler.

29 taneden 4 tanesi mi sadece neden 3. Dondurulmuş ki sordunuz mu 5. Gün daha iyi çünkü

5.gün bugün 7 tane daha emriyomuz olmuş. Daha kalan 18 tane yumurtam olduğu için emriyolog 6. Güne kadar bakalım mı dedi bende bakılsın dedim.

senden bi haber var mı canım ? Merak ettim de
Cnm sagolasin. 2 tane 5.gün embriyom dondurulmus. Biri iyi kalite diyebilriz digeri orta dedi. Ocak ortasi gibi transfer

BEn dün adet oldum bu arada bugün gittim doktora. Dogum kontrol hapı yazdı bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…