Merhaba kabizlik oldu mu sizde? Bir de pcos varmıMerhabalar cuma günü yumurt toplama işlemi oldu 57 yumurtam çıktı 46 olgun 29 taneyi döllemişler Pazartesi bakalım kaçı kaliteli çıkıcak benim gibi bu serüvene giren var mı çok heyecanlıyım
Evet biraz oldu. Pcos var malsfMerhaba kabizlik oldu mu sizde? Bir de pcos varmı
Evet yasakIliski yasak dediler mi canim opudan sonra
Merhaba sevndim. Bana 5 gün olmasini bekliyoruz dediler.Merhabalar 4 emriyom dondurulmuş 3. Gün embriyosuydu onlar. Diğerleri çarşamabaya kadar gözlemlenecek yine bakalım kaç tane olucak
Enfeksiyon olur diyeymiş sanirim. Ben sormayi unutmustum.evet
Sen ne zman oldun canım yumurta toplama işleminiMerhaba sevndim. Bana 5 gün olmasini bekliyoruz dediler.
29 taneden 4 tanesi mi sadece neden 3. Dondurulmuş ki sordunuz mu 5. Gün daha iyi çünküMerhabalar 4 emriyom dondurulmuş 3. Gün embriyosuydu onlar. Diğerleri çarşamabaya kadar gözlemlenecek yine bakalım kaç tane olucak
Evet bizi de düşündürdü doktor randevum var cuma günü sorucam doktoruma29 taneden 4 tanesi mi sadece neden 3. Dondurulmuş ki sordunuz mu 5. Gün daha iyi çünkü
senden bi haber var mı canım ? Merak ettim dePersembe canim
Cnm sagolasin. 2 tane 5.gün embriyom dondurulmus. Biri iyi kalite diyebilriz digeri orta dedi. Ocak ortasi gibi transfersenden bi haber var mı canım ? Merak ettim de
hayırlısı olsun allahım güzel haberler alırsın inşallhCnm sagolasin. 2 tane 5.gün embriyom dondurulmus. Biri iyi kalite diyebilriz digeri orta dedi. Ocak ortasi gibi transfer