Tüp bebek

Merhabalar bende 2 adet embriyo çıktı eşimde sperm bulunamadı hücreyle yumurtamı döleyip 2 adet 5 günlük embriyosu oldu kalitesi 3 ab dediler 3 ab olup tutan varmıydı

Şişli memorialde tüp bebek yaptıranlar hangi doktora yaptırdınız yazabilir misiniz ilk de sonuç aldınız mı
Şişli memorailda dr.Gönül özerle sürüyor tedavim kendisinden çok memnunum çok pozitif bir doktor iyi ki ona denk gelmişim. Şu an rahim dinlendiriyoruz aralık ayı sonuna doğru transfer olacağımı düşünüyorum İnşAllah

Ya ben de geçtiğimiz cuma günü vuslat lale hanımla ön görüşme yaptım fakat emin olamadım arada kaldım yani Instagramınız var mı detaylı yazsam size

Yani benden genetik testler istedi 20.000 TL’den başlıyor sonra eşinden sperm testi istedi teste bakıp ilaç verecek sonra bana çok pahalı ilaçlar yazdı ama hiçbir şeyin yok dedi bana tüp bebek yapsan %80 tutar dedi o yüzden oraya gitmiş biriyle görüşmek istiyorum ben

Şişli memorialde tüp bebek yaptıranlar hangi doktora yaptırdınız yazabilir misiniz ilk de sonuç aldınız mı
Merhabalar ben Temmuz ayından beri tüp bebek tedavisi görüyorum. Tüm doktorlarda hemen hemen muayene oldum. (Yücel Hoca) hariç. Bana iyi gelen, enerjisine hayran olduğum Sevinç Özmen hoca var. Pozitifliği, tatlılığı, içtenliği gerçekten diğer doktorlara göre bambaşka. Benimle olan ilgisi, alakası beni çok memnun etti. İlk transferimi Gönül Özer yaptı 6AA kaliteli embriyo maalesef tutmadı. 2. transferimde Sevinç Özmen’i rica ettim 5AA pozitifi gördüm çok şükür. Yani diyeceğim o ki bu süreç biraz hassas sıcaklık, yakınlık ister istemez istiyorsun. Tüm doktorlar çok başarılı, tatlı ama Sevinç Hoca gerçekten bir başka

ya doktorlar arasında çok gidip geliyorum hastane okey de doktor için kafam çok karışık lale hanımda ilgiliydi ama kafam çok karışık gönül hocaya gideyim dedim şimdi sizin dediğiniz doktoruda araştıracagım peki sebepsiz infertiliteyim de ben sizin rahatsızlığınız neydi

Lale hocayla da görüşmüştük gerçekten Lale hocada çok ilgili sanırım Sevinç hoca ile enerjim tuttu :) Benim eşimde varikosel vardı ameliyat falan oldu. Bir gebelik yaşadım bebek karnımda 7 haftalıkken öldü, kürtaj oldum bir dahada hamile kalamadım. Bende tüp bebeğe başvurdum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…