Tüp bebek

Hadi bakalım heyecanlı bekleyisimiz beraber surucek :) Ben 2. 3 . Ve 4.gunde transfer saatime denk gelen vakitlerde böyle 1 kez falan adet sancısı gibi yaşıyorum. Meraktan ölüyorum.
Olabildiğince stres yapmayın bende 24 ekimde transfer oldum rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun :)

Çok şükür pozitif ama benimde stresim bitmedi bu defa güzel şeyler duyacakmıyım diye endişeliyim sanırım kucağımıza alana kadar bitmeyecek stres
Çok haklısın bende transfer sonrası 8. Gün test yaptım beta 94 çıktı yarın 10. Günüm tekrar vereceğim inşallah katlanmıştır . Hamilelerin duaları kabuk olur çok dua et bize

Çok haklısın bende transfer sonrası 8. Gün test yaptım beta 94 çıktı yarın 10. Günüm tekrar vereceğim inşallah katlanmıştır . Hamilelerin duaları kabuk olur çok dua et bize
Maşallah benimki 9. Gün 100.4 çıkmıştı gayet iyi gibi inşallah bebişlerimiz tutunur bizlere rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

Maşallah benimki 9. Gün 100.4 çıkmıştı gayet iyi gibi inşallah bebişlerimiz tutunur bizlere rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
İnşallah ama galiba sonra kese varmı diye yazacak buralara sonra kalp atışı duyma sonra sonra sonra kucağımıza alana kadar içimiz rahat olmaz gibi

İnşallah ama galiba sonra kese varmı diye yazacak buralara sonra kalp atışı duyma sonra sonra sonra kucağımıza alana kadar içimiz rahat olmaz gibi
İşte ben şuan keseyi görmeden içim rahat değil doktor kontrolüm var 1 hafta sonraya nasıl bekliycem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…