Tüp bebek 😇

Papatyam__321

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
736
122
34
Herkese merhaba ilk tüp bebek denememize başladık geçen adetim de gittiğimde Dr gonalf 900 lük verdi günlük 225 mg vurulmak üzere cetrotid menepour ile devam ettim 17 tane yumurtam oluşmuş 30 Ekim'de çatlatma iğnesini oldum cuma opu oldum normalde taze transfer olacaktı rahim kalınlogom düzenli artıı ilaçsız 7 mm 9 a yükseldi kan sonuçlarım falan herşey çok güzeldi en son e2 2500 leri geçti herşey normaldi taze transfer olmamaaına hiçbir engel yoktu ki progesteron 1.30 çıkmıs hastane 1.5 ten yukarısına yapamayız ve yumurtan15 ten fazla çıktı hem tahmin dinlensin öbür ay transfer yapalım dediler kabul ettim kabuk etmek zorunda kaldım bu ay olmasını çok istiyordum çok heycanlıydık embiryo hakkında bilgi vermek için arıycaz dediler cumartesi günü aradılar 17 tane yumurtadan 8 tanesi işlem görecek kadar olgunmus 7 tanesinde ilerleme varmıs güzel dediler sizce nasıl kalıtesi düşük mü eşimin spermi düşük sayısı ve hızı 6 milyon çıktı Dr sorun olmaz düşük ama deneyelim dedi öbür ay transfer olacagıö nasıpse adetteb kaç gün sonra konulur embiryo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…