• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Tüp bebek

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sevda2549

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
20
Puanlar
3
Arkadaşlar benim yumurta kalitem çok kötüymüş,sayıda sıkıntı yok ama kalite de baya kötü imiş ,yumurta kalitesini arttıracak İstanbul içi olsun ,bir ilaç bir doktor veya tedavi yöntemini bilen varsa Allah rızası için söylesin
Tüp bebek yapacam olmuyo

Bir diyetisyenle yola başlamanı tavsiye ederim doğru zamanda doğru besinleri yersen kan değerlerin çok iyi yerlere geliyor ve yumurta kalitesini de en çok bu etkiliyor 👍🏻

tup bebek icin bahceci derim bn ankarada ilk denemede hamileyim sukur

Arkadaşlar benim yumurta kalitem çok kötüymüş,sayıda sıkıntı yok ama kalite de baya kötü imiş ,yumurta kalitesini arttıracak İstanbul içi olsun ,bir ilaç bir doktor veya tedavi yöntemini bilen varsa Allah rızası için söylesin
Tüp bebek yapacam olmuyo
Kac cikti amh degeriniz? Ben 0.3 amh ile dogal yolla hamileyim. Hemen panik olacak bir sey yoktur sadece sorun yumurta kalitesi ise. Sigara iciyosaniz mutlaka birakin. Dogal yumurta ve tavuga gecin. Bol protein ve sebze tuketin. Ari sutu, bal propolis tuketin. Doktorunuza mutlaka danisin ama baska hormonlarizla oynamasin. Selenyum, koenzim kullanabilirsiniz. Inositol faydali olur. Omega faydali olur. Saglikli yag ozellikle avokado ceviz findik badem zeytinyağı kullanin. Hemen bisey beklemeyin kendinize 3 ay verin en az.

Back