Tüp bebek

Kızlar merhaba 10 gün boyunca iğneleri kullandım iki gün önce opu oldum . Bugün ilk günleri arayıp bilgi verdiler . 19 yumurta toplandı . 6 tanesi dolu çıkmış . 4 tanesi döllenmiş . Bu kötü bir rakam mı ? 27 yaşındayım amh 3 yapılan testlerde herşey normaldi . Eşim de sperm azlığı vardı moralim bozuldu 5. Güne gitmesi için dua bekliyorum

Ben de Ekim sonu adetimle başlayacağım... Yaşım 42, amh 1.1, fsh 8... Eşimin sperm morfolofoji çok iyi değil...Sperm sorunumuz var. Daha önce Amerikan Hastanesinde Aylin Pelin Çil'de tedavi gördüm. 4 adet 5.gün embriyom oluştu, 2'si iyi kalite ve 2'si orta kalite... Ancak dr embriyoları genetiğe göndermedi ve bana rahim filmi falan çekmeden transfer yaptı. 2 negatif oldu.. Ben yaşadığın berbat süreç sonunda tedaviyi yarım bıraktım, başka bir dr inceledi ve rahim de yapışıklık vardı, histereskopi ameliyatı oldum. Şu anda Amerikan Hastanesinde bir iyi ve bir orta kalite embriyo... Duruyorlar öyle, tedaviyi o hastanede yarım bıraktım...
Şimdi memleketim Trabzon'da tedaviye başlayacağım. Sıfırdan, dr eşimden sperm dna fragmantasyonu testi istedi ve embriyoları kesinlikle genetiğe göndereceğiz dedi... Bu defa daha titiz ve deneyimli bir dr ile tedaviye başlıyorum... Açıkcası, tekrar o tedavi süreci aklıma geldikçe, beni bir ağlama tutuyor Çok korkuyorum, yine olmazsa diye

Merhabalar ayın 22sinde tedaviye başladım sürekli değişik dozlarla gonal f kullandım. Pergovorisle beraber. Bugünkü kontrolümde çok şükür yımurtalar istediğimiz kıvama gelmiş, çarşamba opu işlemim var, nasıl bir işlem öneriniz var mı? Ağrılı bir süreç mi sonrası? Bu arada amh 0,23 o yüzden başladım tedaviye yaşım 27

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…