• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tüp bebek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Asobjk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2020
120
42
98
Merabalar hanımlar. Ben 2 senedır evlıyım. Evlılıgım boyunca hıc korunmadım ama hamıle kalamadım. Rahmımde perde vardı onu aldırdım yıne gebe olamadım. Yılbaşından sonra eşimde bende bi tüp bebek merkezıne gıdıp muayene olucaz. Bızı neler beklıyo. Tüp bebek yapılacagı zaman hangı tedavıler uygulanıyo. Bide yeni tüp bebege baslayanlar ne kadar ücret verdı 😑 Bılgılerınızı benımle paylasır mısınız rıca etsem ❤️

Merabalar hanımlar. Ben 2 senedır evlıyım. Evlılıgım boyunca hıc korunmadım ama hamıle kalamadım. Rahmımde perde vardı onu aldırdım yıne gebe olamadım. Yılbaşından sonra eşimde bende bi tüp bebek merkezıne gıdıp muayene olucaz. Bızı neler beklıyo. Tüp bebek yapılacagı zaman hangı tedavıler uygulanıyo. Bide yeni tüp bebege baslayanlar ne kadar ücret verdı 😑 Bılgılerınızı benımle paylasır mısınız rıca etsem ❤️
Adana da prof a gittim acibadem de yapıldı toplam 18 bin falan gitti canim ilaclar dahil

Çoğu hastane direkt tüp bebek yapmıyor öncelikle aşılamaya yönlendiriyor.ben tüp bebeğe 6 bin küsür verdim ilaçlar içerisinde. Ama her şehirde her hastanede her doktorda fiyatlar değişiyor. Allah yardımcınız olsun inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz 🤲🏻

Benım ınanın hıcbıseyden bılgım yok. Iyı bı prof . Doktora gıdıcem öncelikle aşılama mı olur tüp bebek mı olur bılemıcem 😑

Tahlıllerım rahım fılmlerım war. Nasıl bı tedavı uygulanıcak bılmıyorum. ☹️

Back