Tüp bebek

elmaaa050505

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2018
377
84
18
Merhaba Bitlis’te eşimin görevi dolayısıyla oturuyoruz geçen sene dış gebelik geçirdim tedavi için bu çevre bildiğiniz tüp bebek merkezi ve tavsiye edebileceğiniz doktor var mı acaba

Hayırlı geceler bende esim gorev için musta yaşıyorum. Diyarbakırda tedavi oldum dün transferim gerçekleşti oteldeyiz Diyarbakır bahçeci kliniği var orayı tavsiye ederim zeki bey ve hemşire çalışan arkadaşlar çok ilgili arayıp da konuşabilirsiniz

canım bende zeki beyde tedavi oldum kesinlikle çok iligli bir merkez tavsiye ederim. diyarbakırda bahçecinin yakınlarında belediyenin tahsis ettiği konaklama yeride var. çok temiz ordada konaklama yapabilirsin para ödemiyorsun hem

Ben orayı hiç beğenmedim 1 gece kaldık kasinmaktan olduk oteldeyiz şimdi

Merhaba Bitlis’te eşimin görevi dolayısıyla oturuyoruz geçen sene dış gebelik geçirdim tedavi için bu çevre bildiğiniz tüp bebek merkezi ve tavsiye edebileceğiniz doktor var mı acaba
Önemli olan sana yakın olan bir tüp bebek merkezi yada doktor değil,önemli olan doktor ve hastanenin kalitesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…