Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok tşk ederim bana iki embriyo yüklendi ve pozitif sonucu aldıktan sonra kanama başladı transfer yaptığım yer benden 4 saat uzaklıkta neyse sonra kanamam başladı ve acil doktora gittim ilgilenmedi kanıma baktı değerin yükselmiş dedi gönderdi ,bir gün sonra kanamam devam edince başka doktora gittim alttan üsten kese gözüktü çok sevindim iğne ve hap verdi Sabahında parça düşürdüm kese ağrım durmadı tabi gece 12 idi sabah giderim dedim ve parça düşmeye devam etti Kendi doktoruma 1 hafta sonra gidebilirim ,burdaki doktorlara gitmeyi düşünmüyorum çünkü düşük var ise engelleyemiyorlar Doktor alttanda baktı üsttende kese burda dedi ,kesenin etrafında kan var yada kese aşağıya düşmek üzere vs birşey demedi acaba birtanesi tuttu da diğeri mi düştü böyle birşey olsa olur mu acaba merak ettim bir umut benimkisi çok merak ettim 2 embriyo yüklenenlerde diğerine ne oluyor acaba bence benim iki tanesi de tuttu sonra biri düştü öyle ümit ediyorum