Arkadaşlar merhaba içim içimi yiyor tüp bebek tedavisine başladım bugün 6. Gün dokturum yumurtalarin çok hızlı beklediğinden daha hızlı büyüdüğünü söyledi pztsi yani 8.gun yumurta top işlemi olucak bir iki yumurtası olanlarda hızlı büyüme çok oluyormuş ama benim gibi yumurtası çok olanlarda nadir çok erken geldi bana sizce normalmi bu durumu yaşayan varmı içimi az da olsa rahatlatmak istiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek Yumurtanın hızlı büyümesi
- Konu Sahibi Ekrudogru
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- mart transferi tüp bebek 1. deneme yumurta toplama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.880
- 123
- 30
Bunun bir önemi yok çatlamasın diye opunuzu erkene çekmiş zaten. Sonrasında ohss sendromu olabilir belki. benimde yumurtalarım çoktu bol bol yürüyüş yaptım ohss olmadı çok şükür ama 5-6kg şişti karnım yürüdükçe indiArkadaşlar merhaba içim içimi yiyor tüp bebek tedavisine başladım bugün 6. Gün dokturum yumurtalarin çok hızlı beklediğinden daha hızlı büyüdüğünü söyledi pztsi yani 8.gun yumurta top işlemi olucak bir iki yumurtası olanlarda hızlı büyüme çok oluyormuş ama benim gibi yumurtası çok olanlarda nadir çok erken geldi bana sizce normalmi bu durumu yaşayan varmı içimi az da olsa rahatlatmak istiyorum
- 5 Haziran 2021
- 101
- 35
- 13
- 33
Ben bir polisliktik hastasıyım ve malum çok yumurta olduğu için benim yumurta toplama işlemim çok zor geçti .
Tam 23 tane yumurtam oldu . İşlem normalde 15 sürüyor ayılma vs derken 1 1 buçuk saatte işlem bitiyor ve hayata devam ediliyor. Ancak benim yumurta sayım fazla olduğu için eşimden söylediği 40 dk kalmışım . Aşırı derece de ağrım oldu 1 kg serum ve sonrası cipro serumu takıldı ancak orada da sorun yaşadım . Penisilin grubuna alerjim olduğu için bna çipro taktılar ve kolum anında kızarıp morarmaya başladı ve iğne zehirlenmesi yaşadım meğer ona da alerjim varmış avil iğne yaptılar zaten aşırı ilgi ve panik haldelerdi hemşireler 10 dk bir yanıma gelip kontrol ettiler . 9 da işleme girdim 2 buçukta anca hastaneden çıktık düşünün 3. Grup gelmiş çünkü 5 oda var işlemi olan gidiyor ben halen orda kaldım . Sonrası ciddi ağrım ve şişmem oldu nefes almak esnemek bile bna çok acı verdi bugün 3. Günüm daha yeni yeni yürüyorum benim sürecim böyle geçti . Bugünde aradılar 23 tanenin 20 tanesi döllenmiş bakalım nasıl olucak
Tam 23 tane yumurtam oldu . İşlem normalde 15 sürüyor ayılma vs derken 1 1 buçuk saatte işlem bitiyor ve hayata devam ediliyor. Ancak benim yumurta sayım fazla olduğu için eşimden söylediği 40 dk kalmışım . Aşırı derece de ağrım oldu 1 kg serum ve sonrası cipro serumu takıldı ancak orada da sorun yaşadım . Penisilin grubuna alerjim olduğu için bna çipro taktılar ve kolum anında kızarıp morarmaya başladı ve iğne zehirlenmesi yaşadım meğer ona da alerjim varmış avil iğne yaptılar zaten aşırı ilgi ve panik haldelerdi hemşireler 10 dk bir yanıma gelip kontrol ettiler . 9 da işleme girdim 2 buçukta anca hastaneden çıktık düşünün 3. Grup gelmiş çünkü 5 oda var işlemi olan gidiyor ben halen orda kaldım . Sonrası ciddi ağrım ve şişmem oldu nefes almak esnemek bile bna çok acı verdi bugün 3. Günüm daha yeni yeni yürüyorum benim sürecim böyle geçti . Bugünde aradılar 23 tanenin 20 tanesi döllenmiş bakalım nasıl olucak
- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.880
- 123
- 30
Öncelikle çok geçmiş olsun evet biz pcoslularda çok yumurta çıkıyor benimde 24 tane toplanmıştı ama ilaç alerjim falan yoktu çıktıktan sonra benimde ağrım oldu ağrı kesici serum ilave ettiler sonra gün içinde çok hafif sızı şeklinde devam etti fazla zorlamadı. Bende bi 5-6 kg şiştim berbat bir şeydi ama sürekli yürüdüm hemen indi şişler tahlillerimde güzel çıkınca 3.gün taze transfer oldum. Bu arada benimde 24 taneden 15i döllendi elenenler oldu 10 tane kaldı 1i bende 9u dondurduk Hayırlısı olsun sizin içindeBen bir polisliktik hastasıyım ve malum çok yumurta olduğu için benim yumurta toplama işlemim çok zor geçti .
- 5 Haziran 2021
- 101
- 35
- 13
- 33
Ayy süper o zmn hamilesiniz yani inş bnmde öle öyle olur sanırım Bn ağrıdan hep yattım blki o yüzden yarın itibariyle bolbol yürücemÖncelikle çok geçmiş olsun evet biz pcoslularda çok yumurta çıkıyor benimde 24 tane toplanmıştı ama ilaç alerjim falan yoktu çıktıktan sonra benimde ağrım oldu ağrı kesici serum ilave ettiler sonra gün içinde çok hafif sızı şeklinde devam etti fazla zorlamadı. Bende bi 5-6 kg şiştim berbat bir şeydi ama sürekli yürüdüm hemen indi şişler tahlillerimde güzel çıkınca 3.gün taze transfer oldum. Bu arada benimde 24 taneden 15i döllendi elenenler oldu 10 tane kaldı 1i bende 9u dondurduk Hayırlısı olsun sizin içinde
- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.880
- 123
- 30
İnşallah ağrılarınız geçtiyse bencede yürüyün çok iyi geliyorAyy süper o zmn hamilesiniz yani inş bnmde öle öyle olur sanırım Bn ağrıdan hep yattım blki o yüzden yarın itibariyle bolbol yürücem
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
Hayırlı olsun bebisiniz sağ salim kucağınizada alırsınız inşallah bende bugün başladım ilaç kullanmaya biraz stres yapıyorum süreci bilmediğim için ilaç kullanırkenmi bol yürüyüş yaptınız opudan sonramıİnşallah ağrılarınız geçtiyse bencede yürüyün çok iyi geliyor
- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.880
- 123
- 30
Teşekkür ederim amin inşallah darısı isteyen herkese opudan sonra yürüyüş yaptım yani normaldede yürüyordum ama opudan sonra pcosta çok şişme oluyor yürüyüş iyi geliyor. Ben transfer oldum eve geldim gezmeye çıktım ya hattaHayırlı olsun bebisiniz sağ salim kucağınizada alırsınız inşallah bende bugün başladım ilaç kullanmaya biraz stres yapıyorum süreci bilmediğim için ilaç kullanırkenmi bol yürüyüş yaptınız opudan sonramı
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
yaaa Aminn inşallah Tskr ederim bilmediğim bi süreç olunca araştırmaya girdim normalde çok hareketli birisiyimTeşekkür ederim amin inşallah darısı isteyen herkese opudan sonra yürüyüş yaptım yani normaldede yürüyordum ama opudan sonra pcosta çok şişme oluyor yürüyüş iyi geliyor. Ben transfer oldum eve geldim gezmeye çıktım ya hatta
- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.880
- 123
- 30
Doktorunuz önerilerde bulunacaktır durumunuza göre zaten. Benimki normal hayatına devam et dedi mesela o yüzden hiç yatmadım ben. Tutunacak bebek ipte atlasan tutunur düşmez asla dedi nasip birazda bu işler olacağı varsa oluyor yoksada hep yatsanda tutmuyoryaaa Aminn inşallah Tskr ederim bilmediğim bi süreç olunca araştırmaya girdim normalde çok hareketli birisiyim
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
Aynen cnm Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallahDoktorunuz önerilerde bulunacaktır durumunuza göre zaten. Benimki normal hayatına devam et dedi mesela o yüzden hiç yatmadım ben. Tutunacak bebek ipte atlasan tutunur düşmez asla dedi nasip birazda bu işler olacağı varsa oluyor yoksada hep yatsanda tutmuyor
- 11 Mart 2022
- 62
- 18
- 3
Canım son durumun nedir merak ettim transferin gerçekleşti mi ?Arkadaşlar merhaba içim içimi yiyor tüp bebek tedavisine başladım bugün 6. Gün dokturum yumurtalarin çok hızlı beklediğinden daha hızlı büyüdüğünü söyledi pztsi yani 8.gun yumurta top işlemi olucak bir iki yumurtası olanlarda hızlı büyüme çok oluyormuş ama benim gibi yumurtası çok olanlarda nadir çok erken geldi bana sizce normalmi bu durumu yaşayan varmı içimi az da olsa rahatlatmak istiyorum
6 embriyom dondurldu pztsi transferimCanım son durumun nedir merak ettim transferin gerçekleşti mi ?
- 11 Mart 2022
- 62
- 18
- 3
İnşallah sıkı sıkı tutunsun sana kaç yumurta oluşmuştu6 embriyom dondurldu pztsi transferim
Allah razı olsun inşallah 17 tane 5.gune 6 tane kaldı çok şükürİnşallah sıkı sıkı tutunsun sana kaç yumurta oluşmuştu