- 15 Haziran 2023
- 71
- 10
- 8
- 35
- Konu Sahibi washingtonxy
Meraba yumurta toplama öncesi tup bebek tedavisine başladıktan yumurta toplanana kadar ve sonrasında neler yaptınız nasil beslendiniz lütfen öneri paylaşabilirmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hergun 1 avokado yedim. Kahvaltıda mutlaka yumurta. Cig ceviz ve badem. Son bir kac gun kala gunde 1 bardak nar suyu icmeye basladim. Ocean mummy ve lipoik asit kullaniyorum duzenli olarak. Yesil yaprakli sebzelere agirlik verdim. Ekmegi ve paketli gidalari tamamen kestim. 2 lt ve uzeri su ictim. Firsat buldukca yuruyus yaptim.Meraba yumurta toplama öncesi tup bebek tedavisine başladıktan yumurta toplanana kadar ve sonrasında neler yaptınız nasil beslendiniz lütfen öneri paylaşabilirmisiniz
Insallah guzel istediginiz gibi sonuclanirBen hergun 1 avokado yedim. Kahvaltıda mutlaka yumurta. Cig ceviz ve badem. Son bir kac gun kala gunde 1 bardak nar suyu icmeye basladim. Ocean mummy ve lipoik asit kullaniyorum duzenli olarak. Yesil yaprakli sebzelere agirlik verdim. Ekmegi ve paketli gidalari tamamen kestim. 2 lt ve uzeri su ictim. Firsat buldukca yuruyus yaptim.
12 yumurtam toplanmis 9u embriyo oldu bugun 3. gunleriydi yarin duruma gore dondurulacaklar.
Insallah tesekkurler sizin de pozitif sonuclanir gercekten maddi manevi zor surecInsallah guzel istediginiz gibi sonuclanir
Hemen bakıyorum teşekkurlerEmbriyolog idil bozkurt var bir araştırın isterseniz
Merhaba Doktormu önerdi size bu takviyeleriBu sürecte avakado yemeye basladim yulaf,meyve,çerez yiyorum,balik hapi,b vit,cinko ve cnsbeew diye bir destek vitamin,sabah ve akşam esimle ben iciyoruz,aslan pencesi,civan percemide arada iciyorum,sabahlari arisutu bal polen karisimi yiyorum
Evet,Merhaba Doktormu önerdi size bu takviyeleri
Evet bu asamadaydık bugun klomen sonrasi e2 ve lh bakildi ve doktorum şasirdi nasil cevap vermis diye 2 tane yumurtan buyumus guzel duruyor dedi catlatma ignesi yazdı nasipse cumartesi opuya giriyorum. 2 yumurtam alincak ve double prp islemide yapilicak havuz icinmalesef yumurtaligim cevap vermemis yumurtam buyumemis 2 yumurtam vardi klomen yazdi doktor bu seferde olmassa prp diyor