• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek yumurta toplama öncesi neler yaptınız

washingtonxy

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
17
1
6
35
Meraba yumurta toplama öncesi tup bebek tedavisine başladıktan yumurta toplanana kadar ve sonrasında neler yaptınız nasil beslendiniz lütfen öneri paylaşabilirmisiniz

Meraba bugün ilk günüm tedavim başladı inşallah rabbim sağlikli hayirli evlat nasip eder akşama dogru eve geldik ve gonalf 225 ve menapur igne ile başladık bi taraftan kuruyemis yiyorum.civan perçemide demledim iciyorum tadı acıymış baya sabahları avakoda yiyeceğim sizler neler yaptiniz.yasim 35 amh 0.09 2 tane yumurtam varmış.daha önce de 5.gune gitmemisti 3 sefer denedim.transfer olmadı.yumurtam kalitesizmiş

Meraba yumurta toplama öncesi tup bebek tedavisine başladıktan yumurta toplanana kadar ve sonrasında neler yaptınız nasil beslendiniz lütfen öneri paylaşabilirmisiniz
Ben hergun 1 avokado yedim. Kahvaltıda mutlaka yumurta. Cig ceviz ve badem. Son bir kac gun kala gunde 1 bardak nar suyu icmeye basladim. Ocean mummy ve lipoik asit kullaniyorum duzenli olarak. Yesil yaprakli sebzelere agirlik verdim. Ekmegi ve paketli gidalari tamamen kestim. 2 lt ve uzeri su ictim. Firsat buldukca yuruyus yaptim.
12 yumurtam toplanmis 9u embriyo oldu bugun 3. gunleriydi yarin duruma gore dondurulacaklar.

Ben hergun 1 avokado yedim. Kahvaltıda mutlaka yumurta. Cig ceviz ve badem. Son bir kac gun kala gunde 1 bardak nar suyu icmeye basladim. Ocean mummy ve lipoik asit kullaniyorum duzenli olarak. Yesil yaprakli sebzelere agirlik verdim. Ekmegi ve paketli gidalari tamamen kestim. 2 lt ve uzeri su ictim. Firsat buldukca yuruyus yaptim.
12 yumurtam toplanmis 9u embriyo oldu bugun 3. gunleriydi yarin duruma gore dondurulacaklar.
Insallah guzel istediginiz gibi sonuclanir

Back