Tüp bebek yumurta sayısı

Annelikyolu

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2024
187
63
13
Merhaba, pazartesi günü 3 Mart yani adetimim 3. Günüydü. Tüp bebek tedavisinde başladık. Bugüne kadar Gonal-f ve pergovoris iğnesini kullandım. Bugün kontrolüm vardı. (Adetin 7. Günü) Sağda 2 yumurta solda 3 yumurta gördü doktorum. 12 cm lik. Daha önce ultrasonda 2 yumurta görmüştü doktorum ( amh 0.3). Anlayan biri yorum yapabilir mi? Yumurta nasıl artıyor? İğnelerin etkisi mi? Gerçekten hiç anlamıyorum:( pazartesi günü tekrar kontrolüm var.

Merhaba, pazartesi günü 3 Mart yani adetimim 3. Günüydü. Tüp bebek tedavisinde başladık. Bugüne kadar Gonal-f ve pergovoris iğnesini kullandım. Bugün kontrolüm vardı. (Adetin 7. Günü) Sağda 2 yumurta solda 3 yumurta gördü doktorum. 12 cm lik. Daha önce ultrasonda 2 yumurta görmüştü doktorum ( amh 0.3). Anlayan biri yorum yapabilir mi? Yumurta nasıl artıyor? İğnelerin etkisi mi? Gerçekten hiç anlamıyorum:( pazartesi günü tekrar kontrolüm var.ilk kontrolünüzde iğnelerden önce kaç tane yumurtanı gözükmüştü ?

Merhaba, pazartesi günü 3 Mart yani adetimim 3. Günüydü. Tüp bebek tedavisinde başladık. Bugüne kadar Gonal-f ve pergovoris iğnesini kullandım. Bugün kontrolüm vardı. (Adetin 7. Günü) Sağda 2 yumurta solda 3 yumurta gördü doktorum. 12 cm lik. Daha önce ultrasonda 2 yumurta görmüştü doktorum ( amh 0.3). Anlayan biri yorum yapabilir mi? Yumurta nasıl artıyor? İğnelerin etkisi mi? Gerçekten hiç anlamıyorum:( pazartesi günü tekrar kontrolüm var.
İğneler sadece büyümelerine yardımcı artmalarına değil ama vitamin ve doğru beslenmeyle sayı ve kaliteli kesinlikle artırabilirsiniz🙏🏻

Normalde 0.70 olanlarda 5 yumurta görülüyor yumurta sayınız güzel bence inş güzelde gelişirler ♥️

Aaa merhabalar aynı gün sizle başlamışız bende 3 martta adetin ikinci günü başladık bugün 8.günüm Menopor ile gonal f kullanıyorum ben dün de Cetrotıde iğnesine başladık benim de amh düşük 0.40 solda benim yumurtalıklar yok ama sağda 5 tane gözüktü dün kontrolüm vardı 12 ml olmuştu ama çok korkuyorum bende 4/5 tame yumurta ile ya olmazsa sonra burdaki yorumları okudum 1 tane ile hamile kalanlar var ..Sende hiç sıkma canını Allah ol derse olur bu süreç çok stresli o yüzden birbirimize destek olmak lazım Allah hepimizin yardımcısı olsun canım

Aaa merhabalar aynı gün sizle başlamışız bende 3 martta adetin ikinci günü başladık bugün 8.günüm Menopor ile gonal f kullanıyorum ben dün de Cetrotıde iğnesine başladık benim de amh düşük 0.40 solda benim yumurtalıklar yok ama sağda 5 tane gözüktü dün kontrolüm vardı 12 ml olmuştu ama çok korkuyorum bende 4/5 tame yumurta ile ya olmazsa sonra burdaki yorumları okudum 1 tane ile hamile kalanlar var ..Sende hiç sıkma canını Allah ol derse olur bu süreç çok stresli o yüzden birbirimize destek olmak lazım Allah hepimizin yardımcısı olsun canım
Bugün kontrolüm vardı. En büyüğü 18 olmuş benimde. Cuma günü yumurta toplanacak. Cetrotide cuma günü başladım ben. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Haberleşelim buradan.

Bana da geçen cuma baktı adetim bıtmıstı 7. Gündü amh degerım geçen ay 0,64 bu ay 0,33 çıktı doktor ultrasonda iki yumurta var dedi onu gelıstımek için letu hap ve plenty fert adlı vitamin verdi o günden beri alıyorım bu cuma kontrolüm var kontrolde yumurtanın büyümesin mı bakılacak bugünlerde ilişki olduysa yumurta tutmuş olabilir mi

Merhaba A Annelikyolu yumurta toplamadan ne kadar önce tedaviye başlanıyor ve ne kullanıyorsunuz?
Merhaba, adetin 3. Günü başladık tedaviye. 3. Günü 3 Mart pazartesi idi. O hün gittim doktora. İlaçlar yazıldı. Gonal f 225, pergovoris 150, kullandım. Cuma günü kontrole gittim. İlaçlara cetrotide ve prednol eklendi. Pazartesi tekrar gittim.yine baktılar. Salı yani dün tekrar gittim. Dün cuma günü için yumurta toplama günü verildi. Bugünden itibaren iğneleri bıraktım. Progeston için kan verdim bugün. Gece çatlatma iğnesi yapacağım.

Back
X