- 9 Temmuz 2008
- 1.855
- 2.529
- Konu Sahibi Kumrusumru
Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi yumurta toplama öncesi kaliteyi arttıracak kullandığınız takviyeler , vitaminler var mı ? Doktorların önerdiği bir vitamin var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim Maalesef bizim merkezde doktorlar hiçbir takviyeye gerek yok diyorlar .Omega Q10 verdi ama kisiye gore degisebilir.en dogru takviyeyi doktoruna danisarak kullan
Devlete mi gitmistinTeşekkür ederim Maalesef bizim merkezde doktorlar hiçbir takviyeye gerek yok diyorlar .
Hayır şişli memorielDevlete mi gitmistin
Yok bu merkez genel olarak kimseye vermiyormuş. Sağolun size de geçmiş olsun . Olmazsa başka doktora görünürüm sorarımAma tup bebek tedavini orasi yapiyorsa demekki degerlerin iyiyse erek duymamistir.ben yeni ameliyat oldum tup bebek merkezine gittim yumurtalarimin yorgun olabilecegi kanisi ile bu sekilde verdi
Teşekkür ederim bunları araştırayım hemenBenim doktorum test plus, mom vital ve teatrio gıda takviyelerini vermişti. Bir kaç ay düzenli kullanınca ara ara kullanabilirsin dedi.
Ama kişinin yaşı ve özel durumu önemli bence de.
Rica ederimTeşekkür ederim bunları araştırayım hemen
Merhaba ben ilk opumda 3 ay kutu kutu vitamin kullandım doktor vermişti 15 yumurtadan 14 ü dolu çıktı 7 si döllendi 3. Gün donduruldu sonuç 3 negatif deneme. Merkez değiştirdim Memorial da tedavi gördüm 2. Opum orada yapıldı sadece folik asit ile 14 yumurta toplandı yine 1i boş cikti 1 tanesi döllenmedi 12 de 12 5. Güne gitti tüm embriyolarim.. bende yaşamış biri olarak vitaminlerin yumurta kalitesini arttırdığına inanmıyorum iki opu arası 4 sene merkeze güvenin gerçekten çok tecrübeliler inşallah sizde benim gibi güzel haberler alırsınızMerhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi yumurta toplama öncesi kaliteyi arttıracak kullandığınız takviyeler , vitaminler var mı ? Doktorların önerdiği bir vitamin var mı?
Belki de önceki kullandığınız takviyeler yumurtalarınızı hazırlamıştır? Çünkü hücre ,yumurta kalitesi 3-4 ay sonra değişirmiş tazelenirmişMerhaba ben ilk opumda 3 ay kutu kutu vitamin kullandım doktor vermişti 15 yumurtadan 14 ü dolu çıktı 7 si döllendi 3. Gün donduruldu sonuç 3 negatif deneme. Merkez değiştirdim Memorial da tedavi gördüm 2. Opum orada yapıldı sadece folik asit ile 14 yumurta toplandı yine 1i boş cikti 1 tanesi döllenmedi 12 de 12 5. Güne gitti tüm embriyolarim.. bende yaşamış biri olarak vitaminlerin yumurta kalitesini arttırdığına inanmıyorum iki opu arası 4 sene merkeze güvenin gerçekten çok tecrübeliler inşallah sizde benim gibi güzel haberler alırsınız
Peki beslenmenizde özellikle neler yediniz kalite artırmak için ,ya da herhangi bir kür kullandınız mıMerhaba ben ilk opumda 3 ay kutu kutu vitamin kullandım doktor vermişti 15 yumurtadan 14 ü dolu çıktı 7 si döllendi 3. Gün donduruldu sonuç 3 negatif deneme. Merkez değiştirdim Memorial da tedavi gördüm 2. Opum orada yapıldı sadece folik asit ile 14 yumurta toplandı yine 1i boş cikti 1 tanesi döllenmedi 12 de 12 5. Güne gitti tüm embriyolarim.. bende yaşamış biri olarak vitaminlerin yumurta kalitesini arttırdığına inanmıyorum iki opu arası 4 sene merkeze güvenin gerçekten çok tecrübeliler inşallah sizde benim gibi güzel haberler alırsınız
Yok yok 4 sene var arada 29 yaşımdaydım o zaman şimdi 33. Aşırı kilo aldım sadece 10 kilo zaten pko var yarar derken zarar gördüm. İnsülin direncim var kolay kolay kilo da veremiyorum şimdi gebeliğimde kilo almadan ilerlemeye çalışıyorum her transferimde o kadar dikkat ettim ki ananaslar nar suları yok olmadı..Belki de önceki kullandığınız takviyeler yumurtalarınızı hazırlamıştır? Çünkü hücre ,yumurta kalitesi 3-4 ay sonra değişirmiş tazelenirmiş
Kendi vücudumu bebeğe hazırladım aslında paketli gıda kola işlenmiş gıda hiçbirini yemedim hala aynı sekilde devam ediyorum. Özellikle alıp birsey yemedimPeki beslenmenizde özellikle neler yediniz kalite artırmak için ,ya da herhangi bir kür kullandınız mı