Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yumurta rezervim çok düşük erken menapoza girme riskim var. tüp bebek tedavisinde de sadece iki tane yumurta toplanmıştı biri ikinci günde kaldı. diğeri üçüncü gün transfer edilmişti çok şükür o tutundu.3sene lik evliyim pcosluyum bir kere beta hcg 100 oldu sonra iki aşılama oldum 2.de beta hcg 8.02den 5e düştü şu anda da tüp bebek tedavisi ne başladım 16 yumurta toplandı ve 6 embriyo oluştu 5.gün e yaşayanlar dondurulacak sizce duurm nedir
Çok sevindim sizin adınıza ALLAH KUCAĞINIZA almayı nasip etsin inşallahBenim yumurta rezervim çok düşük erken menapoza girme riskim var. tüp bebek tedavisinde de sadece iki tane yumurta toplanmıştı biri ikinci günde kaldı. diğeri üçüncü gün transfer edilmişti çok şükür o tutundu.
İnşallah size de nasip etsin biran önce Allah kimseye aratmasın isteyen herkesin kucağını doldursunÇok sevindim sizin adınıza ALLAH KUCAĞINIZA almayı nasip etsin inşallah
Yaşınız ve kilonuz nasıldı meselaİnşallah size de nasip etsin biran önce Allah kimseye aratmasın isteyen herkesin kucağını doldursun
31 yaş.155 boy 62 kilo ile hamile kaldımYaşınız ve kilonuz nasıldı mesela
Doktorum da umutlu konuşmuştu biraz o yüzden umudum var bilmiyorum1 tane var zaten. Duyguyu allah nasip etmiş tatmışsınız. Kendinizi strese sokmayın bu yüzden. Insallah 2.de olur. Ama ilkiyle simdikinin hiçbir alakasü yok.
26 yaş 84kilo 1.55 boy ondan da korkuyorum31 yaş.155 boy 62 kilo ile hamile kaldım
Umut tabiki olsun. Allah gönlunuze göre versin insallah. Ama ilkiyle alakasi ne yazik ki olmuyor. Yasiniz genc olmasi avantajDoktorum da umutlu konuşmuştu biraz o yüzden umudum var bilmiyorum
Vallahi bu isler ne yas ne kilo.. ben 32 yasindayim. 55 kiloyum. Kilo problemim hicbir zaman olmadi. Pcos var bende. Bu yuzden 2 yildir olmuyor. Tüp bebek yaptiricam. 34 yasinda bir arkadasim 110 kilo ile hamile kaldı. Ayni sekilde bir diger arkadasim 90 kiloydu. Hasimato tiroid ile 2. Ayinda hamile kaldi. Bu bebek işi sadece allahın hikmeti. Insallah tez zamanda saglikla kavusalim bebeklerimize.26 yaş 84kilo 1.55 boy ondan da korkuyorum
Bende pcosluyumVallahi bu isler ne yas ne kilo.. ben 32 yasindayim. 55 kiloyum. Kilo problemim hicbir zaman olmadi. Pcos var bende. Bu yuzden 2 yildir olmuyor. Tüp bebek yaptiricam. 34 yasinda bir arkadasim 110 kilo ile hamile kaldı. Ayni sekilde bir diger arkadasim 90 kiloydu. Hasimato tiroid ile 2. Ayinda hamile kaldi. Bu bebek işi sadece allahın hikmeti. Insallah tez zamanda saglikla kavusalim bebeklerimize.
Kilo ver gecer diyorlar ya yok öyle birşey. Gercekten gitmedigim doktor kalmadi ama maalesef.Bende pcosluyum
Bende 3ay falan zayıflama hapı bağışıklık ilacı kullandımKilo ver gecer diyorlar ya yok öyle birşey. Gercekten gitmedigim doktor kalmadi ama maalesef.
26 yaş 84kilo 1.55 boy ondan da korkuyorum
16 yumurta dan 6 embriyo oluştu 5.gün e 1embriyo kaldı iki aya transferKilo ver gecer diyorlar ya yok öyle birşey. Gercekten gitmedigim doktor kalmadi ama maalesef.
Transfer neden gecikti peki16 yumurta dan 6 embriyo oluştu 5.gün e 1embriyo kaldı iki aya transfer
Şişebilirsin dendi o yüzden ikinci adette çağırdıTransfer neden gecikti peki