Bilmiyorum ki söylemedi doktor. Ama kese çok düzgün demişti.Kese kac milimetreydi peki
Amin canım. Ben kendimi alıştırdım artık. Kürtaj olsamda kurtulsam beklemek çok kötü.Hayılrısı olsun
Bende kendimi düşündüm de ilk gttgmde kese bakıldı ikinci gttgmde bir hafta sonrasına yolk tamam dendi acele etme bence.Amin canım. Ben kendimi alıştırdım artık. Kürtaj olsamda kurtulsam beklemek çok kötü.
Dur hemen daha kürtaj düşünüyorsun. Belki göründüğü gibi degilAmin canım. Ben kendimi alıştırdım artık. Kürtaj olsamda kurtulsam beklemek çok kötü.
Kısmet nasip hep şansdan ziyade.İnşallah canım. Ama ben çok şanslı bir insan değilim ondan beklentim düşük.
Benimde tüp bebek o yüzden bu kadar üzgünlüğüm zaten dondurulmuş embriyom da kalmadı tekrar sil baştan aynı işlemler aynı korkuları yaşamak çok zor.Kısmet nasip hep şansdan ziyade.
Bak 3 tane kaybım var tüp bebekle yinede kendime şanssızım demem.
Hep mi böyle oldu. Kaçıncı bu peki?Benimde tüp bebek o yüzden bu kadar üzgünlüğüm zaten dondurulmuş embriyom da kalmadı tekrar sil baştan aynı işlemler aynı korkuları yaşamak çok zor.
Bir kere tedavi gördüm 5 embriyo donduruldu hepside 5.güne gitmişti güya iyi kaliteydi. İlk 2 transfer oldum tuttu boş gebelik. 2.tek transfer o hiç tutmadı bu en son yine 2 tuttu ama aynısı olcak gibi.Hep mi böyle oldu. Kaçıncı bu peki?
Belkide olmaz. Kese boyutu filan ne kadardi ki acaba ultrason kağıdı varmı elinde bide vajinalmi bakıldıBir kere tedavi gördüm 5 embriyo donduruldu hepside 5.güne gitmişti güya iyi kaliteydi. İlk 2 transfer oldum tuttu boş gebelik. 2.tek transfer o hiç tutmadı bu en son yine 2 tuttu ama aynısı olcak gibi.
Vajinal bakıldı kağıt var ama üstünde yazmıyo kese boyutu falan ben zaten kese görmeye gitmiştim sadece. Ama doktora ben daha önce boş gebelik geçirdim içinde nokta var mı diye sorunca o da daha dikkatli baktı göremedi küçük noktalar var gibi ama emin olamadım dedi. Olabilirde olmayabilirde ben sana kesin bişe diyemem dedi tabi ben ondan sonra kesin yok diye kendimi yemeye başladım.Belkide olmaz. Kese boyutu filan ne kadardi ki acaba ultrason kağıdı varmı elinde bide vajinalmi bakıldı
Dur daha kendini olumsuza hazırlama hemen sanıldığı gibi değildir inşallah çok küçük ya hrnuz. Gozukmemistir belki. Haftan çok ileri degilVajinal bakıldı kağıt var ama üstünde yazmıyo kese boyutu falan ben zaten kese görmeye gitmiştim sadece. Ama doktora ben daha önce boş gebelik geçirdim içinde nokta var mı diye sorunca o da daha dikkatli baktı göremedi küçük noktalar var gibi ama emin olamadım dedi. Olabilirde olmayabilirde ben sana kesin bişe diyemem dedi tabi ben ondan sonra kesin yok diye kendimi yemeye başladım.
İnşallah öyledir. İnşallah bir mucize olur.Dur daha kendini olumsuza hazırlama hemen sanıldığı gibi değildir inşallah çok küçük ya hrnuz. Gozukmemistir belki. Haftan çok ileri degil
Kızlar lütfen bilgisi olan cevap versin. Tüp bebekle hamile kaldım. 5+5 günlük iken kontrole gittim kese düzgün fakat içinde yolk kesesi yoktu. Doktor aslında keseye bakıp gönderecekti beni bn daha önce boş gebelik olduğumdan sordum. O da baktı biraz gölgeler var ama göremedim tam dedi. Ben çok üzüldüm yine aynısı oldu diye doktora gittiğim günün ertesi günü hafif açık kahve leke ve bel ağrısı yasadım. Haftaya randevum. Daha önce gitsem olur mu? Sizler yolk kesesini ne zaman gördünüz?
son durum nedir szde sotun kimde özelden msj atılmıyor szeKızlar lütfen bilgisi olan cevap versin. Tüp bebekle hamile kaldım. 5+5 günlük iken kontrole gittim kese düzgün fakat içinde yolk kesesi yoktu. Doktor aslında keseye bakıp gönderecekti beni bn daha önce boş gebelik olduğumdan sordum. O da baktı biraz gölgeler var ama göremedim tam dedi. Ben çok üzüldüm yine aynısı oldu diye doktora gittiğim günün ertesi günü hafif açık kahve leke ve bel ağrısı yasadım. Haftaya randevum. Daha önce gitsem olur mu? Sizler yolk kesesini ne zaman gördünüz?
Kürtaj oldum. Doktor genetik test yaptırın dedi sorunun ne olduğunu onlarda bilmiyor. O aya özgüde olabilirmiş yada genetik bozukluk olabilirmiş bende bilmiyorum inan.son durum nedir szde sotun kimde özelden msj atılmıyor sze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?