Başka doktora da gittim yolk kesesi büyük diyor oda ancak bebiş geçen haftaya göre biraz büyümüş ancak doktor 10 da bir yaşama ihtimali diyor acaba dedim başına gelen var mı. Genelde hemen kürtaja alıyorlarmış benim doktorum beklemek istiyor o yönden nasipliyimYolk kesesi büyüklüğü hakkında bilgim yok fakat kalp atışını bizde başta duymamistik ama pit pit atiyodu bariz görünüyordu anca 8 haftalık filandi duyduk pek derinden. Belki doktorun ultrason cihazından da kaynaklı olabilir duyulmayisi bazen eski olabiliyor. bebeğinizin kalbi atıyor sonuçta zaten minicik daha ultrason cihazlarını da hiç sevmezler kaçıyordu bizimki karnımda sağa sola. Allahtan umut kesilmez sağlıkla kucağınıza alın inşallah tüp bebekle zaten zor buluyoruz belirsizlikler iyice strese sokuyor insani oyuzden farklı daha iyi ultrason cihazı olan bi doktora daha gidip baktirmanizi öneririm.
Rabbim sağlığıyla hayırlıysa nasip etsin kucağına almayı inşallah o ol derse 10 da bir ihtimal de tutar inşallah.Başka doktora da gittim yolk kesesi büyük diyor oda ancak bebiş geçen haftaya göre biraz büyümüş ancak doktor 10 da bir yaşama ihtimali diyor acaba dedim başına gelen var mı. Genelde hemen kürtaja alıyorlarmış benim doktorum beklemek istiyor o yönden nasipliyimama eşimle de muallakta kaldık.kafalar karışık :) Teşekkür ediyorum yorumunuz için Rabbim evlatlarınızı, evlatlarımızı korusun.
Amin Allah razı olsun Rabbim sizinde evladınızı-evlatlarınızı korusun. Tüp bebekle biraz daha kıymeti oluyor sanırım. O zorluklardan geçince bizler anlıyoruz birbirimizi. Nasip. Allah ne derse o iman ediyoruz elhamdulillahRabbim sağlığıyla hayırlıysa nasip etsin kucağına almayı inşallah o ol derse 10 da bir ihtimal de tutar inşallah.
Rabbim tez zamanda sağlıklı çocuklar nasip etsin sizeYolk kesem büyüktü, 10 haftalık olduğu zaman kalbi durdu malesef
Bende 5. gün transferi olmuştum yalnız benimde yolk kesem gereğinden büyüktü. Kalp atışını gördük ama hiç bi zaman duyamadık. Tüp bebek doktorum harcinde 3 doktora daha gittim farklı makine ve farklı gözler baksın die ama hepsi aynı şeyi söyledi. 1 tanesi yolk kesesinin büyük olması sağlıksız dedi. Kalp atışını da durdu daha sonra 8+6 da kürtaj oldum. Kalp atışı durmasına rağmen doktorum hemen kürtaja almadı önce 1 hafta bekledik düşmesini daha sonra emin olunca kürtaja aldı. Gittiğim tüm doktorlar eğer yaşasaydı %90 engelli olurdu vücut normal olarak sağlıksız bebeği atmak istior dedi. İnşallh sizden hayırlı haberler alırız Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinMerhabalar 22 ekimde 5. Gün embriyo transferi oldum. Şuan 8+1 gebelik var kese düzgün yolk kesesi gereğinden fazla büyük kalp atışını görüyoruz ancak duyulmuyor. Rahimde bir sıvı birikimi var kanama veya sıvı olup olmadığını doktor kesin söyleyemiyor. Bugün normalde kürtaj randevusu için son kontrole gittik ancak doktor hanım kalp atışını görüyorum ben bu durumda kürtaj yapamam diyor. Progestan fitili kesti bugün. Sadece vitamine devam et zaten kendiliğinden düşerse düşecektir dedi. Kafam çok karışık. Hiç böyle bir durum başına gelen veya duyan var mı?
Amin cümlemizeBende 5. gün transferi olmuştum yalnız benimde yolk kesem gereğinden büyüktü. Kalp atışını gördük ama hiç bi zaman duyamadık. Tüp bebek doktorum harcinde 3 doktora daha gittim farklı makine ve farklı gözler baksın die ama hepsi aynı şeyi söyledi. 1 tanesi yolk kesesinin büyük olması sağlıksız dedi. Kalp atışını da durdu daha sonra 8+6 da kürtaj oldum. Kalp atışı durmasına rağmen doktorum hemen kürtaja almadı önce 1 hafta bekledik düşmesini daha sonra emin olunca kürtaja aldı. Gittiğim tüm doktorlar eğer yaşasaydı %90 engelli olurdu vücut normal olarak sağlıksız bebeği atmak istior dedi. İnşallh sizden hayırlı haberler alırız Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Teşekkür ederimAmin cümlemizesizden de güzel haberler duyalım buralarda dualar edelim
Evet ya genelde böyle oluyormuş ama düzelenlerde var nadirde olsa… ümit etmeyi bırakmıyorum Allah ol derse olurYarın gideceğim bakalım ne olacak. Hayırlısı olsun hakkımızda en doğrusunu Allah biliyor. Şimdi nasılsınız peki? Tekrardan denediniz mi? inşaAllah sonucunuz güzel haberlerle olmuştur- yada olsun diye dua edelim
Rabbim yardımcınız olsun yardımcımız olsun. Evet her türlü külfetli bir süreç hormonlar da çok yoruyor gerçekten. Biz bizi anlarız sanırımTeşekkür ederimevet bu ay yeniden başladım. Tüp bebek doktorumu değiştirdm. Embriyolara Genetik test yaptrmak istedim bi somraki tedavimde ama zaman kaybı dedi yapmak istemedi bende doktoruöu değiştirdim. Yumurta toplandı gemetiğe gidicek inşallah. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemedim hem maddi hem manevi yorucu bi süreç. Tabbi Rabbim nasip ederse.. inşallah herşey güzel ilerler bebeğin seninle olur duacıyım
Biz tüp bebeğe başlamadan önce eşimle yaptırmıştık genetik test bi sorun çıkmamıştı o yüzden bnde embriyoya istedim. Bakalım bugün aradılar 1 tane 5 gün embriosu 1 tanede 6. Gün embriosu dondurup genetiğe göndermişler. Arrk gerisi Allahtan.. sonucunuz ne olursa olsun yıkılmayın. Çünkü ben sonradan düşündüm benim yıkılmaya ne de kendimi toplıcak vaktim var. Amh değerim düşük olduğu için tekrar başladık sağlam durum ki bebişiniz sizinleyse daha çok sarılsın sizeRabbim yardımcınız olsun yardımcımız olsun. Evet her türlü külfetli bir süreç hormonlar da çok yoruyor gerçekten. Biz bizi anlarız sanırımhayırlı güzel haberlerle inşaAllah bizim doktorumuz herhangi bir olumsuz durumda bizim eşimle ikimizin genetik testine bir bakacak önce kan tahlili ile 1 haftada çıkıyormuş oda onu önerdi bakalım. Her doktorun farklı usulü var doktorumdan memnun olduğum için bende onu dinliyorum. Bakalım pozitif olursa sizden haber bekliyorum buralarda dua edelim güzel gitsin diye inşaAllah
Hadi bakalım inşaAllah güzel sonuçlar alırsınız dua edeceğim sizeBiz tüp bebeğe başlamadan önce eşimle yaptırmıştık genetik test bi sorun çıkmamıştı o yüzden bnde embriyoya istedim. Bakalım bugün aradılar 1 tane 5 gün embriosu 1 tanede 6. Gün embriosu dondurup genetiğe göndermişler. Arrk gerisi Allahtan.. sonucunuz ne olursa olsun yıkılmayın. Çünkü ben sonradan düşündüm benim yıkılmaya ne de kendimi toplıcak vaktim var. Amh değerim düşük olduğu için tekrar başladık sağlam durum ki bebişiniz sizinleyse daha çok sarılsın size
Canım şöyle ki ben kürtaj olana kadar tüm gebelik belirtilerini yaşadım bende açıkcası göğüs ağrısı olmadı herkeste belirti çok farklı oluyo. Bende mide bulantısı ve pişen yemeğe hassasiyet vardı. Birde haşlanmış yumurta kokusuna ve tadına tahammülüm yoktu kasık ağrım oluyodu buna bebek rahmi tanıyo yerleşio demişlerdi birde ben 2 kere lekelenme yaşadım. Kalbi durmasına rağmen bunlar devam etti. Doktor bana bu çok normal hala karnında bi gebelik söz konusu vücut öyle düşündüğü için belirtilerin devam eder dedi ne zamanki kürtaj oldum 1 haftaya kalmaz bitti belirtiler. Birde kalbi durunca ben açıkcası kürtaj olmak istemedim. Düşecekse kendi düşsün dedm o nedenle ilacı bıraktm. Ama 1 hafta bekledim ne kanamam oldu nede bişey doktor 9 haftadan sonra zor olabilir defi o nedenle kürtaj oldum. Bazı bebekler düşmeyebiliomuş doktoren baştan hep kürtaj isteyecek demişti.Hadi bakalım inşaAllah güzel sonuçlar alırsınız dua edeceğim sizesize bir şey soracağım ben dünden bu yana göğsümde sızlama var ve uçları yanıyor dudaklarım çok kurudu bir de ara ara çok aşırı olmasa da kasık ağrılarım var siz de olmuşmuydu ?? İlacı kesince açıkcası ben kanama beklemedim değil yani de çok şükür olmadı o elhamdulillah… sizde devam etmişmiydi bunlar ??? Merak ettim gerçi yarın öğreneceğiz de işte meraklı canlılarız inşaAllah güzel haberlerle haberleşelim
Rabbim bu belirtileri böyle zevkle yaşayacağın günleri de göstersin yaaaa pıt pır kalplerini duyursun hakikaten du edeceğim çünkü sıfırdan negatif çıkması ile bu çok farklı bir durum seni anlayabilen anca bizim gibi aynı şeyleri yaşayanlar oluyor sanırımCanım şöyle ki ben kürtaj olana kadar tüm gebelik belirtilerini yaşadım bende açıkcası göğüs ağrısı olmadı herkeste belirti çok farklı oluyo. Bende mide bulantısı ve pişen yemeğe hassasiyet vardı. Birde haşlanmış yumurta kokusuna ve tadına tahammülüm yoktu kasık ağrım oluyodu buna bebek rahmi tanıyo yerleşio demişlerdi birde ben 2 kere lekelenme yaşadım. Kalbi durmasına rağmen bunlar devam etti. Doktor bana bu çok normal hala karnında bi gebelik söz konusu vücut öyle düşündüğü için belirtilerin devam eder dedi ne zamanki kürtaj oldum 1 haftaya kalmaz bitti belirtiler. Birde kalbi durunca ben açıkcası kürtaj olmak istemedim. Düşecekse kendi düşsün dedm o nedenle ilacı bıraktm. Ama 1 hafta bekledim ne kanamam oldu nede bişey doktor 9 haftadan sonra zor olabilir defi o nedenle kürtaj oldum. Bazı bebekler düşmeyebiliomuş doktoren baştan hep kürtaj isteyecek demişti.
Tabi ki.. herkeste farklı olur kimisi hamile olduğunu unutuyor belirtisi hiç olmadığı içinRabbim bu belirtileri böyle zevkle yaşayacağın günleri de göstersin yaaaa pıt pır kalplerini duyursun hakikaten du edeceğim çünkü sıfırdan negatif çıkması ile bu çok farklı bir durum seni anlayabilen anca bizim gibi aynı şeyleri yaşayanlar oluyor sanırımRabbim en güzellerini verecektir ondan bekletiyordur belki ikizin olur inşaAllah hayırla afiyet ile benim 9+2 olcak yarın bakalım ne dicek benim göğüs ağrım dışında öyle çok belirtim olmadı hiç ama annem ve ablam da sıfır belirti ile doğum yaptı göğüsleri bile büyümedi ablamın :) sanırım buda biraz genetik olabilir yada atıyorum bilemedim herşey nasip
Allah razı olsun aynı düşünüyorum inşaAllah en güzelini en güzel vakitte versin Rabbim senden de haberler beklerim dua edeceğim inşaAllahTabi ki.. herkeste farklı olur kimisi hamile olduğunu unutuyor belirtisi hiç olmadığı içininan ki belirti hiç önmli değil en ağır belirtileri de yaşasan, hiç belirti yaşamasanda Rabbim kucağına sağlıkla versin yavrunu. Negatif düşünme ben çok negatiftim çektm kendime herşeyi. Çok pişmanım şimdi bu kadar kendimi strese soktuğuma. Dua et ve içini ferah tut. Rabbim ol derse neler olur. Güzel haberlerin gelsin. Benide haberdar et
Benim normal gebelikti yolk kesesi çok büyüktü kalbi çok zayıftı duyulmadı bende de gelişimi yavaştı kürtaja alındım 2 doktor görşü ile. Umarım sizin cok güzel hakkınızda hayırlısı olacak sonuc slınır yaşar bebeğinizBaşka doktora da gittim yolk kesesi büyük diyor oda ancak bebiş geçen haftaya göre biraz büyümüş ancak doktor 10 da bir yaşama ihtimali diyor acaba dedim başına gelen var mı. Genelde hemen kürtaja alıyorlarmış benim doktorum beklemek istiyor o yönden nasipliyimama eşimle de muallakta kaldık.kafalar karışık :) Teşekkür ediyorum yorumunuz için Rabbim evlatlarınızı, evlatlarımızı korusun.
Amin Allah razı olsunBenim normal gebelikti yolk kesesi çok büyüktü kalbi çok zayıftı duyulmadı bende de gelişimi yavaştı kürtaja alındım 2 doktor görşü ile. Umarım sizin cok güzel hakkınızda hayırlısı olacak sonuc slınır yaşar bebeğiniz
Merhabalar sonuç değişmedi bebişin kalbi durmuş kesenin de formu bozulmaya başlamış zate, bugün kürtaja alacak öğleden sonra beniTabi ki.. herkeste farklı olur kimisi hamile olduğunu unutuyor belirtisi hiç olmadığı içininan ki belirti hiç önmli değil en ağır belirtileri de yaşasan, hiç belirti yaşamasanda Rabbim kucağına sağlıkla versin yavrunu. Negatif düşünme ben çok negatiftim çektm kendime herşeyi. Çok pişmanım şimdi bu kadar kendimi strese soktuğuma. Dua et ve içini ferah tut. Rabbim ol derse neler olur. Güzel haberlerin gelsin. Benide haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?