Tüp bebek yerleşme kanaması

buzmavisi23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2024
34
6
21
Merhaba kızlar
Tüp bebek tedavisi olup pozitifi görenler yerleşme kanaması yaşadınız mı?
Kaç gün sürdü, kan rengi nasılsı ?
Tüp bebek yaptırdık çok şükür tuttu, kanamam var ama yerleşme kanaması mı yoksa bebeğe birşeymi oldu anlamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba kızlar
Tüp bebek yaptırdık çok şükür tuttu, kanamam var ama yerleşme kanaması mı yoksa bebeğe birşeymi oldu anlamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Yerleşmem olmadı 6+4 şuan dün kahverengi akıntı geldi baya iğne ve corasprin kesildi salı kontrolum var senin ne renk kırmızı değildir inşallah

Bende tüp bebek canim yarin sonuç alacağım bende ama bende de kanama oldu doktor kahverengi bir kanama olursa korkma dedi eğer taze kanamaysa kirmizi renkli o zaman kesin doktorla iletişime geç benim kanama kahverengiydi ama ona rağmen progestan iğneyi 2ye cikardi doktorum kan sulandiricilari da kestirdi bana

Kaçıncı haftan taze kırmızı kansa hastaneye git hastaneye gitmeden önce hastaneye ara ve nöbetçi kadın doğum dr var mı öğren ona göre git ben sormadan gittğim için kapı kapı hastane aramıştım o korkuyla ama kahverengiyse korkma çok kişide oluyor

Merhaba kızlar
Ben 7 8 9. Günler yaşadım 8. Gün pembeydi baya hatta kırmızıya yakındı. İlk gördüğüm de hemşireyi aradım coraspirin kestik ondan sonra da hiç kullanmadım. Kanama 9. Gün lekeye döndü sonrasında biraz daha oldu ama peceteye sildikce gelmişti 7. Haftaya kadar azıcık azıcık leke görüyordum ama kahverengi lekeler.

Yerleşmem olmadı 6+4 şuan dün kahverengi akıntı geldi baya iğne ve corasprin kesildi salı kontrolum var senin ne renk kırmızı değildir inşallah
Benimde kahverengi peçeteyle silince geliyor 2 gündür. Bugün yine kahverengiyle çok az pembemsi vardı. Benimde oksapar ve ecopirini kesti doktor.

Kaçıncı haftan taze kırmızı kansa hastaneye git hastaneye gitmeden önce hastaneye ara ve nöbetçi kadın doğum dr var mı öğren ona göre git ben sormadan gittğim için kapı kapı hastane aramıştım o korkuyla ama kahverengiyse korkma çok kişide oluyor
18 Kasım transfer oldu canım. 3 haftalık. Kahverengi peçeteyle silince geliyor ama az yani yoğun bir şekilde değil birazda pembemsi bir renk vardı bugün

18 Kasım transfer oldu canım. 3 haftalık. Kahverengi peçeteyle silince geliyor ama az yani yoğun bir şekilde değil birazda pembemsi bir renk vardı bugün
Merhaba birşey sormak istiyorum 2 kimyasal oldu ikisinde de yerleşme kanaması oldu ikisinde de kaşık ahrilarim vardi ilkinde aşırı göğüs ağrım olmuştu bugün adetimin gecikmesinin 2 ncı günü gün içinde hafifde olsa adet olcakmisim gibi sancı geliyo gidiyor özellikle sabah ilk kalktigimda goguslerime elim değmiyor 2 kimyasalda o belirtiler olduya böyle hiç belirti olmadan gebelik olur mu hiç bebişim yok cokda bilmiyorum ne oluyor nasıl oluyor merak ettim testte yapmak istemedim her yaptığımda olumsuz sonuç alınca üzülüyorum eğer bilgin varsa cevap verirsen çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim 🌹

Merhaba birşey sormak istiyorum 2 kimyasal oldu ikisinde de yerleşme kanaması oldu ikisinde de kaşık ahrilarim vardi ilkinde aşırı göğüs ağrım olmuştu bugün adetimin gecikmesinin 2 ncı günü gün içinde hafifde olsa adet olcakmisim gibi sancı geliyo gidiyor özellikle sabah ilk kalktigimda goguslerime elim değmiyor 2 kimyasalda o belirtiler olduya böyle hiç belirti olmadan gebelik olur mu hiç bebişim yok cokda bilmiyorum ne oluyor nasıl oluyor merak ettim testte yapmak istemedim her yaptığımda olumsuz sonuç alınca üzülüyorum eğer bilgin varsa cevap verirsen çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim 🌹
Maalesef benim pek bir fikrim yok, bizimde ilk bebeğimiz daha yeni tüp bebek yaptırdık. Belirti olarak henüz hiç birşey yaşamadım sadece yorgunluk hissi var. Konu açarak sorabilirsin bence yardımcı olurlar 💖 İnşallah herşey gönlünce olur

Bende bunu öerak ediyorum ya aaz önce kanamam oldu peçete koydum devam eder mi ya da bu korkulacak kanamamı off bi de bu stres
Merhaba kızlar
Tüp bebek yaptırdık çok şükür tuttu, kanamam var ama yerleşme kanaması mı yoksa bebeğe birşeymi oldu anlamadım. Yardımcı olabilir misiniaz

X