• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek yeni transfer olanlar

Harey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
2
0
1
42
Mrh hanimlar uzun suredir sizleri takip ediyorum ozellikle tup bebek ve hamilelik belirtileri konusunda tup bebekle 1 kizim oldu 26 subatta donmus embriyo transferim oldu transferden bi bigun sonra adet sancisi gibi sanci belimde rahmimde agri yani diger gebeligimde yoktu boyle bi durum bide adetim 1 hafta erken oluyor hep adet gunlerim diyebilirim korkuyorum kafam karisik hakkimizda hayirlisi diyorum ama merak etmeden duramiyorum ins emeklerimiz umutlarimiz bosa cikmaz rabbim hepimizi sevindirir:anne::emir_bebek::anneadayı:

Mrh hanimlar uzun suredir sizleri takip ediyorum ozellikle tup bebek ve hamilelik belirtileri konusunda tup bebekle 1 kizim oldu 26 subatta donmus embriyo transferim oldu transferden bi bigun sonra adet sancisi gibi sanci belimde rahmimde agri yani diger gebeligimde yoktu boyle bi durum bide adetim 1 hafta erken oluyor hep adet gunlerim diyebilirim korkuyorum kafam karisik hakkimizda hayirlisi diyorum ama merak etmeden duramiyorum ins emeklerimiz umutlarimiz bosa cikmaz rabbim hepimizi sevindirir:anne::emir_bebek::anneadayı:
...kimse yorum yapmamis ben okuyanlar icin sonucumu yazayim sonuc negatif gebelik belirtilerim hepsi vardi kasikta batma bel agrisi transferin ilk gunu kahverengi leke olmustu ki buna cogu kisi tutunma lekesi yazmisti doktor bunlari hisetmen psikolojik dedi anlicaginiz hepsi yalan belirti diye bisi yok kizimda belim bile agrimamisti kimseyi umutsuzluga dusurmemisimdir ins, niyetim asla bu degil ins dilekleriniz kabul olur dilerim rabbim kimsenin emegini bosa cikarmaz birdaha denemem ne zaman olur bilmiyorum her sekilde yoruldum yiprandim biktim insanlara laf anlatmaktan bunaldim ...

...kimse yorum yapmamis ben okuyanlar icin sonucumu yazayim sonuc negatif gebelik belirtilerim hepsi vardi kasikta batma bel agrisi transferin ilk gunu kahverengi leke olmustu ki buna cogu kisi tutunma lekesi yazmisti doktor bunlari hisetmen psikolojik dedi anlicaginiz hepsi yalan belirti diye bisi yok kizimda belim bile agrimamisti kimseyi umutsuzluga dusurmemisimdir ins, niyetim asla bu degil ins dilekleriniz kabul olur dilerim rabbim kimsenin emegini bosa cikarmaz birdaha denemem ne zaman olur bilmiyorum her sekilde yoruldum yiprandim biktim insanlara laf anlatmaktan bunaldim ...
Arkadaşlar öncelikle Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben 9. tedavimde 6 aylık hamileyim. Bir sürü doktora gittim, onlarca ilaç kullandım: Ama sonucum hep olumsuz oluyordu. Maslak'ta Bülent Tıraşa gittim. Havuz sistemi yaptı. 3 kez yumurta topladı. Genetik test yaptı. 15 embriyodan bir tane sağlam buldular oda tutmadı. 50 milyara yakın masrafı sadece burada yaptım. İlk başta Bülent hoca bakıyor sonra onu görene aşk olsun. İlk görüşmeler Bülent hocada gerisi yalan. Ben hiç memnun kalmadım. Sonuçtan sonrada ne aradılar ne de sordular.
İstanbul Memorial Ataşehir Hastanesinde Cem Demirel'de 2 kez denedik. Allah var çok ilgili bir doktor. Tedavinin birinde benim yumurtam olmadı(Bu tedavide bizden ücret bile almadı) birinde de sağlam embriyo olmadı. Son olarak bahçeci fulya da son bir kez şansımızı denemek istedik. Dr Müstecep Kavrut. Allahıma binlerce kez şükürler olsun sonuç aldık. Bahçeci gerçekten de bu işte kendisini ispat etmiş bence TEK yer. Kesinlikle sağa sola, reklamlara aldanmayın. Ben çok geç tecrübe ettim. Bahçeci Fulya'ya gidin derim...

Back