Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
horon baskılayıcı ilaç kullanılması iyi de bu ilaçtan sonra benim bildiğim kadarıyla adet görmeniz gerekecek ondan sonraki 2 -3. gün başlarsınız sanırım benim bildiğim bu ilaçlardan sonra adet görülaceği...
canım benım aklıma bırşey takıldı sen kac gunde bır adet oluyorsun
ya bak şimdi adetının 21. gunu ıgnelere başlasam 10 gun kullansan 31 eder zaten zaten 28 gunde bır adet görürsen adetının 3. gunu olmuş olur sen nasıl 8-9 hesapladın
pardon kizlar ben bu igneleri 10 gun de degil 14 gun kullanacakmisim yaa simdi baktim kagida ... ( dahada beter yani....
gerçekten farklı bir uygulama ama gebe kalamama sıkıntın neydi canım mahsuru yoksa belki o yüzden böyle bir uygulamaya gidildi...
yani bu kullanım kişiden kişiye değişiyor kimisi 7 gün kullanıyor kimisi 10-15 yani ne zaman yumurta olgunlaşırsa da siz de yumurta takibi doz ayarlama e2 testi olmuyor mu :1shok:pardon kizlar ben bu igneleri 10 gun de degil 14 gun kullanacakmisim yaa simdi baktim kagida ... ( dahada beter yani....
canım sen bır arayıp sorsan anlamdıgın yerleri bılgı vermezlermı benımde kafama takıldı ya
yani bu kullanım kişiden kişiye değişiyor kimisi 7 gün kullanıyor kimisi 10-15 yani ne zaman yumurta olgunlaşırsa da siz de yumurta takibi doz ayarlama e2 testi olmuyor mu :1shok:
en iyisi bu tür şeylere takılma eğer ki merkezinin başarı oranlarının iyi olduğunu biliyorsan hiç takılma....