tup bebek yaptirmis arkadaslar lutfen bir bakin.....

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
kizlar tup bebekte bilindigi uzere once hormon baskilayici igneyle baslaniyor ve sonrasinda puregon gonalf veya diger ignelr kullaniliyor..bu sonraki ignelere adetinin 2. 3. gunu degilde 8.veya 9. gunu basliyan oldumu aranizda???ne olur cevap bekliyorum....senağlama

Neden öyle oldu benim e2 yüksek çıkmıştı o yüzden adetin 6. günü başlamıştık desenki düşmüşmüydu hayır hatta e2 sonucum artmıştı senin neden öyle başlanıyor canım...

canim bilmiyorum ben fransada yasiyorum burda hicbisy ayni degilki zaten ...doktoruna guven diyorlar guveniyorumda ama elimde degil sanki hata yapiyorlar gibi..yani daha ignelere bile baslamadan once hormon baskilayici igne kullanicaksin dediler hemde 10 gun daha sonra puregona baslanicak...bu durumda adetimin 9. gunu falan baslamis oluyorum ignelere ve dolayisiyla onlarin hesaplarina gore tedavim 27 gun falan surecek yani bana adet olmama 3 gun kala transfer yapilacak..cok sacma degilmi bu yaaa....

yani bana kan testini ve ultrasonu 10. gun yapacaklar ignelere basladigimin 10. gunu ve adetimin 7 gunu sonrada 8 veya 9. gun puregona basliycam millet 2. 3. gun baslarken..ben zamanini kaciricam hamile kalma donemimin yaaa...

horon baskılayıcı ilaç kullanılması iyi de bu ilaçtan sonra benim bildiğim kadarıyla adet görmeniz gerekecek ondan sonraki 2 -3. gün başlarsınız sanırım benim bildiğim bu ilaçlardan sonra adet görülaceği...

canım benım aklıma bırşey takıldı sen kac gunde bır adet oluyorsun
ya bak şimdi adetının 21. gunu ıgnelere başlasam 10 gun kullansan 31 eder zaten zaten 28 gunde bır adet görürsen adetının 3. gunu olmuş olur sen nasıl 8-9 hesapladın

horon baskılayıcı ilaç kullanılması iyi de bu ilaçtan sonra benim bildiğim kadarıyla adet görmeniz gerekecek ondan sonraki 2 -3. gün başlarsınız sanırım benim bildiğim bu ilaçlardan sonra adet görülaceği...

canim ben bu ilaci kullanmaya baslayinca 7. gunu adet gorucem zaten ama benim hastaneyle randevum 9 gun sonra yani hastane bu ilaci mecbur 14 gun kullanmam gerektigini soyledi yani bu ilaci kullanmaya basliycam adet gorucem adetim biticek ve adetin 8 veya 9. gunu gelicek ben o zaman basliyacagim puregona sorun bu ...

Son düzenleme:
canım benım aklıma bırşey takıldı sen kac gunde bır adet oluyorsun
ya bak şimdi adetının 21. gunu ıgnelere başlasam 10 gun kullansan 31 eder zaten zaten 28 gunde bır adet görürsen adetının 3. gunu olmuş olur sen nasıl 8-9 hesapladın

canim 28 gunde bir...ben 19 agustosta basliycam ignelere ve 25 agustosta adet olucam 2 eyluldede kan tahlili ve ultrasonla bakip puregona basla veya baslama diyeceklermis....yani adetin 9. gunu....

pardon kizlar ben bu igneleri 10 gun de degil 14 gun kullanacakmisim yaa simdi baktim kagida ... :KK43:( dahada beter yani....

gerçekten farklı bir uygulama ama gebe kalamama sıkıntın neydi canım mahsuru yoksa belki o yüzden böyle bir uygulamaya gidildi...

kagitta soyle yaziyor hormon baskilayici ilaclar adetin 22. gunu baslanicak (yani 19 agustos) ve 14 gun kullanilicak...yani 1 eylule kadar 2 eyluldede kan tahlili ve ultrason....yani adetimin 9. gunu oluyor....

gerçekten farklı bir uygulama ama gebe kalamama sıkıntın neydi canım mahsuru yoksa belki o yüzden böyle bir uygulamaya gidildi...

canim bizde sorun bulunamadi 6 kez asilama olup 3. asilamamda hamile kaldim fakat dusukle sonuclandiktan sonra 3 asilama daha negatif sonuclandi...

pardon kizlar ben bu igneleri 10 gun de degil 14 gun kullanacakmisim yaa simdi baktim kagida ... :KK43:( dahada beter yani....
yani bu kullanım kişiden kişiye değişiyor kimisi 7 gün kullanıyor kimisi 10-15 yani ne zaman yumurta olgunlaşırsa da siz de yumurta takibi doz ayarlama e2 testi olmuyor mu :1shok:

canım sen bır arayıp sorsan anlamdıgın yerleri bılgı vermezlermı benımde kafama takıldı ya

canim malesef burasi turkiye gibi degil oyle herseyi ariyip soramazssin her canin istediginde ..randevuyla hersey en erken randevuyuda 2 -3 hafta sonraya verir yani ilaclara coktan baslamis olurum....:çok üzgünüm:senağlama

yani bu kullanım kişiden kişiye değişiyor kimisi 7 gün kullanıyor kimisi 10-15 yani ne zaman yumurta olgunlaşırsa da siz de yumurta takibi doz ayarlama e2 testi olmuyor mu :1shok:

canim olucak tabi ama benim anlamadigimda bu ya zaten neden adetin 1.2. gunu degilde 9. gunu yapilacak bunlar???

en iyisi bu tür şeylere takılma eğer ki merkezinin başarı oranlarının iyi olduğunu biliyorsan hiç takılma....

benimki de farklı oldu biraz mesela bu 3. denemem oluyor herseferinde hormon baskılayıcı kullanırdım bu sefer kullandırılmadım ve 3 tana nur topu gibi kistim oldu adetim gecikti lucrin kullanıyordum bitmeyip artması gereken ilaç bitti şu anda 4. kutu ganol-f ilaçtayım yumurtalarım hala büyüyecek yani kafama okadar çok şey takılıyor ki anlatamam okadar olumsuzluk çıktı ki her seferin de tadaviyi iptal etmek istedim ama dr güvenmek zorundaydım inşaallah iyiki güvenmişim derim...

X