taze tecrübelerimi sizlere aktarmak istedim. Biz eşimle ocak ayından bu yana çocuk yapmak için uğraşıyorduk en sonunda temmuz ayında Dr gittik. Doktor hem eşimden sperm testi istedi hem de benim adetin 2.günü vereceğim kanla FSH değerlerime baktı. Maalesef hem eşimde hem de bende sorun çıktı. Tüp bebek ancak çareniz dediler. Bende bir de çikolata kisti var. Floran Nightingale'de Doktor alınmasına gerek yok direk tüp deneyelim dedi. biz bir başka doktor görüşü almaya karar verdik ve Medicana Çamlıca'da Ömer Faruk Vanlıoğlu'na gittik. ameliyat olmadan olmaz dedi. Sol yumurtalığında hiç yumurta yok zaten, tüp yapsan bile düşük yaparsın dedi. biz arada kaldığımız için 3. bir görüş almak için Memorial Cem Demirel'e gittik. Tüp bebek konusunda o da mutabıktı fakat ameliyat olmak en son çare dedi. yumurtaları toplanırken sol yumurtalığımda 2 kist arasında da yumurtalar olduğu görüldü. o yüzden lütfen tek doktorun dediği ile ilerlemeyin. özel hastaneler hastalarına genelde para gözü ile bakıyorlar. Memorial dğer gittiğim hastanelere göre daha pahalıdır diye düşünmüştüm ama rakam olarak diğerleri ile aynıydı ve ben ilgi alakalarında çok memnun kaldım. Sizlere de tavsiye ederim