tüp bebek yaptırmayı düşünenler....

PINAR3498

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
925
186
Ben eylülde yaptirmayi düşünüyorum galiba yine hamile değilim iğne tedavisi oldum idrar testlerim negatif bendr pko var tek çare tüp galiba

Tüp bebek öncesi nasil hazirlanmaliyiz adete kac gün kala gitmeliyiz söktürücü içsem olurmu adetlerim düzensiz

selam ben de tüp bebek düşünüyorum bu ay denicem ilk kez... doktorum adetin ikinci günü gelmemi söyledi ....
bildiğim kadarıyla öncesinde bir hazırlık yok adetle birlikte iğneler başlıcak...

selam ben de tüp bebek düşünüyorum bu ay denicem ilk kez... doktorum adetin ikinci günü gelmemi söyledi ....
bildiğim kadarıyla öncesinde bir hazırlık yok adetle birlikte iğneler başlıcak...
Anladim da senin sürekli gittiğin doktordur ve ben doğudayim gataya gideceğim orda kurula falan giriliyor galiba

Peki ne sorununuz var ne tedaviler oldun ben pkoluyum e sadece iğne tedavisi gördüm birinde düstü ve bidaha ayni tedavilere rağmen gebe kalamadim aşilamayla uğrasamam tüp daha garanti gibi

bende çikolata kisti var bir aşılama denedik olmadı laporoskopi oldum geçen ay sıra tüp bebekte ( devlet destekli uğraşamazdım zaten yapışıklıklar her ay artmakta ve durum vahim...) .. hayırlısı
devlet destekli yapmak baya uğraştıcı açıkcası iyi bir doktor seçip hemen başlamak gerekir sanırsam bir sürü evrakla uğraşılacak... rabbim yardımcımız olsun

taze tecrübelerimi sizlere aktarmak istedim. Biz eşimle ocak ayından bu yana çocuk yapmak için uğraşıyorduk en sonunda temmuz ayında Dr gittik. Doktor hem eşimden sperm testi istedi hem de benim adetin 2.günü vereceğim kanla FSH değerlerime baktı. Maalesef hem eşimde hem de bende sorun çıktı. Tüp bebek ancak çareniz dediler. Bende bir de çikolata kisti var. Floran Nightingale'de Doktor alınmasına gerek yok direk tüp deneyelim dedi. biz bir başka doktor görüşü almaya karar verdik ve Medicana Çamlıca'da Ömer Faruk Vanlıoğlu'na gittik. ameliyat olmadan olmaz dedi. Sol yumurtalığında hiç yumurta yok zaten, tüp yapsan bile düşük yaparsın dedi. biz arada kaldığımız için 3. bir görüş almak için Memorial Cem Demirel'e gittik. Tüp bebek konusunda o da mutabıktı fakat ameliyat olmak en son çare dedi. yumurtaları toplanırken sol yumurtalığımda 2 kist arasında da yumurtalar olduğu görüldü. o yüzden lütfen tek doktorun dediği ile ilerlemeyin. özel hastaneler hastalarına genelde para gözü ile bakıyorlar. Memorial dğer gittiğim hastanelere göre daha pahalıdır diye düşünmüştüm ama rakam olarak diğerleri ile aynıydı ve ben ilgi alakalarında çok memnun kaldım. Sizlere de tavsiye ederim

Merhaba, durumumuz çok benzer. Sanki kendi problemlerimi okur gibi okudum. Banada kist için ameliyet olmamam gerektiğini bir doktorum özellikle tembih etti. Bu ay rapor için evraklarımızı teslim ediyoruz. Umarım süreç hepimiz için en hayırlı olanı getirir. Başarılar.

kızlar merhaba bende tüp bebek deneyecem sizce bu degerlerle zormu yasım 33 adetın 3 gunu usg sonucum degerlendırebılırmınız d3 uterus normal görünümde endline düzenli sağ overde 1-2 antral folıkül sol over uterusun üzerinde 3-4 antral folikül birde kılolu oldugum ıcın bunu yazmıs obezite nedenıyle suboptimal degerlendırıldı bu sonuclara gore durumum nedir sızın fıkırlerınız benım ıcın degerlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…