Gebeliğe Hazırlık Tüp bebek yaptiranlar ve belirtiler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

rabiasel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
568
301
103
33
Merhaba arkadaslar ben bu ay tüp bebek tedavisi oldum cuma günü transferim geeceklesti bugün 6. günüm ve adet agrisi gibi agrilarim var böyle olupta positif sonuc alan varmi cok korkuyorum

Böyle bir durum yasayan yokmu veya benim gibi bu ay sonucunu bekleyenler deyazsin

Benim 19 ocakta transferim oldu şuanda 8.haftaya gireceğim ilk transferde pozitifi aldım çok şükür :)
Malesef transfer sonrası hiç dikkat edemedim 2.günü istifra etmeye başladım taa ki test günüme kadar her gece kalkar istifra ederdim ister istemez ıkınma oluyordu birde doktor yerinden kalkmayacaksın iş yapmayacaksın demişti ona da uyamadım çok bunaldım.
Hiç umudum yoktu tutacağından 8.günden sonra adet sancılarım başladı başka sadece aşırı su içmeye yöneldim bunun dışında belirtim olmadı nasipse yarın kalp atışını dinlemeye gideceğim :)
İnşallah sizin de pozitifle sonuçlanır

Benim 19 ocakta transferim oldu şuanda 8.haftaya gireceğim ilk transferde pozitifi aldım çok şükür :)
Malesef transfer sonrası hiç dikkat edemedim 2.günü istifra etmeye başladım taa ki test günüme kadar her gece kalkar istifra ederdim ister istemez ıkınma oluyordu birde doktor yerinden kalkmayacaksın iş yapmayacaksın demişti ona da uyamadım çok bunaldım.
Hiç umudum yoktu tutacağından 8.günden sonra adet sancılarım başladı başka sadece aşırı su içmeye yöneldim bunun dışında belirtim olmadı nasipse yarın kalp atışını dinlemeye gideceğim :)
İnşallah sizin de pozitifle sonuçlanır
Cok sevindim canim insallah sag saglim kucaginada alirsin sende baya belirti varmis bende sadece adet agrilari var ama suan gecti gibi bide asiri cok üsengecim bu ara

Merhaba arkadaslar ben bu ay tüp bebek tedavisi oldum cuma günü transferim geeceklesti bugün 6. günüm ve adet agrisi gibi agrilarim var böyle olupta positif sonuc alan varmi cok korkuyorum

Öncelikle hayırlısı olsun, inşallah pozitif sonuç alıp sağlıkla kavuşursun bebeğine ..
ben varım hatta teste gitmeden bir gün önce galiba adet oluyorum dedim ve bir gün sonra pozitif sonuç aldım çok şükür

Öncelikle hayırlısı olsun, inşallah pozitif sonuç alıp sağlıkla kavuşursun bebeğine ..
ben varım hatta teste gitmeden bir gün önce galiba adet oluyorum dedim ve bir gün sonra pozitif sonuç aldım çok şükür
Amin insallah canim demekki baya kiside adet agrisi oluyormus bunu ögrendim sende insallah sag saglim alirsin bebisini kucagina

Ben Doğum yaptım çok şükür .. Allah sana da isteyen herkese de üzmeden yormadan yaşatsın inşallah bu güzel duyguları
Ayy ozaman gözün aydin allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah canim cok saol insallah rabbim isteyen herkeze hayirli saglikli evlat nasip eder insallah

Cok sevindim canim insallah sag saglim kucaginada alirsin sende baya belirti varmis bende sadece adet agrilari var ama suan gecti gibi bide asiri cok üsengecim bu ara

Bende hiçbir belirti yoktu cnm bulantım böbrek kumu döküyorum bu yüzdenmiş
Ben adet olacağım diye bekliyordum.

Bende hiçbir belirti yoktu cnm bulantım böbrek kumu döküyorum bu yüzdenmiş
Ben adet olacağım diye bekliyordum.
Anladim canim benim bu sabah yine basladi adet agrilarim cok korkuyorum sabah baslior aksama dogru gecior hayirlisi bakalim insallah tutunuyordur yavrum

Back