• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek yaptıran anneler bebeğinizn kalp atışını ne zaman gördünüz?dua edin nolur..

dorukk

S ♥ A ♥ B ♥ İ
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
2.255
6
158
merhaba dostlarım
biliyorsunuz bahsetmiştim bebeğimin kesesi bozuktu ve kürtajla alacağız demişlerdi.bugün sabah 3 4 damla kan geldi dedim düşüyo heralde hemen hsateneye gittim. bide ne görelim kesenin şekli normal....düzelmiş doktor bile şok oldu ama bebeğimin kalp atışları yok bugün 7+2 oldum.doktor salı gününe kadar bekliyelim dedi canlanma ihtimali%10 dedi yine bi umut canlandı içimde.. 8. haftada bile kalbi atan vardı okumuştum. rabbimden tek dileğim hayırlısı ile sağlıkla bebeğimi bana nasip etsin sizdende istediğim nolur bugün benim adıma 1 dk dua edin olurmu?normalde 6 haftada görülmesi gerekiormuş kalp atışının..ne olur kızlar bana bir umut verin......şimdiden teşekkür ederim..

canımm rabbimin mucizeleri bitermi hiç o keseyi düzelten rabbim bebeğinede sapsağlam bir kalp vermekten sana da o kalbin pıt pıt atışını duyurmaktan aciz değil.bak bugün cuma bol bol dua et özellikle sela ile ezan arasında.Bende ediyorum inan, inanıyorum güzel haberlerini alacağıma.Rabbim yardımcın olsun...Bu mübarek günde dualarda buluşalım inş.

dorukcum korkma bende 6cı haftamda gıttım duyulmadı dr transferın gec tutunmustur dedı 8.9cu haftada bıle duyuluo dedı ızmırdekı drumu aradım oda rahat olmam gerektıgını soledı rabbım ınsallah hepımıze o kalp atıslarını duyurur bende pzts gıdıcem dra dua edın arkdslar dualarım senınle doruk ıns bebısını sag salım kucagına alırsın

senın için dua ettım cnm ınsallah bebeğin senı bırakmaz ve o mınıcık kalbı atar hakkında hayırlısı olsun

hepinize teşekkür ederim canlarım .... biliyorumki rabbimden umut kesilmez mucize dediler kese düzelmez dediler rabbim isterse herşey olur bunu bildim inanadım oan dua ettim yine ediyorum.yüce rabbim canıma can katar inşallah sağlıkla sıhhatle....4 günüm var kızlar inşallah mucizem beniiii bırakmaz....

dorukcum korkma bende 6cı haftamda gıttım duyulmadı dr transferın gec tutunmustur dedı 8.9cu haftada bıle duyuluo dedı ızmırdekı drumu aradım oda rahat olmam gerektıgını soledı rabbım ınsallah hepımıze o kalp atıslarını duyurur bende pzts gıdıcem dra dua edın arkdslar dualarım senınle doruk ıns bebısını sag salım kucagına alırsın

canım sen ne kadarlık oldun şimdi ben bugün 7+ 2 yim inşalllah dediğin gibi olur.....inşallah tez tamanda sende bebeğinin o güzel kalp atışını duyarsın....

canım sen ne kadarlık oldun şimdi ben bugün 7+ 2 yim inşalllah dediğin gibi olur.....inşallah tez tamanda sende bebeğinin o güzel kalp atışını duyarsın....

canım ben bugun tam 7haftalık olduk pzts 7+3ken gıdıcem umartım duyarım dualarınızda unutmayın hayırlısı olsun canım duyarsın benım bı tanıdıgım 2.5aylıkken duymus rahat ol dualarda bulusalım

Dorukçum takip ediyorum cnm seni.. tüm kalbimler dua ediyorum..
inşallah minik bebeğin minik kalbiyle sana sürpriz yapar cnmm :Saruboceq:

canım ben bugun tam 7haftalık olduk pzts 7+3ken gıdıcem umartım duyarım dualarınızda unutmayın hayırlısı olsun canım duyarsın benım bı tanıdıgım 2.5aylıkken duymus rahat ol dualarda bulusalım

canım benim inşallah duyarsın bebeğinin o minik kalp atışlarını rabbim banada nasip etsin inşallah bu mücizemi....

canım benim inşallah duyarsın bebeğinin o minik kalp atışlarını rabbim banada nasip etsin inşallah bu mücizemi....

ınsallah canım uzulme bazıları cok gec duyuluyor ınan sen rabbıme dualarda bulusalım rabbım herkese nasıp etsın bebegını kucagına almayı

Kizlar 5+2de dun acilde keseyi goremedik hcg 5000 cift embryo.konuldu . persembe randevum. Dis gebelikden korkuyorum. :(

Back