- 11 Aralık 2023
- 6
- 1
- 28
-
- Konu Sahibi umutsuz_olma
Kesinlikle sart ignesiz olmuyorYakın bi zamanda tüp bebek işlemlerine başlayacağız fakat yapılan onca iğneler gözümü korkutuyor acaba iğnesiz ilaç ile gebelik süreci atlatiliyor mu veya göbekten iğne vurulmak şart mı bilen varsa bilgilendirebilir mi ?
Aaa bu igneler 9 ay boyunca devammi ediliyor.İğnesiz ilaçsız tüp bebek tedavisi yok. Çocuk istiyorsan bu küçük zorluklara katlanacaksın. Hiç kimse 9 ay boyunca kendine iğne yapmaya meraklı değildir ve bundan keyif almıyordur
Ben göbek yerine koluma yapıyorum 9 ay bitene kadar da kullanıcam mecbur bazıları 12. Haftada bırakıyor o tür ilaçları ama benim doktorum doğuma kadar kullanıcaksın dediYakın bi zamanda tüp bebek işlemlerine başlayacağız fakat yapılan onca iğneler gözümü korkutuyor acaba iğnesiz ilaç ile gebelik süreci atlatiliyor mu veya göbekten iğne vurulmak şart mı bilen varsa bilgilendirebilir mi ?
Herkeste değil. Ben öncesinde bir düşüğüm olduğu için 9 ay kan sulandırıcı kullandımAaa bu igneler 9 ay boyunca devammi ediliyor.
Yumurta toplama işlemine kadar doktorunuzun verdiği kadar kullannanız şart ben yeri geldi günde 3 kere vurdum öyle açıtan göz korkutan bi iğne kesinlikle değil. Şeker ölçümü yaptırdınızmı bilmem ama o iğneden bile daha hafif. Güzel sonuçlar almak için o iğnelerin hiç önemi yok. Ben daha sonra hiç iğne kullanmadım O kişinin değerlerine göre değişiklik göstermektedir. Hep pozitif düşünün şimdiden o iğneleri düşünmeyin. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.Yakın bi zamanda tüp bebek işlemlerine başlayacağız fakat yapılan onca iğneler gözümü korkutuyor acaba iğnesiz ilaç ile gebelik süreci atlatiliyor mu veya göbekten iğne vurulmak şart mı bilen varsa bilgilendirebilir mi ?
Hayır aslında. Hormon iğneleri transfer sonrası birkaç ay daha devam edip bitiyor ama pıhtılaşma sorunumuz varsa sadece kan iğnesini 9ay kullanıyorsunuz.Aaa bu igneler 9 ay boyunca devammi ediliyor.
Yaa gerçekten mi içimi rahatlattnz çok teşekkür ediyorum iğne fobim var yargılıyor insanlar ama bende tabiki evlat için herseyi yaparım sadece tecrübelilerden süreç hakkında bilgi almak istemiştim. Rabbım isteyen herkese nasip etsin bir evlat inşallahYumurta toplama işlemine kadar doktorunuzun verdiği kadar kullannanız şart ben yeri geldi günde 3 kere vurdum öyle açıtan göz korkutan bi iğne kesinlikle değil. Şeker ölçümü yaptırdınızmı bilmem ama o iğneden bile daha hafif. Güzel sonuçlar almak için o iğnelerin hiç önemi yok. Ben daha sonra hiç iğne kullanmadım O kişinin değerlerine göre değişiklik göstermektedir. Hep pozitif düşünün şimdiden o iğneleri düşünmeyin. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Hangimizin iğne fobisi yok kiYaa gerçekten mi içimi rahatlattnz çok teşekkür ediyorum iğne fobim var yargılıyor insanlar ama bende tabiki evlat için herseyi yaparım sadece tecrübelilerden süreç hakkında bilgi almak istemiştim. Rabbım isteyen herkese nasip etsin bir evlat inşallah