Tüp bebek yaparken yapilan iğneler

umutsuz_olma

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2023
6
1
28
Yakın bi zamanda tüp bebek işlemlerine başlayacağız fakat yapılan onca iğneler gözümü korkutuyor acaba iğnesiz ilaç ile gebelik süreci atlatiliyor mu veya göbekten iğne vurulmak şart mı bilen varsa bilgilendirebilir mi ?

İğnesiz ilaçsız tüp bebek tedavisi yok. Çocuk istiyorsan bu küçük zorluklara katlanacaksın. Hiç kimse 9 ay boyunca kendine iğne yapmaya meraklı değildir ve bundan keyif almıyordur

Ben göbek yerine koluma yapıyorum 9 ay bitene kadar da kullanıcam mecbur bazıları 12. Haftada bırakıyor o tür ilaçları ama benim doktorum doğuma kadar kullanıcaksın dedi

İğnelerde korkacak bir şey yok dünya üzerinde milyonlarca kadın bu iğneleri kendine yapıyor. İncecik ucu, sokarken kırılacak diye korkuyor insan. Hissetmiyorsun bile. Kendi kendini korkutma o yüzden. Kişiye göre kullanım süresi değişir, kimi doğum olana kadar kullanıyor. Kimi 12, kimi 25. haftaya kadar kullanıyor. Doktor ne derse o.

Yumurta toplama işlemine kadar doktorunuzun verdiği kadar kullannanız şart ben yeri geldi günde 3 kere vurdum öyle açıtan göz korkutan bi iğne kesinlikle değil. Şeker ölçümü yaptırdınızmı bilmem ama o iğneden bile daha hafif. Güzel sonuçlar almak için o iğnelerin hiç önemi yok. Ben daha sonra hiç iğne kullanmadım O kişinin değerlerine göre değişiklik göstermektedir. Hep pozitif düşünün şimdiden o iğneleri düşünmeyin. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.

Yaa gerçekten mi içimi rahatlattnz çok teşekkür ediyorum iğne fobim var yargılıyor insanlar ama bende tabiki evlat için herseyi yaparım sadece tecrübelilerden süreç hakkında bilgi almak istemiştim. Rabbım isteyen herkese nasip etsin bir evlat inşallah

Hangimizin iğne fobisi yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…