• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek veya aşılama yaptıracak gerçekten ihtiyaç sahibi birini arıyorum

naz034

Keşke hep yaz olsa
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
2.639
79
158
Merhaba arkadaşlar. gecen sene bu zamanlar bende tüp bebek yaptırmak için koşturup duruyordum. tam 2 sene mücadele ettim. 3 kere yumurta takibi, 2 defa aşılama, hsg ler tahliller vs derken tüp bebek yaptırmadan 1 ay önce kendiliğimden hamile kaldım. Rabbime binlerce kere şükürler olsun şuanda 3 aylık bir kızım var. darısı isteyenlerin başına..

gelelim konumuza. elimde 1 ünitelik tüp bebek ve 1 ünitelik aşılama ilacı var. ben bu ilaçları gerçekten ama gerçekten maddi durumu olmayan birine vermek istiyorum. ilaçları alıp dolaba koyduğumda içimden geçirmiştim. ahh keşke kendiliğinden hamile kalsam da bu ilaçları kullanmadan ihtiyaç sahibi birine versem diye. dilek kapısı açıkmış. Rabbim kabul etti duamı. şimdi bende üzerime düşeni yapmak istiyorum. niyetim doğrultusunda gerçekten bu ilaçlara ihtiyacı olan kişi bana ulaşsın. Kargo ile göndermem mümkün değil. ilaç soğuk zincir ilacı olduğu için İstanbul Avrupa yakasında oturanların alması gerekli. ben şirinevlere yakın oturuyorum. bu şekilde ilacı almak isteyen ihtiyaç sahibi arkadaştan mesaj bekliyorum. Tek istediğim bebeğime dua etsin o arkadaş..

Back