• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ve vajinal mantar

arzusss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
193
346
303
Ankara
Merhaba arkadaslar. Tüp bebek tedavisinden önce mantar tedavisi görmüştüm. Tüp bebek sırasında da hafif kaşıntı oldu. Doktoruma söylediğimde çok önemli değil, dikkate alma demişti. Embriyo transferinden 3 gün sonra yeniden vajinal mantara bağlı akıntı başladı. Transferden önce Rahim içini temizliyorlar degil mi?Bebeğimin tutunmasını engeller mi? Ilac fln da kullanamıyorum zarari olur diye. Ayni durumu yaşayan var mı acaba?

Merhaba arkadaslar. Tüp bebek tedavisinden önce mantar tedavisi görmüştüm. Tüp bebek sırasında da hafif kaşıntı oldu. Doktoruma söylediğimde çok önemli değil, dikkate alma demişti. Embriyo transferinden 3 gün sonra yeniden vajinal mantara bağlı akıntı başladı. Transferden önce Rahim içini temizliyorlar degil mi?Bebeğimin tutunmasını engeller mi? Ilac fln da kullanamıyorum zarari olur diye. Ayni durumu yaşayan var mı acaba?
Bence önce tedavi olup sonra transfer olmalısınız. Vajinal enfeksiyonlar düşüğe neden olabiliyor

Önce doktorunuza danışın enfeksiyonlar dusuk tehlıkesı yapıyor çok cıddı manada

Mantarın gebelıge cok buyuk etkısı olmadıgını okumustum.Enfeksiyon degıl sonucta.Doktorunuz en ıyısını bılıyordur.Doktorunuza guvenın

Herkes doktor demış ama hanımefendı okumadınız dıyor yanı herkes demek ıstıyor ki yapacak bırsey yok doktorunuz bılır ıyısını tüp bebek olduğu ıcın bende öyle olmustum doktor başkası bilemez

Sonuç ne oldu gebemisiniz transfer sonrası merak ettim

Merhaba benim de şuanki sizin gibi durumun sizin sonuç ne oldu rabbim gönlünüze göre vermiştir inşallah 😳🙏🏻

Back