Tüp bebek ve mazeret tayini

elifsude90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
170
32
Merhaba arkadaşlar,
Bulunduğu ilde tüp bebek tedavisi olmayıp, bunu mazeret göstererek tayin olan memur, öğretmen vs.tayin olan var mıdır? Çevrenizden duydunuz mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Canım mazeret tayini değil de izni veriyolar bildiğim kadarıyla. Biz de o surecteyiz eşim memur ve o süreci tek başıma geçirmek istemiyorum. Hastaneyle bu durumu konuştuk refakatçi izni aldırmaya çalışırız eşine dedi. Eşim de sözleşmeli memur onda da garanti bir durum yokmuş karşıdan onay gelmeyebilirmiş .

İnşallah onayınız gelir.. Evet denemeden bilemeyeceğim galiba... biraz araştırdım olur diyen var olmaz diyen var..

İnsallah... Siz temelli tayinini mi istiyosunuz tedavi göreceğiniz yere yoksa belirli bir süre için izin mi.

İnsallah... Siz temelli tayinini mi istiyosunuz tedavi göreceğiniz yere yoksa belirli bir süre için izin mi.
Aslında temelli.. çünkü benim tedavim uzun protokol. İlk tedavimin başlaması ve bitmesi 2 yıl sürdü. Pkos, ohss, rahimin kalınlaşmaması derken tedavi uzuyor da uzuyor, sadece yaz tatilini bekleyim derken zaman geçiyor

Allah yardımcın olsun canım. Eşin hangi kurumda çalışıyor.

Amin cnm cümlemizden. Meb de çalışıyor
Amin canım. Sağlık problemlerinden dolayı tayin isteyebilir ama şu şekilde de olabilir geçici görev yeri de verebilirler tamamen kurumun insiyatifine bağlı. Yine sizin ki MEB.. eğer eşiniz ugrasirsa problem çıkarmazlar diye düşünüyorum inşallah.

İnşallah. Nasibimizde varsa olur. Biz şartlarımızı olgunlaştırmak için çabalıyoruz. Gerisi nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…