- 4 Nisan 2023
- 369
- 147
- 23
- 29
- Konu Sahibi Mavi_rella
Kızlar tüp bebek sürecinde diaformin kullanan var mı? Yada doktorunuz size kullanıp kullanmamanız hakkında bişey söyledi mi? İlk denemem başarısız oldu. Diaformin kullandım. Varmı bilgisi olan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy cidden mi Allah'ım ya şuan çok kötü oldumBen kullanıyordum 11. Haftada gittiğim doktor nasıl kullanırsın hemen bırakıyorsun dedi bana .
Bazı doktorlar kullandirtiyor ki tüp bebek merkezine söylemiştim onlar kullanma dememişti, ama gittiğim doktor öğrendiğinde hemen biraktirdi bazıları hamilelikte kullanılmaz gerekirse insülin başlanır diyor.
Ya bana doktorum 7.ayına kadar kullanman lwzım demişti bende hiç demedim tüp bebek doktorunaGebelikte metformin etken maddeli ilaçlar kullanılmaz canım doğal olarakta tüp bebek sürecindede sürecini etkilemiş olabilir
Bence kendinizi bunu düşünüp üzmeyin. Olumsuz olunca biz kadınlar kendimize hep Bi sebep arıyoruz ve kendimize yönlendiriyoruz. Ben sordum doktoruma bu süreçte birak mide bulantısından tetikler iyice dedi. Tüp bebek tedavisinden önceki aylarda kullan gerekirse hamileliktede kullaniliyor demişti. ÜzülmeyinKızlar tüp bebek sürecinde diaformin kullanan var mı? Yada doktorunuz size kullanıp kullanmamanız hakkında bişey söyledi mi? İlk denemem başarısız oldu. Diaformin kullandım. Varmı bilgisi olan?
Yani kullanılabiliyor değil mi aklım karıştı sordum ama müsait değildi içmeye devammı edeyim sizceBence kendinizi bunu düşünüp üzmeyin. Olumsuz olunca biz kadınlar kendimize hep Bi sebep arıyoruz ve kendimize yönlendiriyoruz. Ben sordum doktoruma bu süreçte birak mide bulantısından tetikler iyice dedi. Tüp bebek tedavisinden önceki aylarda kullan gerekirse hamileliktede kullaniliyor demişti. Üzülmeyin
Benim elimde az kalmıştı Benim doktorum yan etkisinden dolayı elindeki bitince birak dedi yeniden yazmadi. Siz tabi yine kendi doktorunuza danışın. Ama şimdiye kadar içtiğinizin Bi zararı olacağını sanmıyorumYani kullanılabiliyor değil mi aklım karıştı sordum ama müsait değildi içmeye devammı edeyim sizce
Tamam çok teşekkür ederim yorumlarınız içinBenim elimde az kalmıştı Benim doktorum yan etkisinden dolayı elindeki bitince birak dedi yeniden yazmadi. Siz tabi yine kendi doktorunuza danışın. Ama şimdiye kadar içtiğinizin Bi zararı olacağını sanmıyorum
Diaformin tek başına kullanıyosan zaten onu kullanmak yerine diyabet diyetiyle ilaçsız çözebilirsin kendini bu şekilde stresede sokmazsınYa bana doktorum 7.ayına kadar kullanman lwzım demişti bende hiç demedim tüp bebek doktoruna
Ne demek rica ederim. Bu süreçte hepimiz çok endişeliyiz. Birbirimize destek olmak için burdayızTamam çok teşekkür ederim yorumlarınız için
Kesinlikle çok haklısın tekrar teşekkürlerNe demek rica ederim. Bu süreçte hepimiz çok endişeliyiz. Birbirimize destek olmak için burdayız