• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ve deneyimler

wersaff

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
570
112
303
34
Kızlar Allah rızası için birşey soracam ;tüp bebek te ilk denemede tuttu eşimde ağıroligosperm bozukluğu var.İlk denemede hamile kaldım dondurulmuş yumurtamda yok .Hamile kaldım ve düşük yaşadım kimi zaman kendimi suçladım ama dün int okudum ben erkek sperminde bozukluk var ise düşük ile sonuçlana bilir,Şimdi Allah güç kuvvet verirse tekrar deneyeceğim ama korkuyorum .
Ya tekrar düşük yaşarsam ya aynı şeyleri yaşarsam .Allahını seven birileri tecrübelerini anlatsın ne olır

Kızlar Allah rızası için birşey soracam ;tüp bebek te ilk denemede tuttu eşimde ağıroligosperm bozukluğu var.İlk denemede hamile kaldım dondurulmuş yumurtamda yok .Hamile kaldım ve düşük yaşadım kimi zaman kendimi suçladım ama dün int okudum ben erkek sperminde bozukluk var ise düşük ile sonuçlana bilir,Şimdi Allah güç kuvvet verirse tekrar deneyeceğim ama korkuyorum .
Ya tekrar düşük yaşarsam ya aynı şeyleri yaşarsam .Allahını seven birileri tecrübelerini anlatsın ne olır
canım uygun tedavilerle insallah mutlu sona ulasacaksin... malesef birden fazla denemek gerekebiliyor. kendini toparlayinca tekrardan ayaga kalkacak ve gecmisi unutup yeniden deneyeceksin ;) düşük olsa bile hamile kalmissin ne güzel insallah bi dahakine sağlıklı gebelik de elde edilir

Hep aynı şeyleri yaşamayacaksın canm pozitif ol. Pıhtılaşma testi yaptır ilaç kullan bi süre. Rabbim yardım etsin

Bana göre tekrarca denemelisin yoksa pişman olacaksın. İnşallah her şey iyi olacak sende)

selam arkadaşlar bende ağustos ayında Allahın izini ile ilk tüp bebek tedavime başlicam. Süreç nasıl ilerliyor özellikle yumurta toplamı işlemi nezaman ve nasıl yapılıyor, acı veren bir işlem mi? birde transferden nekadar sonra gebelik testleri yapılmaya başlanıyor ? bana biraz bilgi verirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederimmmm

HERKESE MERHABA ALLAH HEPİNİZİN MURADINI VERSİN.
ANKARADA ÖNEREBİLECEĞİNİZ TÜP BEBEK MERKEZİ VAR MI?

Back