Tüp bebek ve B-HCG SONUCU 297,6

İnşallah canim.gittiginde anlasilir keseden tek mi cift mi sonra kalp atisi icin cagiriyo 2 hafta sonra sonrasinda 1 ay sonraya randevu veriyo ense kalınlığı icin sonrasi rutin.sonrasimi bende bilmiyorum.bende simdi ense kalinliklari icin bekliyorum. Bu arada genetik test yaptirdin mi sen canim.bende kan pihtilasmasi cikmisti ve ben asprin kullaniyorum simdi.Allah korusun kan pihtilasmasi dusuge neden oluyomus.cok şükür benim ileri boyutta degil ama.aklinda bulunsun.istahin nasil.benim senin zamaninda acikti.keseyi gordukten sonraki haftalarda bulamtilarim basladi.hala keyifle yiyemiyorum

genetik test yaptırmadım ama doktorum hergün aspirin verdi halada dewam ediyorum folisik asitle beraber canım. evet iştahım bu ara çok açıldı yemeden duramıyorum desem yeri var :). bugun klinigi aradim 6 marta randevu verdiler keseye bakmak icin,hayırlısı artık beklicem ama en zoruda beklemek.

bide 6 martta 4 haftalık olucam,keseye nerden bakcaklarki acaba,internette en az 5 haftalikken kese görünür diyolar anlamadim

bide 6 martta 4 haftalık olucam,keseye nerden bakcaklarki acaba,internette en az 5 haftalikken kese görünür diyolar anlamadim

Benim gobekten bakmisti doktor.4+5 falandim heralde.sonra hep gobekten bakiyo.cok duygusal bi an.hele kalp atislarini duymak müthiş bisey

6 mart doktora kese görmeye gittik allahima şukurler olsun hamileyim,tekiz ve azda olsa kalp atışını bile duyduk anlatamam cok harika bi duygudu. doktorum 21marta gün verdi ozamanda gidicez.durum şimdilik böyle kıslar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşlar 21 nisanda toplama 24 nisanda transfer oldu 7mayıs perşembe b-hcg 26 çıktı dr m pazartesi tekrar yaptır dedi ben 2 gün sonra yani bugün özelde tekrar yaptırdım değerim 24 çıktı sizce kimyasal gebelik mi?cevap verirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…