Tüp bebek ve B-HCG SONUCU 297,6

ylzzzz

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
25
1
16
Bursa
Kızlar evimde internet olmadığı için fazla giremiyorum malesef. neyse sonunda bu ay tüp bebek merkezinde yumurtalarım toplandı ve 2 embriyo yerleştirildi. bu gün 12. gün dü ve kan testinde değer 297,6 çıktı.
5.gün embriyosuydu bebişlerim 3tane gelişti 8 yumurtadan ve 2 tanesini trasfer yaptılar. Bugün sonucu görünce dünyalar benim oldu 2 senedir bu anı bekliyorduk, gerçi ben dayanamadım ve eşime idrar testi aldırdım 10.gün baktım ikinci çizgi çok silikti,11.gün yani dün gene baktım birazdaha koyu gibiydi bi öncekine göre ve bugun kan testimde 297,6 değeri gördük. c.tesi tekrar kan testi yapılacak ve değerin artışı olup olmadıgı gözlenecek. fakat 3-4 gündür karnım ve kasıklaırm çok ağrıyor. kalp atışını duymadan da heveslenmekte istemiyorum açıkçası inşallah bi sorun çıkmaz. darısı tüm bekleyenlerin başına,ve benim gibi ilk denemede bu sonucu görmelerinde tabiki.

Hayırlı uğurlu olsun inşallah kasık ağrıları normal ilk aylarda.inşallah degerin çok iyi şekilde yükselir iyi bir hamilelik geçirirsın

Canim hayirli olsun.bende aralik ayinda asilama ile hamile kaldim.simdi 9 haftalik hamileyim miniklerime.benim degerimde 290larda cikmisti.benimkiler ikiz.seninde ikiz olabilir.bende asilama yapildigi gunden beri sol kasigim cok agriyodu.sonuc almadan bir hafta önce istahim cok acikti.bide pazarda cilek görmüştüm. Canim nasil istemisti:) insallah saglikli bir sekilde duyarsin kalp atışları. Bende 2.5 yil beklemistim.cok zor.ama surekli yeni stresler ekleniyo.zor bikigirum ama bebeğini sev güzel düşün

efser_16 amin insallah herkezin gonlune göre olur.
kucukmucize guzel dileklerin için cok tşk canım. evet benimde iştahım cok artti 12 günde 2kg aldım ve benimde sag kasigimda bi agri var. allahim inşallah hayirlisiyla kucagima almayida nasibeder. c.tesi tekrar kan testi yaptircam umarim bi sorun olmaz inşallah.gelismeleri bildiricem buradan. optm

canım benimde ilk tahlilim bende bilmiyorum,o arkadaş öyle yazmış ama kişiye görede degisebilir.ben yarin tekrar kan tahlili yaptırıcam bakalım degerler ne alemde.bide benimdemi ikiz deyip üzgün smile eklemişin,ikiz istemiyormusun

hayırlı olsun .büyük ihtimal ikiz.
benim de tüp bebek ,12.gün değerim 175li bişeydi ..

hayırlı olsun .büyük ihtimal ikiz.
benim de tüp bebek ,12.gün değerim 175li bişeydi ..

Çok teşekkür ederim,inşallah isteyen herkeze nasibeder allahım. İkiz yada tekiz farketmez allahım sağlıklı ve hayırlısı neyse onu nasibetsin. Sorunsuz doğumlar nasibetsin inşallah.

Bu arada doktora yarin giderken sorabilir misin bi 4. Haftada kasık ağrısı normal mi diye? Birdd iliski yasak mi :) ben 5 haftalik olmadan gitmeyecegim çünkü. Kese ancak 5de görünüyo. Hamileligimide adete 1 gun kala hem idrarda hemde kanda öğrendim. Bhcg 290 çıkmıştı. 1 gün kala

Merhaba kızlar ya bu ay başıma tuhaf bısey geldı anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim ıkı aydır glifor kullanıyorum polıkistık overim vRdı doktor glıfora başlamam gerektıgını söyledı başladım ve ıkı aydır 22gunde bı regl oluodum dünde olmam gerekıodu ama olmadım dün tez yaptım negatıf çıktı Bı saat sonra tekrar baktım kı ıkıncı cızgı silik bır şekilde görünüyordu 10dakıkadan sonra dıkkat etmeyın dıyor ama saatler gecsede ıkıncı cızgı çıkmıyordu şimdi neden belirdi anlamadım başına böyle bişey gelen var mı lütfen

kasık agrısıda cinsel ilişkide kişinin durumuna baglı seylermiş canım.kendi doktoruna danısıp onun karar wermesi gerekmis. bukadarını soledi doktorum.yanlıs yonlendirmek istemedi sanırım.

Canim benim 13.gündu ole cikti iki gun sonra 509 cikti

benim doktorum bulundugum yere 1 saat uzakta.cumartesi tekrar kan testi werip geldim,saat 2gibi aradılar hersey normal iki katı olmuş deger dediler ,pazartesi ara 10 gün sonraya randevu al dediler keseyi görmek icin.şimdilik bukadar canım,beklemeye dewam umarim saglikli keseleri sonra kalp atisini ve bebişi görup saglıklı dogmalarinida nasibeder allahım.

o haftalarda benim de kasık ağrım olmuştu.çok aşırı olmadıkça korkma.ayrıca cinsel ilişki duruma göre yasaklanıyor ama ilk 3 ay girilmemesi daha iyi.çünkü insan lekelenme olunca çok panik oluyor ve üzülüyor.ilk 3 ay önemli.çok dikkat et olur mu :) bu korkuyu ben yaşadım.düşük tehlikesi oldu.iğne hap çok moral bozucu.o nedenle dikkat et derim.ama yine de doktoruna danış...

kasık agrısıda cinsel ilişkide kişinin durumuna baglı seylermiş canım.kendi doktoruna danısıp onun karar wermesi gerekmis. bukadarını soledi doktorum.yanlıs yonlendirmek istemedi sanırım.

sağol canım ilgin içinn :) doktoruma gidince sorarım artık

yoo aşırı değil, böyle tatlı talı kasılmalar oldu. senin bebeğin cinsiyeti bellidir şimdi.14 haftalıksın sanırım. öğrendin mi cinsiyeti, benim kasığım sol tarafta ağrıyodu. sol kız bebek derler, o yüzden sordum cinsiyetini ve ilk ne tarafta hissettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…