- 5 Kasım 2007
- 2.784
- 8
- Konu Sahibi butterfly 's'
tüp bebek veya aşılama ile hamiş olan arkadaşlar hamişlik belirtileriniz nelerdi bilgilendirir misiniz? :uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüp bebek veya aşılama ile hamiş olan arkadaşlar hamişlik belirtileriniz nelerdi bilgilendirir misiniz? :uhm:
hafsaa , acele teşekkür ederim kııızlarrr. a.s. a.s. Diğer hamişlerimizi de bekliyoruzzzzz.
Canım konu ile ilgili pek bilgim yok biliyosun henüz transfer aşamasındayım ama ben seni merak ettim naptın ne zaman güzel haberlerini alıcaz inşallh?:1hug:
canım benim transferde 5-6 gün sonra kasık ağrım ve aşırı derecede beyaz su gibi akıntım olmuştu. adet günümün yaklaştığında adet sancım oldu sanki gelecekmiş gibi. senin nezaman yapıldı transferin canım merak ettim hayırlı olsun inşllah müjde verirrsin bize
canım aynen dediğin akıntıdan ve ağrıdan bende de var .acabaaaaaaaaaaa ???????????????????????????????????????Amaaaan ne biliyim yaaa heyecan yaptım birden.
Bu beta Hcg önce idrarda mı çıkıyor yoksa kanda mı?
acele canım sen tecrüblei olarak yazarmısın korkuyorum kasıkta ağrım falan olmuyo bulantım yok bişey hissetmiyorum noluyoo acabaa
yağmur , meruşe test tarihim 5 ocak kızlaaaarrrrr.Çooook heyecanlıyımmmm kafamçokkarıştı
Yeni yıl hediyen olur inşallah belirtiler gebeliktendir canım bol dinlen..
a.s.