Tüp bebek uygulayan arkadaşlar bebeğinizi ultrasonda kaç haftalıkken gördünüz?

hayırlısı olsun beren su hamileliğin çok yeni sanırım. kese oluşumunu 7. haftada kalp atışlarınıda 10. haftada gördüm ben canım. darısı başına.

arkadaşlar transferden sonramı 6 haftalıkken gözükmezmi:1no2:

hayırlısı olsun beren su hamileliğin çok yeni sanırım. kese oluşumunu 7. haftada kalp atışlarınıda 10. haftada gördüm ben canım. darısı başına.

Teşekkür ederim canım çok sağol inşallah görürüz.

transferden sonra tam 4 hafta geçmiş olmalı ben 6 haftalıkken hem bebeği hem de kalp atışını görmüştüm.. merak etme canım inşallah sen de en kısa zamanda görürsün bebeğini ya da bebeklerini :)

Tüp Bebek uygulayan arkadaşalar bebeğinizi ultrason kaç haftalıkken gördünüz?

Ben 6 haftalıkken keseyi ve kalp atışlarını gördüm.Şimdi 8. haftaya giriyorum bu hafta gidicem.Bakalım nasıl?Yalnız mide bulantım ve kusmam var.Senin kaç haftalık?cokacimcoookcokacimcoook

Ben 6 haftalıkken keseyi ve kalp atışlarını gördüm.Şimdi 8. haftaya giriyorum bu hafta gidicem.Bakalım nasıl?Yalnız mide bulantım ve kusmam var.Senin kaç haftalık?cokacimcoookcokacimcoook

Teşekkür ederim canım,benim tam 6 haftalık değil doktorumun cağırmasını bekliyoruz.Onun için sizlere sordum.Allah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip etsin :1hug:

çok teşekkür ederim canım hepimizi inşallah.benim daha yeni sayılır insan çok isteyince çok merak ediyor.hala inanamıyorum belki ondan senin ikiz galiba çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin canım :1hug:senin 12.gün tahlil sonucun kaçtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…