- 2 Eylül 2022
- 1
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi mucizelereinan76
herkese merhaba tüp bebek deneyimlerimizi paylaşalım
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merhaba , 29ağustosta transfer oldum . Transfer günü ile beraber 5.gün içindeyim . Sadece kasılma halsizlik sırt/bel ağrısı var . Ama herkeste aynı şeyler olmayabilir dediler. Mesela lekelenme vs olmadı henüz . Bebişler geç tutunabilirmiş böyle bir takım şeylerherkese merhaba tüp bebek deneyimlerimizi paylaşalım
Canım bndede böyle belirti oldu. Pozitif çıktıMerhavalar,
Bende 17 sinde transfer oldum bugün 5.gün sol tarafımda sadece böyle batmalar hissediyorum bir de dün akşam belim ağırdı ama ilaçlardan sanırım oksapar iğne prograf hap prolutex iğne estrofem birde bir kaç vitaminler alıyorum, 29 unda kan vereceğim hayırlı haberleriniz olur hepimizin inşallah
İnşallah pozitifi görmüşündür sadece diyeceğim şey asla belirti aramayın bende tüp Bebekten hamileyim sadece kanda öğrendim ve daha da yok yani 4 hafta 5 günlük oldumherkese merhaba tüp bebek deneyimlerimizi paylaşalım
Selam, aksine mesela 5.gun dönmüş embriyo transfer edilince 48 saat içinde tutuluyormuş.kizlar gebelik belirtisi oldugunu dusundugunuz her sey ilaclarin etkisi aslinda. Bu kadar kisa surede belirti olmaz.
Merhabalar 18 de transfer yaptım bugün 4 günüm transfer sonrası gün çeşitli sebeplerden ağladım üzüldüm sizce düşmüş müdür bide belirti yok korkuyorumherkese merhaba tüp bebek deneyimlerimizi paylaşalım
Bende 18 sinde transfer yaptım bel ağrım var biraz bide karnım sanki adet olacak gibi bı ağrım var düşmüş olabilir miMerhavalar,
Bende 17 sinde transfer oldum bugün 5.gün sol tarafımda sadece böyle batmalar hissediyorum bir de dün akşam belim ağırdı ama ilaçlardan sanırım oksapar iğne prograf hap prolutex iğne estrofem birde bir kaç vitaminler alıyorum, 29 unda kan vereceğim hayırlı haberleriniz olur hepimizin inşallah
Belirtiler ilaçlardan da olabilir 5.gün embriyosuysa tutunduğu için de olabilir ağlamayın, üzülmeyin şu on günü güzel geçirin inşallah sonucu da güzel olsunBende 18 sinde transfer yaptım bel ağrım var biraz bide karnım sanki adet olacak gibi bı ağrım var düşmüş olabilir mi