- 23 Haziran 2023
- 121
- 42
- 32
- Konu Sahibi halleluyaa
cokca merak eden var bunu bazilari gun gun not ediyo paylasirsaniz super olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gün Gün değilde 4. Gün pembe lekenme ve sol bacağımda ağrı oluyordu. Bacağım kasiliyordu o kadar.cokca merak eden var bunu bazilari gun gun not ediyo paylasirsaniz super olur
kacinci gun embriyosuydu taze transfer miydi bi deGün Gün değilde 4. Gün pembe lekenme ve sol bacağımda ağrı oluyordu. Bacağım kasiliyordu o kadar.
4.gune kadar hic bi belirti olmadi mi pekiGün Gün değilde 4. Gün pembe lekenme ve sol bacağımda ağrı oluyordu. Bacağım kasiliyordu o kadar.
Merhaba, bende çok araştırdigim icin o zaman yazmak istedim.
1.gün transferden yaklaşık 4 5 saat sonra kasiklarima ağrı girdi 2 dk sürecek kadar karnımi biri bastiriyormus gibi. Göğüslerim şişti kullandığım ilaçlardan dolayı herhalde. Sonrasında hiç bir belirti yoktu. 4 gün test yapmaya basladim cok hayali bir çizgi gördüm 6. Gün belirginlesti 9 gün kanda çıktı:) pozitiften 1 hafta sonra bacak ağrısı koku hassasiyeti başladkaai
daha 1.gun transferden yaklasik 4-5 saat sonra kasiklariniza agri girmesiyle belli etmis sanki hemen tutan herkeste boyle mi oluyo acaba benim kasiklarima oyle agri girmediMerhaba, bende çok araştırdigim icin o zaman yazmak istedim.
1.gün transferden yaklaşık 4 5 saat sonra kasiklarima ağrı girdi 2 dk sürecek kadar karnımi biri bastiriyormus gibi. Göğüslerim şişti kullandığım ilaçlardan dolayı herhalde. Sonrasında hiç bir belirti yoktu. 4 gün test yapmaya basladim cok hayali bir çizgi gördüm 6. Gün belirginlesti 9 gün kanda çıktı:) pozitiften 1 hafta sonra bacak ağrısı koku hassasiyeti başladı
ahh umarimbiraz da olacagi varsa oluyo zaten sanirim cidden oyle ya cunku oyle ornekler var ki..neredeyse hicbir agri belirti olmamasina ragmen pozitif sonuc almanizharika bi ornek oldu cunki umut olur bi nebze belirtisi olmayanlar icinBende sizlerle paylaşayım o zaman Bu ikinci tranaferim ilki negatif olmuştu ve hiç ara vermeden ikinci transferi yaptırmıştım. Transfer öncesi regl olacak gibi ağrım vardı transfer sonrası bütün ağrım sızım gitti. Ne kasık ne karın ne bacak ne bel ağrısı yaşamadım. Göğüs şişliği ve acısından başka bir belirtim olmadı ki o da kullandığım progestondan dolayıydı. Negatif olan ilk transferimde her türlü belirti sayılabilecek ağrım vardı ve yoğun yaşıyordum ama 8.gün regl olmuştum ve o zamana doğru göğüs şişkinliğim inmişti bunda regl zamanım geçmesine rağmen inmedi şişkinlik. Ama hala başka hiçbir ağrı belirtim yok şuan aksine kendimi fazla iyi hissediyorum. Ve ben bu transferimde hiç yatmadım dışarı çıktım yolculuklar yaptım düğün yaptım çok şükür 10.gün kanda pozitifi gördüm. Umarım sizlerde en kısa zamanda pozitife kavuşursunuz Hasta gibi yatmak belirti aramak bunlar sadece bizi strese sokuyormuş ben bunu anladım arkadaşlar
hic bi belirtisi olmayanlar icin bi umut isigi yorum dahane mutlu size darisi isteyenlerin basina5.gun embriyosu muydu sadece 8.gun mu yerlesme kanamaniz oldu pekiHiç bir belirtim olmadı sadece 8. Gün yerleşme kanamam oldu. Onu da tutmadığına yorup baya ağlamıştım hatta.
Adet olacakmış gibi ağrılar falan test günümden sonra oldu.
Herkeste ayni olmuyor ki:) pozitif düşünün sıkı sıkı tutunmustur ins. Benim ilk denememde bütün belirtilerim fazlasiyla vardı ama kimyasal gebelik oldu. İkincisinde sadece o gün gelen kasik ağrısı oldu:)daha 1.gun transferden yaklasik 4-5 saat sonra kasiklariniza agri girmesiyle belli etmis sanki hemen tutan herkeste boyle mi oluyo acaba benim kasiklarima oyle agri girmedi
benim ilkinde hic tutunmadi doktor muhtemelen embriyoda kromozom anomolisi kaynakli tutunma gerceklesmedi demisti simdi ne olur bilmem umarim tutunurHerkeste ayni olmuyor ki:) pozitif düşünün sıkı sıkı tutunmustur ins. Benim ilk denememde bütün belirtilerim fazlasiyla vardı ama kimyasal gebelik oldu. İkincisinde sadece o gün gelen kasik ağrısı oldu:)
3. Gün çift embriyoydu ikisi de tuttu. 9. Gün sabahına kadar azar azar devam etti leke. 10. Gün idrar testinde baya koyu iki çizgiyle öğrendim, darısı sizlerehic bi belirtisi olmayanlar icin bi umut isigi yorum dahane mutlu size darisi isteyenlerin basina5.gun embriyosu muydu sadece 8.gun mu yerlesme kanamaniz oldu peki
sagolun umarim3. Gün çift embriyoydu ikisi de tuttu. 9. Gün sabahına kadar azar azar devam etti leke. 10. Gün idrar testinde baya koyu iki çizgiyle öğrendim, darısı sizlere
benim de 5.gun embriyosu hicbir belirti yok bende de ilk denemede de olmadi ve tutmadi haliyle uzuluyorum yine olmadi mi acaba diye ama bu yazdiginiz bi nebze motive ediyo beni 5.gunden sonra baslamis belirtileriniz ben daha 5.gune gelmedimpeki batma hissi oldu mu bende o olmadi hic mesela batma hissi igne gibi kasiklarda diyenler genelde tuttu diyo da5 gun embriyosu 5bb kalitede iki embriyo transfer edildi ilk bes gun hicbir belirti yasamadim. 5 gunden sonra adet olaacak gibi bir agri goguslerde hassasiyet transferinin sekizinci gunu cift cizgiyi gordum kan testini pazar gunu dusunuyorum
Kuzum hic batma olmadi kasik agrisi bel agrisi hic belirtim olmadi adet agrisina benzer agrimda normal adet sureme 3 gun kala basladibenim de 5.gun embriyosu hicbir belirti yok bende de ilk denemede de olmadi ve tutmadi haliyle uzuluyorum yine olmadi mi acaba diye ama bu yazdiginiz bi nebze motive ediyo beni 5.gunden sonra baslamis belirtileriniz ben daha 5.gune gelmedimpeki batma hissi oldu mu bende o olmadi hic mesela batma hissi igne gibi kasiklarda diyenler genelde tuttu diyo da
yaa umarim ben de pozitifi gorurum bu sefer umut oluyo bunlari duymakKuzum hic batma olmadi kasik agrisi bel agrisi hic belirtim olmadi adet agrisina benzer agrimda normal adet sureme 3 gun kala basladi
elimden geldigince calisican buna cok haklisiniz olumlu dusunmek lazim da iste bazen elde olmuyo embriyoda kromozomal bi anomali yoksa tutunur diye dusunuyorum bi onceki denememizde cok kaliteli ve guzel bi embriyo transfer edilmisti ama tutmadi ya doktor muhtemelen embriyoda kromozom anomolisi kaynakli tutunma gerceklesmedi demistiAyni gun transfer olan arkadasimda ilk gunden kasik agrisi bel agrisi oldu . Bende olmadi ama ikimizde cift cizgiyi gorduk icini ferah tut olumsuzu getirme aklina