tüp bebek transferinin ertesi günü tsh değerim 17 çıktı

penguen1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
2
1
1
41
Merhaba, acaba içinizde buna benzer bir durumla karşılaşan oldu mu? Maalesef endokrin doktorum herşeye hazırlıklı ol dedi ve moralim bozuldu. Daha önce de 3 defa normal yolla hamile kalıp düşük yapmıştım maalesef. Bu kez tüp bebek denedim ve böyle bir değerle karşılaştım. Buna benzer bi durumla karşılaşan ve sonradan herşeyi normale dönen var mı acaba? Teşekkürler

endokrin doktorun herşeye hazırlıklı ol diyeceğine ilaçlarını ayarlasa sorun çözülür canım..

merhaba, sağol ilgilendiğin için öncelikle. Sağolsun doktorum ilaçlarda düzenlemeler yaptı, hemen düşürcez bu değeri dedi. yarın da tahlil vercem tekrar ama çok ümitli konuşmaması üzdü maalesef beni. İnşallah dediğin gibi sorun çözülür ama benim daha önce de 3 tane düşüğüm olduğu için tedirginim maalesef.

allah yardımcın olsun ..düşüklerinin sebebini öğrenmeden mi tüp bebek yaptılar ilginç geldi bana yani tüp bebeğe başlamadan önce tahliller ne bilim bi takım testler yapmaları lazım değilmiydi...sadece tsh dan düşük yapmış olamassın genelde düşük yapanların sebeplerinden en çok görüleni erkek sebepli olabiliyor sende bişi gözükmüyorsa eşinin değerlerine bakılmalıydı mesela
sen kalbini bozma pozitif düşün ki pozitif olsun sonucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…