• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transferinin 10. Günü beta değerim yardımmmm!!!

zeynep344

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
10
7
6
30
Arkadaşlar merhaba 5. Gün embriyosu ile transferim gerçekleşti. Doktorum 10. Gün test yaptırmamı istedi 10. Gün değeri 29.40 doktorum değerin düşük olduğunu söyledi okuduğum yazılarda genelde bu durumu yaşayan insanların kimyasal gebelik geçirdiğini okudum. 2 gün sonra test istedi. Ama çok umutsuzum. Benim gibi bir durum yaşayıp sağlıkla ilerleyen gebelik yaşayan çok az kişi okudum. aranızda böyle bi durum yaşayan var mı??

benim bhcg 5 çıkmıştı, iki gün sonra tekrarlamamı istediler. Ki düşün 5'i bile tekrarlatıyorlar. Sonuç negatif olmuştu. Sizinki neredeyse 30... bence olacak, sabırlar olsun. Başka bir odak noktası bulabilmeniz dileğiyle bu iki gün için. sevgiler.

benim bhcg 5 çıkmıştı, iki gün sonra tekrarlamamı istediler. Ki düşün 5'i bile tekrarlatıyorlar. Sonuç negatif olmuştu. Sizinki neredeyse 30... bence olacak, sabırlar olsun. Başka bir odak noktası bulabilmeniz dileğiyle bu iki gün için. sevgiler.
Teşekkür ederim. Ben değeri görünce çok sevindim ama doktoru arayınca mutluluğum boğazıma dizildi diyebilirim. Yarın vereceğim bakalım test inşallah yükselme olur. Sizin içinde çok üzüldüm. Allah kalbinizdekini kucağınıza verir inşallah 🙏🏻

Dondurulmuş 5.gün embriyo transfer günü hariç 5.günümde betahcg 10.12 hamilemiyim yaşayan varmı yardımcı olur musunuzz??

Teşekkür ederim. Ben değeri görünce çok sevindim ama doktoru arayınca mutluluğum boğazıma dizildi diyebilirim. Yarın vereceğim bakalım test inşallah yükselme olur. Sizin içinde çok üzüldüm. Allah kalbinizdekini kucağınıza verir inşallah
Dondurulmuş 5.gün embriyo transfer günü hariç 5.günümde betahcg 10.12 hamilemiyim yaşayan varmı yardımcı olur musunuzz??
gebelik görünüyor değerimizde inşallah sağlıkla ilerler

Tabi bu 10 gün içinde çatlatma iğnesi yapmadıysanız. Eğer yaptıysanız onun etkisinde olabilir. Çünkü transferin 6. Günü kana salgılamaya başlıyor diye biliyorum ben

Iğne kullanmadım 8.gün tekrarladim 47 çıktı ama dün kahverengi lekelenmem oldu inşallah artar değerim insan kolay kolay sevinemiyor

Iğne kullanmadım 8.gün tekrarladim 47 çıktı ama dün kahverengi lekelenmem oldu inşallah artar değerim insan kolay kolay sevinemiyor
Lekelenmenizde muhtemelen yerleşme kanaması olabilir. Bu süreçte kendinizi strese sokmayın. Gayret güzel ilerliyor bence

Teşekkür ederim. Ben değeri görünce çok sevindim ama doktoru arayınca mutluluğum boğazıma dizildi diyebilirim. Yarın vereceğim bakalım test inşallah yükselme olur. Sizin içinde çok üzüldüm. Allah kalbinizdekini kucağınıza verir inşallah 🙏🏻
Sonuç ne oldu sizin acaba?

Bugün 14. Gün tekrar kan verdim 56.43 çıktı. Doktorum kimyasal gebelik ilaçları bırak dedi malesef.
Hayırlısını versin Allahım. Ben de 2 . kimyasal gebeliğimi geçiriyorum şu an. 1 tane de düşük oldu. Vardır Allah’ın bi bildiği. En hayırlı zamanda olur inşallah

Kızlar acil cevaplayın ne olur , bugun 11. Günüm dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı yarın kan vermek için gidicem poİtif çıkma ihtimali varmı sizce?

Kızlar acil cevaplayın ne olur , bugun 11. Günüm dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı yarın kan vermek için gidicem poİtif çıkma ihtimali varmı sizce?
Tabiki var bende kanımda 56 çıkıp testte çıkmamıştı mesela o yüzden yarını bekleyin inşallah güzel haberler alırsınız 🙏🏻

Back