Arkadaşlar merhaba 5. Gün embriyosu ile transferim gerçekleşti. Doktorum 10. Gün test yaptırmamı istedi 10. Gün değeri 29.40 doktorum değerin düşük olduğunu söyledi okuduğum yazılarda genelde bu durumu yaşayan insanların kimyasal gebelik geçirdiğini okudum. 2 gün sonra test istedi. Ama çok umutsuzum. Benim gibi bir durum yaşayıp sağlıkla ilerleyen gebelik yaşayan çok az kişi okudum. aranızda böyle bi durum yaşayan var mı??
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek transferinin 10. Günü beta değerim yardımmmm!!!
- Konu Sahibi zeynep344
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 10günbeta tüpbebek tüpbebek 2022
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Ocak 2022
- 108
- 170
- 53
Teşekkür ederim. Ben değeri görünce çok sevindim ama doktoru arayınca mutluluğum boğazıma dizildi diyebilirim. Yarın vereceğim bakalım test inşallah yükselme olur. Sizin içinde çok üzüldüm. Allah kalbinizdekini kucağınıza verir inşallahbenim bhcg 5 çıkmıştı, iki gün sonra tekrarlamamı istediler. Ki düşün 5'i bile tekrarlatıyorlar. Sonuç negatif olmuştu. Sizinki neredeyse 30... bence olacak, sabırlar olsun. Başka bir odak noktası bulabilmeniz dileğiyle bu iki gün için. sevgiler.
- 11 Ekim 2022
- 30
- 38
- 18
- 27
Teşekkür ederim. Ben değeri görünce çok sevindim ama doktoru arayınca mutluluğum boğazıma dizildi diyebilirim. Yarın vereceğim bakalım test inşallah yükselme olur. Sizin içinde çok üzüldüm. Allah kalbinizdekini kucağınıza verir inşallahbenim bhcg 5 çıkmıştı, iki gün sonra tekrarlamamı istediler. Ki düşün 5'i bile tekrarlatıyorlar. Sonuç negatif olmuştu. Sizinki neredeyse 30... bence olacak, sabırlar olsun. Başka bir odak noktası bulabilmeniz dileğiyle bu iki gün için. sevgiler.
Dondurulmuş 5.gün embriyo transfer günü hariç 5.günümde betahcg 10.12 hamilemiyim yaşayan varmı yardımcı olur musunuzz??
gebelik görünüyor değerimizde inşallah sağlıkla ilerlerDondurulmuş 5.gün embriyo transfer günü hariç 5.günümde betahcg 10.12 hamilemiyim yaşayan varmı yardımcı olur musunuzz??
Tabi bu 10 gün içinde çatlatma iğnesi yapmadıysanız. Eğer yaptıysanız onun etkisinde olabilir. Çünkü transferin 6. Günü kana salgılamaya başlıyor diye biliyorum benDondurulmuş 5.gün embriyo transfer günü hariç 5.günümde betahcg 10.12 hamilemiyim yaşayan varmı yardımcı olur musunuzz??
- 11 Ekim 2022
- 30
- 38
- 18
- 27
8.gün değerinizse oldukça iyi bence sabırla bekleyin güzel sonuçlarla devam edersiniz inşallahIğne kullanmadım 8.gün tekrarladim 47 çıktı ama dün kahverengi lekelenmem oldu inşallah artar değerim insan kolay kolay sevinemiyor
Lekelenmenizde muhtemelen yerleşme kanaması olabilir. Bu süreçte kendinizi strese sokmayın. Gayret güzel ilerliyor benceIğne kullanmadım 8.gün tekrarladim 47 çıktı ama dün kahverengi lekelenmem oldu inşallah artar değerim insan kolay kolay sevinemiyor
- 11 Ekim 2022
- 30
- 38
- 18
- 27
8.gün değerinizse oldukça iyi bence sabırla bekleyin güzel sonuçlarla devam edersiniz inşallah
Ben de öyle umut ediyorum teşekkürler güzel dilekleriniz içinLekelenmenizde muhtemelen yerleşme kanaması olabilir. Bu süreçte kendinizi strese sokmayın. Gayret güzel ilerliyor bence
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Sonuç ne oldu sizin acaba?Teşekkür ederim. Ben değeri görünce çok sevindim ama doktoru arayınca mutluluğum boğazıma dizildi diyebilirim. Yarın vereceğim bakalım test inşallah yükselme olur. Sizin içinde çok üzüldüm. Allah kalbinizdekini kucağınıza verir inşallah
Bugün 14. Gün tekrar kan verdim 56.43 çıktı. Doktorum kimyasal gebelik ilaçları bırak dedi malesef.Sonuç ne oldu sizin acaba?
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Hayırlısını versin Allahım. Ben de 2 . kimyasal gebeliğimi geçiriyorum şu an. 1 tane de düşük oldu. Vardır Allah’ın bi bildiği. En hayırlı zamanda olur inşallahBugün 14. Gün tekrar kan verdim 56.43 çıktı. Doktorum kimyasal gebelik ilaçları bırak dedi malesef.
Evet rabbim hayırlı bi şekilde nasip etsin tüm bekleyenlereHayırlısını versin Allahım. Ben de 2 . kimyasal gebeliğimi geçiriyorum şu an. 1 tane de düşük oldu. Vardır Allah’ın bi bildiği. En hayırlı zamanda olur inşallah
- 19 Ekim 2022
- 26
- 15
- 8
- 31
Tabiki var bende kanımda 56 çıkıp testte çıkmamıştı mesela o yüzden yarını bekleyin inşallah güzel haberler alırsınızKızlar acil cevaplayın ne olur , bugun 11. Günüm dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı yarın kan vermek için gidicem poİtif çıkma ihtimali varmı sizce?
- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 31
İnşallah pozitifdirKızlar acil cevaplayın ne olur , bugun 11. Günüm dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı yarın kan vermek için gidicem poİtif çıkma ihtimali varmı sizce?