Tüp bebek transferinden sonra kanama

Sevgull

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2022
53
74
18
39
Merhaba arkadaşlar bugün tüp bebek transferinin 7 ci günü ve adet kanaması gibi kanamam var ve açıkçası canım bayağı sıkkın 😔kan tesnine daha 6 gunum var ve doktorum illa ayın 21 ni bekle diyor,acaba boyle bir kanamayla karşılaşan var mı?

Merhaba arkadaşlar bugün tüp bebek transferinin 7 ci günü ve adet kanaması gibi kanamam var ve açıkçası canım bayağı sıkkın 😔kan tesnine daha 6 gunum var ve doktorum illa ayın 21 ni bekle diyor,acaba boyle bir kanamayla karşılaşan var mı?
Merhaba morelinizi bozmak istemezdim ama eğer leke değil adet kanaması gibiyse muhtemelen adet oldunuz .. bir arkadasımda 8. Günü böyle olmustu 🥺

Evet bende öyle düşünüyorum 😔 ne diyeyim hayırlısı neyse o olsun 1 ci de olmazsa inşallah 2 ci de olur 🙏
Peki normalde gün olarak adet gününüz müydü ? Yoksa erken mi oldunuz ay düzeninize göre ? Benimde bugün 7. Günüm transferde korkuyorum hafif kasık ağrılarım var

Adet günüme.daha 10 günvar,yani erken adet oldum ve bayağı yoğun kan geliyor 😔

Merhaba,

Merak ettim son durumunuzu? İnş. hamilesinizdir 🙏🤲 Burada transfer sonrası hamile kalanları okudukça çok mutlu oluyorum darısı başımıza inş. daha bir motive oluyorsun o zaman

Merhabalar 😊Allaha şükür kan testim positif çıktı ❤️Allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲ve diyecegim su ki kanamanız da olsa ümidinizi kesmeyin ❤️
Merhaba,
kaçıncı gün test verince pozitif gördünüz, ben 8.gün çok az kanama yaşadım ama kesildi adet günümdü o gün, değerim 0,1 çıktı, 10.gün verdim 3,4 çıktı, emin olmak için a12.gün de verdim 2 çıktı, umudum kalmadı ilaçları zaten bıraktırdı doktorum. Merak ettiğim için soruyorum.

Merhaba,
kaçıncı gün test verince pozitif gördünüz, ben 8.gün çok az kanama yaşadım ama kesildi adet günümdü o gün, değerim 0,1 çıktı, 10.gün verdim 3,4 çıktı, emin olmak için a12.gün de verdim 2 çıktı, umudum kalmadı ilaçları zaten bıraktırdı doktorum. Merak ettiğim için soruyorum.
Ben 12 ci gün kan testi yaptırdım ozaman pozitif çıktı

Adet günüme.daha 10 günvar,yani erken adet oldum ve bayağı yoğun kan geliyor 😔
Bence adet değil kullanilan ilaclari biraktiktan sonra bile en az 3-4 gun sonra regl olunuyor. Doktorunuz iğne vs vermedi mi? Benim ilk transferimde öyle olmuştu baya kan geliyordu testim pozitif çıkmıştı ama kimyasal olmuştu. İğne felan vermesi gerek yinede

Bence adet değil kullanilan ilaclari biraktiktan sonra bile en az 3-4 gun sonra regl olunuyor. Doktorunuz iğne vs vermedi mi? Benim ilk transferimde öyle olmuştu baya kan geliyordu testim pozitif çıkmıştı ama kimyasal olmuştu. İğne felan vermesi gerek yinede
Ben Danimarkada yaşıyorum ve burada doktor sistemi berbat,aradım doktorumu kanamam var dedim eyer az ise normal dedi ama adet gibi kanaman var ise tutmamış dedi,o an okadar çok üzülmüştüm ki sonra evde hamilelik testi vardi 10 cu gün yaptım 2 çizgi cikti yine umutlandım 😊sonra da zaten kantesti yaptırdım pozitif cikti çok şükür ❤️

Malesef benimki de boş hamilelik miş kese var ama bebek yok 😔kese olduğu için positif çıkıyormuş

Malesef benimki de boş hamilelik miş kese var ama bebek yok 😔kese olduğu için positif çıkıyormuş
Merhaba benimde 2.tüp bebeğim bu ve 9.haftaya girdim hala bebek görülmedi ama kese var doktor boş gebelikte demedi 27 nisanda çağırdı muayneye anlamadım bişe

Merhaba benimde 2.tüp bebeğim bu ve 9.haftaya girdim hala bebek görülmedi ama kese var doktor boş gebelikte demedi 27 nisanda çağırdı muayneye anlamadım bişe
Bende yaşadım onu malesef 8. Haftaya kadar bebek görülmediyse boş gebelik sayılıyor kürtaj olunuyo😢

Evet malesef öyle oluyor😔2 ay hamileyim diye havalarda ucuyorsun sonra bi bakiyorsun bebek yok🥺benin psikolojim çöktü resmen o yüzden biraz ara verdim nirkac ay sonra tekrar deneyecem
4 senedir 4 deneme yaptım hepsinin arasında 6 8 ay filan var en sonuncusuna 1 sene ara verdim bende. 4 ay önce yaptık embriyo gelişmed.
Şimdi tekrar denemek için doktorumdan onay bekliyorum tiroit problemim çıktı böyle iki ucu … değnek gibi🤷🏼‍♀️

4 senedir 4 deneme yaptım hepsinin arasında 6 8 ay filan var en sonuncusuna 1 sene ara verdim bende. 4 ay önce yaptık embriyo gelişmed.
Şimdi tekrar denemek için doktorumdan onay bekliyorum tiroit problemim çıktı böyle iki ucu … değnek gibi🤷🏼‍♀️
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için de,eğer ki Allah bize yazmişsa o duyguyu yaşamamız için mutlaka bir gün yaşayacağız ama yazimizda yoksa 100 defa da denesek olmayacak önemli olan sağ hoş evimizde huzurlu olmak 🤲❤️

Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için de,eğer ki Allah bize yazmişsa o duyguyu yaşamamız için mutlaka bir gün yaşayacağız ama yazimizda yoksa 100 defa da denesek olmayacak önemli olan sağ hoş evimizde huzurlu olmak 🤲❤️
Kesinlikle öyle neler neler yasadım 3 aylık bebeğimi kaybettim ama yılmadım herseye ragmen mutlu olmaya calıstım inşallah dahada mutlu oluruz🤲🏻

Back
X