3 gün emriosu transfer edildi. üzerinden 3 gün geçti. Yani 6 . gündeyim erken gebelik testi negatif çıktı. üzerinde 5 gün sonra çıkar diyor. siz kaçıncı gün test yaptınız.. yeni test almalı mıyım bu teste güvenmeli miyim?
Benim 5. Gün embriyosu, transferin 5. Günü öğleden sonra yapmıştım cook silik çizgiyi görmüştüm. Ertesi gün yani 6. Gün daha da koyulasmisti, 7. Günü de kan testinde cıktı.
3 gün emriosu transfer edildi. üzerinden 3 gün geçti. Yani 6 . gündeyim erken gebelik testi negatif çıktı. üzerinde 5 gün sonra çıkar diyor. siz kaçıncı gün test yaptınız.. yeni test almalı mıyım bu teste güvenmeli miyim?
erken yapmışsınız 5.gün embriyosunda ben erken gebelik testi sürekli yaptım çok çok silik bir şekilde 6.gün gördüm. Yani sizde 8 9.günde erken gebelik testi yaparsanız silikte olsa belki belli olur. Yumurta çatlatma iğnesi olduysanız yanlış pozitif çıkabilir. O yüzden ilk transferse kan dışında emin olmak çok zor. Umarım güzel haberler alırsınız
5.gun embriyolarinin rahme tutunma süresi ortalama 48 saat
3.gün embroyolarinda tutunma 4 günü bulabilir
Çok erken test yapmışsınız
Pozitife dönme ihtimali var üc dört gün sonra tekrar test yapın