Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tup bebek transferinden sonra 5. Gun belli olur mu?
Kizlar 27 mayıs tarihinde transfer oldum 1 haziran yani 5 gün sonra beta hcg 1.20 cıktı. Çok moralim bozuk, 2 aşılama 3 tüp bebek denemem var. Çok sitresliyim. Benzer olay yaşayan var mı? Değerim sonradan çıkar mı?
Kizlar 27 mayıs tarihinde transfer oldum 1 haziran yani 5 gün sonra beta hcg 1.20 cıktı. Çok moralim bozuk, 2 aşılama 3 tüp bebek denemem var. Çok sitresliyim. Benzer olay yaşayan var mı? Değerim sonradan çıkar mı?
Benimde 5 gün embriyosu ben dayanamayıp 6 7 8 arka arkaya kan verip beta HCG baktırdım . 19 35,61 55,61 çikti bugün gece 10 gün betahcg yaptırcam inşallah herşeyin hayırlısı olur hepimiz için