Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım insandan insana değişir belirti hiç belirti görmeyen insanlarda var Rabbim inşallah nasip etmiştirKızlar bugün transferimin 9. Günü hemşirem 10.gün yami yarın kan testi yapmamı istedi ilk tüp bebek denememiz umarım tutmuştur çok dua edin bana lütfen belirtilerimde yok pozitif olanlar belirtileriniz nelerdi
Aynını bende yaşıyorum benimde 9. Günüm benimde yarın kan testim ama hiç ümidim yok idrar testi yaptın mı ?Kızlar bugün transferimin 9. Günü hemşirem 10.gün yami yarın kan testi yapmamı istedi ilk tüp bebek denememiz umarım tutmuştur çok dua edin bana lütfen belirtilerimde yok pozitif olanlar belirtileriniz nelerdi
Merhaba bugün benim 6.günüm testte pozitifi gördüm Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin ben maalesef erken yaptım dayanamadım Benimde hiç belirtim yoktu günlerdir forumda belirtisi olmayan insanların yazdıklarını okuyup kendimi avuttum hiç endişelenmeyin Allahım gönlünüzden geçenin en güzelini versinKızlar bugün transferimin 9. Günü hemşirem 10.gün yami yarın kan testi yapmamı istedi ilk tüp bebek denememiz umarım tutmuştur çok dua edin bana lütfen belirtilerimde yok pozitif olanlar belirtileriniz nelerdi
İnşallah canımCanım insandan insana değişir belirti hiç belirti görmeyen insanlarda var Rabbim inşallah nasip etmiştir
Yok yapmadım daha doğrusu cesaret edemedim sen yarın mı kan testi yapıcaksınAynını bende yaşıyorum benimde 9. Günüm benimde yarın kan testim ama hiç ümidim yok idrar testi yaptın mı ?
Ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim umarım bende yarın pozitifi görürümMerhaba bugün benim 6.günüm testte pozitifi gördüm Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin ben maalesef erken yaptım dayanamadım Benimde hiç belirtim yoktu günlerdir forumda belirtisi olmayan insanların yazdıklarını okuyup kendimi avuttum hiç endişelenmeyin Allahım gönlünüzden geçenin en güzelini versin
Amin inşallah çok teşekkür ederim Hiç endişelenmeyin dualarım sizinle inşallah pozitif olacaktır sizin deNe güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim umarım bende yarın pozitifi görürüm
Evde mi test yaptınız. Gidip kanda mi baktirdiniz?Maalesef kızlar negatif çıktı
Çok teşekkür ederim Dayanamadım az önce acile gidip kan verdim yarın vermem gerekiyordu eşim acaba gidelim mi diyince hemen kalktım gittik verdik kan 2 saat sonra çıkıcak bakalım inşallah pozitif olurAmin inşallah çok teşekkür ederim Hiç endişelenmeyin dualarım sizinle inşallah pozitif olacaktır sizin de
Yaa çok üzüldümMaalesef kızlar negatif çıktı
İnş senin pozitif olur cnmYaa çok üzüldüm
İnşallah canımİnş senin pozitif olur cnm
Dualar boşa değil Allahım hepimize herkese annelik gibi o güzel duyguyu en kısa zamanda yaşatsın Güzel haberleriniz olsun umarımÇok teşekkür ederim Dayanamadım az önce acile gidip kan verdim yarın vermem gerekiyordu eşim acaba gidelim mi diyince hemen kalktım gittik verdik kan 2 saat sonra çıkıcak bakalım inşallah pozitif olur
Amin inşallahDualar boşa değil Allahım hepimize herkese annelik gibi o güzel duyguyu en kısa zamanda yaşatsın Güzel haberleriniz olsun umarım
Sonucunuz nedir ? İnşallah pozitiftirÇok teşekkür ederim Dayanamadım az önce acile gidip kan verdim yarın vermem gerekiyordu eşim acaba gidelim mi diyince hemen kalktım gittik verdik kan 2 saat sonra çıkıcak bakalım inşallah pozitif olur
Evet çok şükürSonucunuz nedir ? İnşallah pozitiftir