• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Tup bebek transferi

Askadaasya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
11
6
86
32
Merhaba benim durumumda olan varmi bilmiyorum ama eğer bilgisi olan var ise yardimci olursa cok sevinirim
Transferin bugun 5.gunu 5.gun embriyosu transfer edildi ara ara kasik agrilarim oluyodu cok fazla olmasada dun aksam kahverengi lekelenme oldu damla damla gibi peceteye gelen agrim falan olmadığı için cok fazla kafaya takmadim ama sabah 2 kez nokta seklinde kan geldi cok küçük yani normal mi degil mi bilmiyorum bilen biri var cevap verirse cok sevinirim 2 embriyo transfer edildi ilk denemem.

Belki de yerleşme kanamasidir kuzenim transferden sonra aynisini yaşadı ama daha az geldi demişti test günü pazartesi olmasina ragmen doktorunu arayip anlatti doktor yerlesme kanamaai olabilir bi test yap bakalim dedi 2 gün once yapti ve tutunmus bebeği.

Yani normal adet kanamasi değil ondan eminim eger dusuk olsa bu kadar azmi kanama olur onu bilmiyorum sadece peceteye gelen bisey insallah öyledir cok tesekkur ederim bende yarın test yapayim hakkımda hayırlısı artik

Merhaba benim durumumda olan varmi bilmiyorum ama eğer bilgisi olan var ise yardimci olursa cok sevinirim
Transferin bugun 5.gunu 5.gun embriyosu transfer edildi ara ara kasik agrilarim oluyodu cok fazla olmasada dun aksam kahverengi lekelenme oldu damla damla gibi peceteye gelen agrim falan olmadığı için cok fazla kafaya takmadim ama sabah 2 kez nokta seklinde kan geldi cok küçük yani normal mi degil mi bilmiyorum bilen biri var cevap verirse cok sevinirim 2 embriyo transfer edildi ilk denemem.
Merhaba cnm bnmde bugun iki embriyo transferim oldu. Ilk gunum ilk denemem. Ama bana.denmisti ilk gunlerde ufak tefek acik kirmizi renk pembe gibi kanama veya lekelenme olablr bi de 10.gunler olablr endise etme diye fakat sen yinede bi doktoruna slr belki bebis yerlesiyordur bilemiyoruz

Merhaba arkadaşlar, ben de geçen ayın 29’u 5.ci gün embriyosu transferi yapıldı. Dün erken hamilelik testi yaptım çıkmadı. Bugün kan tahlili verdim şimdi sonuç bekliyorum. Kanama yada lekelenme olmadı. Ama adet öncesi ağrılarım gibi ağrılarım olmaya başladı 3 gündür. Normal adet günüm de gecikti. Bunları inanın niye yazdığımı bilmiyorum, tek bildiğim şuanda bir çocuğun tırnağını bile arıyoruz. Umarım hepimiz bir gün o çocuğa kavuşuruz

Back
X