Tüp Bebek transferi ve 200mg progestan kapsül kullanımı

Siz ise mi gittiniz birde ay ben bişe olur die dışarı bile çıkmıyorum ya helal olsun size valla ben yanlış mı yapıyorum size göre ben hareketsiz sayılırım

Bende dualar okuyorum 3 gündür. Bu sizin son şansınız miydi anlamadım neden deneme şansınız yoktu. Biliyor musun bu durumda eş çok önemli gerçekten transfer sonrası sonuç belli olmadan bile benimde eşimle aram çok çok iyi oluyor o kadar naif davranıyor ki sonuç negatif olunca o naifligi gidiyor normal davranmaya başlıyor bu durumun etkisi çok oluyor

Canım normal şu an ben de kullanıyorum hatta benim elime bir sertlik geliyordu ilk haftalarda ve doktora söyledim çok derine yerleştirmene gerek yok vücut alması gerekeni alıyor demişti. Ara ara daralma oluyordu ara ara da rahat giriyordu. Benim de 4. tüp bebek transferim oldu çok şükür bunda güzel haberi aldım şu an 16 haftalık hamileyim inşallah sen de bu transferinde güzel haberi alır sağlıkla da bebeğine kavuşursun

Ay ins sertlik dediğiniz şişlikse eğer o bende de var şuan ins bende kavuşurum bu sefer Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ay ins sertlik dediğiniz şişlikse eğer o bende de var şuan ins bende kavuşurum bu sefer Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Evet şişlik geliyordu o yüzden ben bir süre doktorun dediği gibi çok derine yerleştirmedim sonra o şişlik geçti hala kullanmaya devam ediyorum inşallah kavuşursun en çok yaşayanlar anlar bu hisleri o yüzden Allah'ım bu yolda mücadele eden herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 2 embriyo mu transfer edildi ve kaçıncı günün

Eşim hep iyiydi bu süreçte destekçiydi. İlk deneme 100 bine patladı . Tekrar denemek maliyet . Buna bile borçla başladım . O yüzden tekrar hemen deneyemezdim. Bana da herkes yat dedi çevren de çok ayaktasın dedi ama kulağımı kapadım herkese.içimden böyle yapmak geçti ve doktorum da yatmamın iyi olmadığını söyledi . Kan akışı için çok önemli

Evet 2 embriyo Çarşamba günü yapıldı bugün 3. Gün ağrım var hafiften kabızlık başladı dünden beri salep içiyorum kayısı yiyorum bunun için bakalım

Bana da çok yatma dediler hemşireler ama korku olunca ne yapicani bilemiyor insan benim gibi yapan bı arkadaşın tuttu ama onun gelişmedi kürtaj oldu

Özel de mı yaptınız siz

Bana da çok yatma dediler hemşireler ama korku olunca ne yapicani bilemiyor insan benim gibi yapan bı arkadaşın tuttu ama onun gelişmedi kürtaj oldu
Sen hep korku ve stresli olursun . Olacağına inan elbette ağır bir şey kaldırma . Arada yat dinlen . Dışarı çık hava al . İyi hissettiğin insanlarla görüş mesala . Ben hep keyif aldığım şeyleri yaptım . Bana çok iyi geldi.

Evet 2 embriyo Çarşamba günü yapıldı bugün 3. Gün ağrım var hafiften kabızlık başladı dünden beri salep içiyorum kayısı yiyorum bunun için bakalım
Benim de 2 embriyo idi ama biri gelişmedi maalesef ama kızım güçlü çıktı inşallah senin ikisi de devam eder. Ben 5. günü idrar testinde pozitifi gördüm silik de olsa 7. gün de kan testinde kesinleşti bu arada benim doktorum kabızlık durumu yaşarım diye duphalac yazmıştı sadece yaşadığın zamanlar iç demişti ben de öyle yapıyordum kabızlık baya yaşadım ben de maalesef

Yaşadığım yerde kimseyi tanımıyorummm en fazla telefonda görüşüyorum sevdiğim insanlarla birde kimse bilmiyorum böyle bir sürece girdiğimizi

Bende istedim duphalac ama vermedi bana sonuca kadar dikkat sebze tuket dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…