- 4 Haziran 2023
- 95
- 37
- 28
-
- Konu Sahibi Birbebekmeselesiii
Siz ise mi gittiniz birdeBen transfer sonrası 2 saat hastane de yattım . Sonra bi gün tuvalet dışı kalkmadım . Ertesi günden sonra hep ayaktaydım 2 günden sonra zaten iş başı yaptım çalıştım . Dışarda gezdim yürüdüm . Ev işi hiç yapmadım . Malzemeleri eşim verdi yemeğimi yaptım .onun dışında ilaçlarımı düzenli kullandık ekstrada avakoda ceviz kabak çekirdeği yedim .
Bende dualar okuyorum 3 gündür. Bu sizin son şansınız miydi anlamadım neden deneme şansınız yoktu. Biliyor musun bu durumda eş çok önemli gerçekten transfer sonrası sonuç belli olmadan bile benimde eşimle aram çok çok iyi oluyor o kadar naif davranıyor ki sonuç negatif olunca o naifligi gidiyor normal davranmaya başlıyor bu durumun etkisi çok oluyortoplama gününden beri de Meryem süresi dinliyorumGeriye tek embriyom kaldı Tekrar hemen deneme şansım yok hep öyle dua ettim rabbim ilk de nasip et diye çok şükür öyle oldu . Öyle güzel bi his ki. Kadınlığımı hissettim . Eşimle olan bağım daha da arttı
Canım normal şu an ben de kullanıyorum hatta benim elime bir sertlik geliyordu ilk haftalarda ve doktora söyledim çok derine yerleştirmene gerek yok vücut alması gerekeni alıyor demişti. Ara ara daralma oluyordu ara ara da rahat giriyordu. Benim de 4. tüp bebek transferim oldu çok şükür bunda güzel haberi aldım şu an 16 haftalık hamileyim inşallah sen de bu transferinde güzel haberi alır sağlıkla da bebeğine kavuşursunMerhaba arkadaşlar carsam günü 3. Tüp Bebek transferim yapıldı ve progestan kapsül kullanıyorum vajinadan ve dünden beri kapsülü koymaya çalışırken vajina girişinin daraldığıni farkettim ve koyarken çok zorluyor kapsülü ittirirken bu durumu yaşayan var mı neden böyle oluyor bilgisi olan var mı
Ay ins sertlik dediğiniz şişlikse eğer o bende de var şuan ins bende kavuşurum bu sefer Rabbim isteyen herkese nasip etsinCanım normal şu an ben de kullanıyorum hatta benim elime bir sertlik geliyordu ilk haftalarda ve doktora söyledim çok derine yerleştirmene gerek yok vücut alması gerekeni alıyor demişti. Ara ara daralma oluyordu ara ara da rahat giriyordu. Benim de 4. tüp bebek transferim oldu çok şükür bunda güzel haberi aldım şu an 16 haftalık hamileyim inşallah sen de bu transferinde güzel haberi alır sağlıkla da bebeğine kavuşursun
Evet şişlik geliyordu o yüzden ben bir süre doktorun dediği gibi çok derine yerleştirmedim sonra o şişlik geçti hala kullanmaya devam ediyorumAy ins sertlik dediğiniz şişlikse eğer o bende de var şuan ins bende kavuşurum bu sefer Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Eşim hep iyiydi bu süreçte destekçiydi. İlk deneme 100 bine patladı . Tekrar denemek maliyet . Buna bile borçla başladım . O yüzden tekrar hemen deneyemezdim. Bana da herkes yat dedi çevren de çok ayaktasın dedi ama kulağımı kapadım herkese.içimden böyle yapmak geçti ve doktorum da yatmamın iyi olmadığını söyledi . Kan akışı için çok önemliBende dualar okuyorum 3 gündür. Bu sizin son şansınız miydi anlamadım neden deneme şansınız yoktu. Biliyor musun bu durumda eş çok önemli gerçekten transfer sonrası sonuç belli olmadan bile benimde eşimle aram çok çok iyi oluyor o kadar naif davranıyor ki sonuç negatif olunca o naifligi gidiyor normal davranmaya başlıyor bu durumun etkisi çok oluyor
Evet 2 embriyo Çarşamba günü yapıldı bugün 3. Gün ağrım var hafiften kabızlık başladı dünden beri salep içiyorum kayısı yiyorum bunun için bakalımEvet şişlik geliyordu o yüzden ben bir süre doktorun dediği gibi çok derine yerleştirmedim sonra o şişlik geçti hala kullanmaya devam ediyoruminşallah kavuşursun en çok yaşayanlar anlar bu hisleri o yüzden Allah'ım bu yolda mücadele eden herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 2 embriyo mu transfer edildi ve kaçıncı günün
Bana da çok yatma dediler hemşireler ama korku olunca ne yapicani bilemiyor insan benim gibi yapan bı arkadaşın tuttu ama onun gelişmedi kürtaj olduEşim hep iyiydi bu süreçte destekçiydi. İlk deneme 100 bine patladı . Tekrar denemek maliyet . Buna bile borçla başladım . O yüzden tekrar hemen deneyemezdim. Bana da herkes yat dedi çevren de çok ayaktasın dedi ama kulağımı kapadım herkese.içimden böyle yapmak geçti ve doktorum da yatmamın iyi olmadığını söyledi . Kan akışı için çok önemli
Özel de mi yaptınız sizBana da çok yatma dediler hemşireler ama korku olunca ne yapicani bilemiyor insan benim gibi yapan bı arkadaşın tuttu ama onun gelişmedi kürtaj oldu
Özel de mı yaptınız sizEşim hep iyiydi bu süreçte destekçiydi. İlk deneme 100 bine patladı . Tekrar denemek maliyet . Buna bile borçla başladım . O yüzden tekrar hemen deneyemezdim. Bana da herkes yat dedi çevren de çok ayaktasın dedi ama kulağımı kapadım herkese.içimden böyle yapmak geçti ve doktorum da yatmamın iyi olmadığını söyledi . Kan akışı için çok önemli
Tabi özel merkezdeÖzel de mı yaptınız siz
Sen hep korku ve stresli olursun . Olacağına inan elbette ağır bir şey kaldırma . Arada yat dinlen . Dışarı çık hava al . İyi hissettiğin insanlarla görüş mesala . Ben hep keyif aldığım şeyleri yaptım . Bana çok iyi geldi.Bana da çok yatma dediler hemşireler ama korku olunca ne yapicani bilemiyor insan benim gibi yapan bı arkadaşın tuttu ama onun gelişmedi kürtaj oldu
Benim de 2 embriyo idi ama biri gelişmedi maalesef ama kızım güçlü çıktıEvet 2 embriyo Çarşamba günü yapıldı bugün 3. Gün ağrım var hafiften kabızlık başladı dünden beri salep içiyorum kayısı yiyorum bunun için bakalım
Yaşadığım yerde kimseyi tanımıyorummm en fazla telefonda görüşüyorum sevdiğim insanlarla birde kimse bilmiyorum böyle bir sürece girdiğimiziSen hep korku ve stresli olursun . Olacağına inan elbette ağır bir şey kaldırma . Arada yat dinlen . Dışarı çık hava al . İyi hissettiğin insanlarla görüş mesala . Ben hep keyif aldığım şeyleri yaptım . Bana çok iyi geldi.
Bende istedim duphalac ama vermedi bana sonuca kadar dikkat sebze tuket dediBenim de 2 embriyo idi ama biri gelişmedi maalesef ama kızım güçlü çıktıinşallah senin ikisi de devam eder. Ben 5. günü idrar testinde pozitifi gördüm silik de olsa 7. gün de kan testinde kesinleşti bu arada benim doktorum kabızlık durumu yaşarım diye duphalac yazmıştı sadece yaşadığın zamanlar iç demişti ben de öyle yapıyordum kabızlık baya yaşadım ben de maalesef
Her doktor farklıBende istedim duphalac ama vermedi bana sonuca kadar dikkat sebze tuket dedi
Evet her doktorun aynı olmuyor hormon değerlerine göre değişiyor sanırımHer doktor farklıbana protein ağırlıklı beslen denmişti transfer sonrası
Özel değilse nerede olduEvet her doktorun aynı olmuyor hormon değerlerine göre değişiyor sanırım
Kadın doğum hastanesi devlette oldu aydinÖzel değilse nerede oldu
GüzelKadın doğum hastanesi devlette oldu aydin