Su az içmiyorusunuz diymi?Arkadaşlar hayırlı günler.Tüp bebek transferinden sonra idrar renginde koyulasma yaşayan oldu mu acaba ilaçlarla mi alakalı?
Merhaba benim idrarimda eksi eksi kokuyor neden acaba ?Arkadaşlar hayırlı günler.Tüp bebek transferinden sonra idrar renginde koyulasma yaşayan oldu mu acaba ilaçlarla mi alakalı?
Hayır en az 2 lt su içiyorum.afedersiniz bu yüzden Sürekli tuvalet ihtiyacım oluyorSu az içmiyorusunuz diymi?
Walla iğneler ve fitillerden diye tahmin ediyorum çünkü bende de aynı koku oluyorMerhaba benim idrarimda eksi eksi kokuyor neden acaba ?
Pekı aynı ilaçlari transferde önce kullanmadınızmı? Yeni bir şey eklendıyae belke o yaparHayır en az 2 lt su içiyorum.afedersiniz bu yüzden Sürekli tuvalet ihtiyacım oluyor
Oksapar iğneyi ne zamana kadar kullanacağızAynen cnm kullandım estrofem progestan fitil,prorgestan iğne coraspirin lullaniyordum ek olarak oksapar kan sulandırıcı iğne eklendi sadece
Test gününe kadar dedi ilaç hemşiremOksapar iğneyi ne zamana kadar kullanacağız
Valla ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum galibaWalla iğneler ve fitillerden diye tahmin ediyorum çünkü bende de aynı koku oluyor
Oyle mi nerden anladın cnm sizlama mı var idrar yaparkenValla ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum galiba
Ewet var bide yanıyor tehlikeli olabilirmiş ben tek kullanımlık ilaçlar oluyor ya suda eritilen onlardan kullanicamOyle mi nerden anladın cnm sizlama mı var idrar yaparken
Bu arada doktorum önerdiOyle mi nerden anladın cnm sizlama mı var
Cok geçmiş olsun.Iyi yapmışsın dr.a danismakla cnmB
Bu arada doktorum önerdi
Cok teşekkür ederim Siz ne yaptınız geçti mi sizinki ki ?Cok geçmiş olsun.Iyi yapmışsın dr.a danismakla cnm
Sabah kalkınca çok pis kokuyor ozellikleİlaçlardan kokusu bile değişiyor bol su için
Bende kasıntı sizlama yok cnm sadece rengi koyu bide aynen koku oluyor oda sanırım ilaclardanCok teşekkür ederim Siz ne yaptınız geçti mi sizinki ki ?
Sizede çok geçmiş olsunBende kasıntı sizlama yok cnm sadece rengi koyu bide aynen koku oluyor oda sanırım ilaclardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?